Jump to content

Moto Zajednica

Super Tenere VS. Africa Twin

Recommended Posts

• Drug član, 1531 postova
  • Motocikl: XRV 750, TZR 125

Do tog dana, kraljica ostaje na vrhu teme. Inače naziv teme ST vs AT gledam kao bokserski meč, prvo najavljuju napadača pa šampiona.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

sve ćemo to da vidimo na proleće (pošto se afrike ne voze zimi :P ) kad krenu enduro vožnje ...

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Idi pisi putopis, dacu ti krug kad zavrsis !! ;)

ti meni das krug samo kad treba se pali na gurku i to nAko drugarski!

:takoje:

Jbg, sta cu kad ne znam?! U takvim retkim prilikama se obratim bratu sa iskustvom!

:nanana:

Nije to iskustvo nego masa za zadnji tocak!

:nanana:

Vi tenerasi se svi iskusno gojite, da ne lipsete od guranja !! :P

Busmane priznaj da ti je zao da palis tvoju afriku na gurku? Uzmes zalet pa kad pustis kvacilo ono cimne najstrasnije a tebi je sigurno zao pa zato dajes Zex-u.

U kojoj brzni palite na gurku? Ovo ozbiljno pitam. Ja sam jednom tako palio ST i nisaam uspeo u drugoj vec u trecoj brzini.

Ma gde na gurku da palim, ni slucajno !! ::) Ja `teo da dopunim akumulator ko` sav normalan svet, punjacem, al` se tu naso Zex i po difoltu rece: "sad cemo caskom na gurku" :D :D :D

U trecoj brale, inace blokira zadnji bez obzira koliko si tezak i koliko si naseo.

• Drug član, 1952 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

ovo je pravi motor skZkH_imgp2359g.jpg

Drago mi je da se slazemo u jednom- sto su modifikacije na africi vece (estetske,mehanicke,elektricne) to je afrika sve lepsa i bolja. Ovo dosta govori o originalu :)

• Podržavam 3

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT
  • Drug član, 2150 postova
  • Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor

ovo je pravi motor uQjup_imgp2359g.jpg

Drago mi je da se slazemo u jednom- sto su modifikacije na africi vece (estetske,mehanicke,elektricne) to je afrika sve lepsa i bolja. Ovo dosta govori o originalu :)

bice da si u pravu, africa se i danas vozi na rally-ima sto se za vasu tarabu ne moze reci, samo me buni zasto kada je bolja, brza, laksa, vise konja, pouzdanija, daleko jeftinija....?

• Drug član, 2470 postova
  • Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06

Ne gošo nemoj da izmisljas nismi mi rekli da je pouzdanija. Vasi motori kao Honda jesu kvalitetniji, tu nema prigovaranja ali jesu precenjene u svakom pogledu.. Pogledaj ti za neku Africu 90-91 god koliko dajes pare, mozes da kupiš 10 godina mladji motor tipa SV650, GSXF750, Fazer 600...

Mada opet gresim svi enduro motori jesu skuplji kod nas od ostalih motora..

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Vasi motori kao Honda jesu kvalitetniji, tu nema prigovaranja ali jesu precenjene u svakom pogledu.. Pogledaj ti za neku Africu 90-91 god koliko dajes pare, mozes da kupiš 10 godina mladji motor tipa SV650, GSXF750, Fazer 600...

Fala urcu kad ga prelomi preko jezika.

A to sto su im cene takve potrazi odgovor u ostataku sveta, mi ovde se najmanje pitamo, mi ih samo :moto3:

Ne gošo nemoj da izmisljas nismi mi rekli da je pouzdanija. Vasi motori kao Honda jesu kvalitetniji, tu nema prigovaranja ali jesu precenjene u svakom pogledu.. Pogledaj ti za neku Africu 90-91 god koliko dajes pare, mozes da kupiš 10 godina mladji motor tipa SV650, GSXF750, Fazer 600...

Mada opet gresim svi enduro motori jesu skuplji kod nas od ostalih motora..

nismo mi ovde napumpali cenu, a preko je jeftina, ne moguce da je ceo svet lud, a samo smo mi ovde pametni, da bih voleo da sam je platio manje, voleo bih, nisam gadljiv na pare uopste, ali hteo sam AT i to zadovoljstvo sam platio i za sada se nijednom nisam pokajao, za razliku od stroma za kojeg ne mogu da prezalim pare koje sam dao

To smo mi kepo uvek govorili, velika kubikaza mala konjaza e BMW vam nije ravan.. :lol:

Cudis me Goso malo majke mi, ti ionako ne vozis Off-Road, zasto ti At bolja od V-stroma? Strom je i moderniji i udobniji (mislim)..

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

To smo mi kepo uvek govorili, velika kubikaza mala konjaza e BMW vam nije ravan.. :lol:

ta sranja od malo kubika i mnogo konja ni za dvorišnu kosačicu nisu

imam jedno takvo sranje kuci doduse na 4 tocka, i fala vi vise, mozda u nekom drugom zivotu

Cudis me Goso malo majke mi, ti ionako ne vozis Off-Road, zasto ti At bolja od V-stroma? Strom je i moderniji i udobniji (mislim)..

u prvoj nedelji je 4x vracan na reklamaciju i neki problemi nikada nisu otklonjeni

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Posto je vec tema ST vs AT, zamolio bih odgovor, ali stvarno realan na pitanje: -

Koje je fabricko sediste udobnije, ono na ST, ili ono na AT??? Vidim da se uveliko preradjuju ili ugradjuju aftermarket, pa me zanima koje je fabricko bolje za duze ture...???

• Drug član, 1531 postova
  • Motocikl: XRV 750, TZR 125

Slažem se sa Arakisom, udobnost je relativna stvar. Ja slušao sve i svašta o motorima i o njihovoj udobnosti i imao sam predrasude da je vožnja kao u fotelji. Da se ne lažemo, daleko je od toga, ali je sam doživljaj vožnje neprocenjiv pa anulira negativno.

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Znaci da ce ipak trebati neko hand-made by Boban?

Imam KLE-a pa sam navikao na muku ispod "ljube", ali sam se ipak ponadao da ce nesto buduce biti pogodnije za touringovanje... "grebi ga..."

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja