bokilic 6100 Napisano Februar 24, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa vis da vole kad im se cdi drmusa oko guze,,,,pogotovu onaj sto vozi roze poze,mislim motorce ;D ;D ;D ;D sto oce da menja pol,a i sam je priznao nije geyak onaj sto jebe neg onaj sto prima,a afrika,cdi ispod bulje,,vibracije,,mislim, A VI KAKO STE :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 24, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre, Bokilicu, pa ti u svakom postu nešto oko pedera... Počeću da se brinem zbog tebe ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Februar 24, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre, Bokilicu, pa ti u svakom postu nešto oko pedera... Počeću da se brinem zbog tebe ;D ;D ma nije to,nego ako me zena pusti da podjem ,,mora da drzim dupe uzza zid,,sta ja znam sta sve tu moz da mi se desi,,,,vis da ima onih rozickastih,,sto oce i roze kacige da kupe,,,cccc,, nego znas kako,ja za svaki slucaj mog da povedem jedno komsice,zgodno mlado sveze razvedeno za svaki slucaj :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Pite, Afrika pored toga što je sjajna, ima i neki "šmek" sa kojim se vrlo mali broj motora može pohvaliti ;D .... e TO je ono što Afrikanci vole... mozda da se prica svede na to koja je bolja!! yamaha ili honda??? ;D A pa to je potpuno bespredmetna rasprava... Šta tu ima uopšte i da se priča? ;D Ma vidim ja da tru ima nesto aj mol;im te malo o tom smeku iliti filingu malo nam objasni nama sa jeftinijim ulaznicama...ne ozbiljno stvarno vidim da ste debelo zagrejani za te afrike i vidim da tu nisu cista posla bez zezanja u cemu je stos? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ide uz onu roze Vespu ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan @Pite ovim afrikancima sigurno neko sipa nesto u caj. Pa ovako voleti motor...cccc ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kepooooooooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Februar 24, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mislite da su vradzbine u pitanju :-[ :-[ :-[ :-[ pa sad razumem afrose :-\ :-\ :-\ :-\ siroma ljudi... :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6306 Napisano Februar 24, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Neske, gdi si slikao ovu teneru, jel to neki novi model, vidim ima dosta dodatne opreme ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Neske, gdi si slikao ovu Afriku, jel to neki novi model, vidim ima dosta dodatne opreme ;D ;D ;D U Kosjericu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Februar 24, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki link za pracenje predstavljanja? Evo ovde treba da bude video za par sati http://www.yamaha-motor.co.uk/super-tenere/ jel treba da se registujes il moze kao gost? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Sta sam vam rekao: magija ili sta god (u caj) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6306 Napisano Februar 24, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Neske, gdi si slikao ovu Afriku, jel to neki novi model, vidim ima dosta dodatne opreme ;D ;D ;D U Kosjericu ;D Falsifikovanje podleze krivicnoj odgovornosti da znas ! Sta ti mislis ako se selis u sumu da ruka pravde ne moze da te dohvati ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Februar 24, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan http://www.yamaha-motor-europe.com/products/motorcycles/adventure/xt1200z-super-tenere.jsp?view=explorer&subview=gallery ekstra ekstra ekstra ekstra ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Februar 24, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan i sad ce honda da napravi afriku 1688cm da parira novoj teneri :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Zupcanik na zupcanik, nema vise lanca u bregastoj, fenomenalno i vecito :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Februar 24, 2010 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan I teško 261kg!!! Ej bre! http://www.yamaha-motor.co.uk/products/motorcycles/adventure/xt1200z-super-tenere.jsp?view=techspecs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Februar 24, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan I teško 261kg!!! Ej bre! http://www.yamaha-motor.co.uk/products/motorcycles/adventure/xt1200z-super-tenere.jsp?view=techspecs ma za tu kubikazu,,to je nevazno :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 24, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Drugim recima skoro 60kg teza od konkurencije... Dzak cementa i malo preko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Februar 24, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan a bas opako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan i sad ce honda da napravi afriku 1688cm da parira novoj teneri :P :P Mislim da je i postojecih 749 vise nego dovoljno. 261 kg?! Pa za nju je i Varadero lagani terenac ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Februar 24, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ja bih je pre poredio sa bmw 1200 gs adventure Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre, Bokilicu, pa ti u svakom postu nešto oko pedera... Počeću da se brinem zbog tebe ;D ;D ma nije to,nego ako me zena pusti da podjem ,,mora da drzim dupe uzza zid,,sta ja znam sta sve tu moz da mi se desi,,,,vis da ima onih rozickastih,,sto oce i roze kacige da kupe,,,cccc,, nego znas kako,ja za svaki slucaj mog da povedem jedno komsice,zgodno mlado sveze razvedeno za svaki slucaj :D :D kad ga nisi drzao uza zid na onoj, tako nazovi,inaguraciji u sektu u onom podrumu, nemoras ni sada, steta je napravljena i nema popravke ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ja bih je pre poredio sa bmw 1200 gs adventure ako se ta kofa poredi sa BMW-om, onda afriku treba porediti sa svemirskim brodom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Poznanici, nesto ste se veceras raspricali. Da se niste okuražili sa ovom novom koficom, tj. kopijom Varadera i GS-a posle deset godina zakašnjenja. Al dobro, nisu ljudi imali vremena radili su na novom sitisajzeru za 2010. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...