lalajko 2054 Napisano Januar 20, 2011 Teoreticar ..., 12120 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Gresis Kepo - on ZELI muke jer mu je potreban trening. Da je zeleo putovanje bez muke kupio bi Afriku. Poklanjanjem lezajeva smanjujes Sinketovu kondiciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Gresis Kepo - on ZELI muke jer mu je potreban trening. Da je zeleo putovanje bez muke kupio bi Afriku. Poklanjanjem lezajeva smanjujes Sinketovu kondiciju. Onda nek crkne gurajuci onu kotaricu, ko mu je kriv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem!! Skupljaju se tenerasi da idu u Nmacku i "na veliko da kupe delova za teneru". Pa dobro ljudi jel vi vozite neke zastarele kosačice pa morate da menjate i remontujete nozeve posle svake livade? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/42025-yamaha-super-tenere-xtz-750/page__st__480 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6678 Napisano Januar 20, 2011 Enduraš, 6515 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa neka ih, kako bi se druzili drugacije sem u servisima i zajdnicnim nabavkama delova, u voznjama ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1320 Napisano Januar 20, 2011 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je trafikance uFatila panika od ovolikih STenera pa pokusavaju subverzivnom delatnoscu da ubiju moral kod pripadnika ST plemena... to je donekle jasno i prihvatljivo... al nikako nije prihvatljivo da Vi koji vise ne jasete niti jedan od modela solite o tome koji je bolji.... pa vama da je odgovarao taj koji ste imali verujem da ne bi menajli!!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je trafikance uFatila panika od ovolikih STenera Sav se tresem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1320 Napisano Januar 20, 2011 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je trafikance uFatila panika od ovolikih STenera Sav se tresem Vidis da sam te provalio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6678 Napisano Januar 20, 2011 Enduraš, 6515 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan al nikako nije prihvatljivo da Vi koji vise ne jasete niti jedan od modela solite o tome koji je bolji.... pa vama da je odgovarao taj koji ste imali verujem da ne bi menajli!!!! Normalno da ne bi, ali i od loseg ima gore, a ti sto su gori su zgodni za zaebanciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Može se i mi učipimo nešto? Konkretno nam treba nemačko izdanje slikovnice "Afrike Twin sa putovanja širom sveta". Platićemo unapred! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 20, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Može se i mi učipimo nešto? Konkretno nam treba nemačko izdanje slikovnice "Afrike Twin sa putovanja širom sveta". Platićemo unapred! Naravno da može, ali na bajke i SF ne važi povraćaj PDVa :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan Može se i mi učipimo nešto? Konkretno nam treba nemačko izdanje slikovnice "Afrike Twin sa putovanja širom sveta". Platićemo unapred! Naravno da može, ali na bajke i SF ne važi povraćaj PDVa :P kao sto nema ni povracaja poreza na glupost, koji ste platili kada ste kupili te krsine :nanana: :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 20, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ne može jedan dan da preskoči ovde a da se ne razgalame ovi sto ne voze (ne računam Kepu) :P Nego bolje vi Afrikanci potkivajte vaše Afrike pa da čujemo koji će novi izgovori da budu kad vas budemo prošišavali na offroadu, ova sa "e moj kume, ćelave mi gume..." dosadiše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je trafikance uFatila panika od ovolikih STenera naravno, brinem se za zdravlje, tolika kolicina potrosaca ulja nikako nije dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan ne može jedan dan da preskoči ovde a da se ne razgalame ovi sto ne voze (ne računam Kepu) :P Nego bolje vi Afrikanci potkivajte vaše Afrike pa da čujemo koji će novi izgovori da budu kad vas budemo prošišavali na offroadu, ova sa "e moj kume, ćelave mi gume..." dosadiše vi ste mnogo kreativniji sa izgovorima zasto ne putujete: NEDA MI MAMA, LJUTICE MI SE ZENA, IMAM KLEMPAVE USI ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 20, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je trafikance uFatila panika od ovolikih STenera naravno, brinem se za zdravlje, tolika kolicina potrosaca ulja nikako nije dobro Ne brini za zdravlje, zdravi smo mi ki drenovi Na kraju je poruka za drugare ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 20, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy manijace.. p.s. Goso nije te bilo u zadnje vreme.. nedostajao si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1320 Napisano Januar 20, 2011 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Gosu kad zoves na palninarenje on tutne zeni telefon uz instrukcije: " Kazi da spavam!!!" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ili je na Zlatiboru..... xaxaxaxaxa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 20, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ili u garazi turatekira se s paprikom.. i sprema se opasno za sledecu sezonu.. leta gospodnjeg...? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je trafikance uFatila panika od ovolikih STenera naravno, brinem se za zdravlje, tolika kolicina potrosaca ulja nikako nije dobro Ne brini za zdravlje, zdravi smo mi ki drenovi Na kraju je poruka za drugare ... Vi ko onaj francuz sto ulece na fudbalske terene i takmičenje bildera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7959 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: VFR1200F '10, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Odo ja da krpim malo teneru, bas lepo vreme danas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 20, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Ko sto rece *Lalajko* jesam ja sportista,al nece biti potrebe da treniram gurajuci ST a, ja sam vise tu da Afrikancima dizem "motore" iz blata kad popadaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Januar 20, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ko sto rece *Lalajko* jesam ja sportista,al nece biti potrebe da treniram gurajuci ST a, ja sam vise tu da Afrikancima dizem "motore" iz blata kad popadaju Dela, deco... DELA! Ne prazne reči... Videćemo te prvi sledeći put negde u Kepojebini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 20, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ljosnuces i ti.. ne sekiraj se.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 20, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dela, deco... DELA! Ne prazne reči... Videćemo te prvi sledeći put negde u Kepojebini Sinke, u pravu je Jager.. samo dela... videćemo sledeći put kako dižeš Afrike po Kepojebini... :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...