gosa 553 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan znaci od pocetka, prvo racunaljka, pa digitron, pa onda polako, uz nadzor starijih komp i ako budete vredni i ucili svakoga dana u nekom trenutku (u dalekoj buducnosti) mocice te i sami da radite na kompu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7915 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan A mogli bi cak i da se udruze ovi Afrosi sa Bendzama a.. nije losa konbinacija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 20, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan UAAA PREVARANTI! Manite se Photoshopa Eto, čist primer da kada ljudi ne mogu fer da pobede, počnu da se služe prljavim i podlim trikovima... Mada, ni to im neće pomoći ;D EDIT: Evo yamahe po čijem uzoru je u stvari i dizajnirana ST: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7915 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Mislish? neznate vi josh skim imate posla.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 20, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da mi znamo skim imamo posla... maximum 5-6km/h ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7915 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan maximum 5-6km/h i to im mnogo brzo.. si ti siguran da "to" moze tolko da razvije ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan popsy nisi se hvalio ;D ;D http://images.uncyc.org/pt/7/7a/DarthVaderGayBicha.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7915 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan I'm to sexy for my love, to sexy for my love love going to leave me.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7915 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Molimo da se neadekvatni sadrzajevi poput fetishizma ne postuju u ovako ozbiljnoj temi. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan I'm to sexy for my love, to sexy for my love love going to leave me.. znas i reci, lepo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7915 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan pa kako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 20, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7915 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan brateee.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ja ipak glasam za tebe ;D ;D ;D nego gile, jel izlazis u plavu ostrigu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7915 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan jok, sto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan pitam onako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7915 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan da me nisi pomesao snekim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Nismo mi poverovali, mi smo to utvrdili ;D Po sto si je onda svojevremeno nudio za zamenu za sve i svasta, mislim da je i motokultivator bio opcija za zamenu Secam se kao juce da je bilo kako si bio srecan kad si se otarasio tenere, da nemas usi smejao bi se oko glave Bese to na doceku sa bjb relija, od 1000 ljudi neske bio najsrecniji ;D ;D ;D Aco,Aco cccccccccc ST je za mladju populaciju, za, jake, zdrave momke koji mogu da se izbore sa azdajom i koji su zeljni prave avanture. Ja ne vidoh nijednog "matorca" da vozi ST a Afriku i devojcice voze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6306 Napisano Februar 20, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa normalno da ih ne voze matorci, dovoljno su iskusni da vide koji je to krs od motora. Svako to ukapira, samo neko ranije, neko kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Pa normalno da ih ne voze matorci, dovoljno su iskusni da vide koji je to krs od motora. Svako to ukapira, samo neko ranije, neko kasnije Da da u pravu je Neske afrika je motor za penzose,slab nece da ide ,ne moze niko sa njim da ga proziva na trke jer se zna da se sa kantama i konzervama ne trka,trajace im do smrti sigurno jer radi na 2000 obtr. E sad sto ga vozi mladja populacija i to je objasnjivo,naime radi se uglavnom o mladjim i neiskusnim ljudima kojima je afrika prvi veci motor pa je donekle i u redu da ne izlazu sebe rizicima koje bi im pruzio bilo koji drugi motor u klasi. Ja mislim da je cak i dat predlog da se afrika izuzme iz klasifikacije i A kategorije i da se dozvoli da se vozi sa polozenim poznavanjem saobrcajnoh znakova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6306 Napisano Februar 20, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Aha, sporija je od ST na ubrzanju citave 0,2 sekunde, a i to je zato sto svaka trosi ulje, pa joj to ulje daje dodatnu snagu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4744 Napisano Februar 20, 2010 Ne silazi, 5545 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pratim vas ovde, sta se desava i jedino sto mogu da kazem je MALO SLIKA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Aha, sporija je od ST na ubrzanju citave 0,2 sekunde, a i to je zato sto svaka trosi ulje, pa joj to ulje daje dodatnu snagu Hahaha o.2 secundeu praksi to izgleda ovako ,kad stanemo na autoput i krenemo posle nekoliko sekundi gledanja u auspuh ST afrika ostaje daleko iza i posle jos par sekundi ST NESTAJE iz tvog vidika a ti mos da sanjas samo o te 0.2 secunde.Eto reko sam ti sad . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6306 Napisano Februar 20, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan jeste, ali kad svratis uz put na pumpu da nalijes ulje ja nadoknadjujem prednost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan jeste, ali kad svratis uz put na pumpu da nalijes ulje ja nadoknadjujem prednost Aco sad cu ti otkrijem nesto sto kao svaki pocetnik koji vozi afriku nisi znamo.Svaka ponavljam svaka ozbiljna masina koja ima neke performanse vredne pomena i koja se vozi muski mora PONAVLJAM MORA da trosi po malo ulje .Naravno afrikica kao decji motor koja nikako ne moz da se odvrne do kraja jer je je blokirana svojim agregatom ne moz da trosi ulje ,jer to ulje sto je u motoru je predvidjeno za mnogo veca opterecenja i ono u afrikici jednostavno nikad i ne postigne radnu temperaturu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...