gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ne mucis nas... frizider je tako blizu ;D ;D ;D pa to i jeste poenta, da se lepo podgojite i budete tromi na stazi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 21, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ne mucis nas... frizider je tako blizu ;D ;D ;D pa to i jeste poenta, da se lepo podgojite i budete tromi na stazi ;D ...jer u samo takvom nasem stanju mogu da se nadaju da budu bolji od nas! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ne mucis nas... frizider je tako blizu ;D ;D ;D pa to i jeste poenta, da se lepo podgojite i budete tromi na stazi ;D ...jer u samo takvom nasem stanju mogu da se nadaju da budu bolji od nas! ;D ne nego da vas gledamo debele i vesele kako se mucite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 21, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ....pa mi vec jesmo debeli i veseli! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan uvek moze vise ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 21, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan uvek moze vise ;D pa naravno da može, našim motorima ne opadaju performanse čim staviš 50 grama više ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan uvek moze vise ;D pa naravno da može, našim motorima ne opadaju performanse čim staviš 50 grama više ;D ;D ;D naravno kad nema gde, one su ispod svake norme i standarda ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, ne razumem, to za normu i standard je prica o AT. Jel tako? Zбунјујес ме Госо ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan performanse ST-a u ispod svakog standarda i norme ;D u stvari ST bi mogao da bude etalon loseg kvaliteta i ne upotrebljivosti a da bi ste to shvatili treba da probate neki ozbiljan motor, npr. afriku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 21, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Probao ja afriku, al posto imam velike testise nisu mi se svidele te vibracije i bilo mi je prilicno neudobno.... Kad bih imao male testise sigurno bih je kupio! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Probao ja afriku, al posto imam velike testise nisu mi se svidele te vibracije i bilo mi je prilicno neudobno.... Kad bih imao male testise sigurno bih je kupio! ;D pod hitno kod doktora!!! pu, pu, ne daj boze, daleko bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Februar 21, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Probao ja afriku, al posto imam velike testise nisu mi se svidele te vibracije i bilo mi je prilicno neudobno.... Kad bih imao male testise sigurno bih je kupio! ;D pod hitno kod doktora!!! pu, pu, ne daj boze, daleko bilo ti cuti i nejavljase,,,za tebe skupljamo pare da promenis pol...trazio si,,dobice ga,,,mislim promenu pola... :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Probao ja afriku, al posto imam velike testise nisu mi se svidele te vibracije i bilo mi je prilicno neudobno.... Kad bih imao male testise sigurno bih je kupio! ;D BUAHAHAHAHHHABUAHAHAHAH, e ljudi necete da verujete sta se juce desilo ,zove me Aca PN i kaze dolazoim kod tebe u Nis.Ok kazem mislicesi dace kolima kad posle nekolko sati od kako je posao eto ti NJEGA KOD MENE DOSO COVEK afrikom ,DA NE POVERUJES.Doduse imao je logistiku u vidu Pauka i kavasakija ali ipak na toliki put da krene afrikom ....,mislim avanturisticki nema sta s cobziromna njene mogucnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan E to je podvig, a tek sa afrikom? za riplija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Probao ja afriku, al posto imam velike testise nisu mi se svidele te vibracije i bilo mi je prilicno neudobno.... Kad bih imao male testise sigurno bih je kupio! ;D BUAHAHAHAHHHABUAHAHAHAH, e ljudi necete da verujete sta se juce desilo ,zove me Aca PN i kaze dolazoim kod tebe u Nis.Ok kazem mislicesi dace kolima kad posle nekolko sati od kako je posao eto ti NJEGA KOD MENE DOSO COVEK afrikom ,DA NE POVERUJES.Doduse imao je logistiku u vidu Pauka i kavasakija ali ipak na toliki put da krene afrikom ....,mislim avanturisticki nema sta s cobziromna njene mogucnosti. ponovo pokreces ne zgodnu temu, postavite slike da ste negde putovali sa ST-om, a moze i sa TDM-om, samo pricate, a dokaza nigde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Probao ja afriku, al posto imam velike testise nisu mi se svidele te vibracije i bilo mi je prilicno neudobno.... Kad bih imao male testise sigurno bih je kupio! ;D BUAHAHAHAHHHABUAHAHAHAH, e ljudi necete da verujete sta se juce desilo ,zove me Aca PN i kaze dolazoim kod tebe u Nis.Ok kazem mislicesi dace kolima kad posle nekolko sati od kako je posao eto ti NJEGA KOD MENE DOSO COVEK afrikom ,DA NE POVERUJES.Doduse imao je logistiku u vidu Pauka i kavasakija ali ipak na toliki put da krene afrikom ....,mislim avanturisticki nema sta s cobziromna njene mogucnosti. st-om, a moze i sa TDM-om, ponovo pokreces ne zgodnu temu, postavite slike da ste negde putovali sa ST-om, a moze i sa TDM-om, samo pricate, a dokaza nigde Hahaah prosetaj malo po forumu pa ce da vidis a aj postavi ti neke majke ti same ne po BG -U to ne vazi makar da si se mako 50 km van kuce jer je to prava avantura krenuti sa afrikom i to ce forumasi znati ozbiljno da cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6306 Napisano Februar 21, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Razumem ja da je tebi dozivljaj sto je neko motorom presao 100 km u cugu s'obzirom da vozis yamahu, ipak afrika je nesto drugo, posle 100 km tek postigne radnu temperaturu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan HUM, ripley,uk francuska svajcarska, andermatt austrija, grossglockner ako treba ima i nesto iz italije nemacke i jos par zemalja, a sada ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Razumem ja da je tebi dozivljaj sto je neko motorom presao 100 km u cugu s'obzirom da vozis yamahu, ipak afrika je nesto drugo, posle 100 km tek postigne radnu temperaturu Sta si joj davao, burek ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan da ali punomasan (motul) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan E, klavijaturisti, gde ste vi? Nijedan sintisajzer nismo videli danas !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Goso nemoj te heavy slike sa putovanja. Trebace nam opet 3 stranice da povrate moral ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Februar 21, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan opet ste gurali te krseve :D :D :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Goso nemoj te heavy slike sa putovanja. Trebace nam opet 3 stranice da povrate moral ;D ne bih ja, nego pit trazio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Probao ja afriku, al posto imam velike testise nisu mi se svidele te vibracije i bilo mi je prilicno neudobno.... Kad bih imao male testise sigurno bih je kupio! ;D pod hitno kod doktora!!! pu, pu, ne daj boze, daleko bilo ti cuti i nejavljase,,,za tebe skupljamo pare da promenis pol...trazio si,,dobice ga,,,mislim promenu pola... :D :D vidim da si se okurazio, pa ti nije vise glupo u zenskom drustvu, to je dobro ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...