bokilic 6101 Napisano Novembar 22, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kad se penjes stepenicama,uvek pozdravljaj one koje usput sreces , jer ces ih ponovo videti kad budes silazio.... hvala za minus,,,, kad se penjes stepenicama,uvek pozdravljaj one koje usput sreces , jer ces ih ponovo videti kad budes silazio.... i ako vam je drago lupite jos neki,,,, 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano Novembar 22, 2010 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sto si ti opterecen tim minusima, nije ni cudo kad si vozio ST, ostavila je ona trajne posledice 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kad se penjes stepenicama,uvek pozdravljaj one koje usput sreces , jer ces ih ponovo videti kad budes silazio.... hvala za minus,,,, kad se penjes stepenicama,uvek pozdravljaj one koje usput sreces , jer ces ih ponovo videti kad budes silazio.... i ako vam je drago lupite jos neki,,,, Evo dado ja plus da anuliram minus... ljudi zajebte nervozu, tako je svaki put kada se završava sezone. Naravno ne završava se sezona za sve u isto vreme :nanana: Elem danas smo Shum@rtz i ja šnjurali nešto po gradu i nećete verovati, ni jedne afrike na drumu ... slike su kod Shumija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano Novembar 22, 2010 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ko mi dao minuse dabogda mu se napatili virusi u kompu A imam i poruku za njih - ne mozete vi da mi date toliko minusa koliko vec imam pluseva p.s. zarazio me bokilic, od sad sam i ja osetljiv na minuse p.s. 2 ST je kangrba od motora 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dado ja plus da anuliram minus... Ovo stalno radim. Sve potroši na anulaciju. I da ne bude skroz off, NAPRED ŠTENIĆACI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1444 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 1961 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Kaki ste bre to ljudi? Ajd sad da se posvadjamo svi. Ipak je ovo tema koja odoleva raznim previranjima u poslednjih godinu dana na forumu. Nadam se da ce takva i da ostane. Dodje i meni nekad da napisem nesto ostro ali iskuliram jedan dan i sve bude ok. Sto se tice + i - to nema veze sa zivotom jer sam primetio da postoje grupice koje se medjusobno svakog dana nagradjuju plusevima za najgluplje postove. Mnogi su se i raspisali od kad je uvedeno ovo sa plusevima da bi ta grupica ljudi mogla da iskoristi maksimum u dodeli tih pluseva. PS: Niko od njih nije u ovoj temi. PS2: ST sekta se uzdize kao feniks Ocekujem 2012god ovakav oglas:'Prodajem afriku twin, jedinu u Srbiji'!!!!! :) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Evo neke slicice od juce.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako god, otišla mi je volja od učestvovanja u ovoj temi. Vi samo pišite, rado ću vas čitati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1444 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 1961 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa, Gile tek sad sam video tvoj avatar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 22, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan gile koji je ovo potez,jel brdo ka svilajncu ili neki drugi,mada mi nesto poznat mostic,ima neki slican tamo vojska ili de vec... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Neske opusti se, zar ne vidis da ih mi samo kuliramo. Ljuborni sto nemaju motore ko mi po ceo dan samo laju. Jager je upravo dokazao da pas koji laje retko kad grize cak i uvije rep i pobegne ako viknes na njega. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Boki, to je put kad se ide iz Bobova preko sume za Vitezevo i onda ima po neke sokake se izlazi u Dubnicu. Prelep putic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 22, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Boki, to je put kad se ide iz Bobova preko sume za Vitezevo i onda ima po neke sokake se izlazi u Dubnicu. Prelep putic. znaci u subotu pre nego sto izedemo klupsko prase da palim cetvorotockalo pa da obidjemo jedan djir djir, posle u klub na prase, samo sneg bas da nepada i pljusak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa, Gile tek sad sam video tvoj avatar Drago mi je sto ti se svidja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Boki, to je put kad se ide iz Bobova preko sume za Vitezevo i onda ima po neke sokake se izlazi u Dubnicu. Prelep putic. znaci u subotu pre nego sto izedemo klupsko prase da palim cetvorotockalo pa da obidjemo jedan djir djir, posle u klub na prase, samo sneg bas da nepada i pljusak Nije ti losa ideja, i ja bih se jos jednom provozao tim putem dok ne zamrzne skroz jer je sve tu u okrugu, nije daleko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neske opusti se, zar ne vidis da ih mi samo kuliramo. Ljuborni sto nemaju motore ko mi po ceo dan samo laju. Jager je upravo dokazao da pas koji laje retko kad grize cak i uvije rep i pobegne ako viknes na njega. Gile aj malo spusti loptu... tastatura je mnogo nezgodnija od toga kad ti neko nešto kaže... i zato treba povesti malo računa. Aj zajebancija zajebancija, al na nivou... Mada činjenica je da... sve je više varvara a sve manje rimljana http://www.youtube.com/watch?v=rcbnA5qPPIE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Za sve je kriv Pavel ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1444 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 1961 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Neske opusti se, zar ne vidis da ih mi samo kuliramo. Ljuborni sto nemaju motore ko mi po ceo dan samo laju. Jager je upravo dokazao da pas koji laje retko kad grize cak i uvije rep i pobegne ako viknes na njega. GIle nije u redu drugi deo tvog posta. Najiskrenije hteo sam da ti dam minus ali greskom kliknuh na plus ( navika jbg ). Nema ljutis sto sam iskren? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano Novembar 22, 2010 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kako god, otišla mi je volja od učestvovanja u ovoj temi. Vi samo pišite, rado ću vas čitati... Jageru, ne daj se isprovocirati, Neske je ubacen element kako bi destabilizovao koherentnost africke sekte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ljutim se al sam reko ja nesto sto nije istina? Nisam, izvini molim te. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, ne daj se isprovocirati, Neske je ubacen element kako bi destabilizovao koherentnost africke sekte Aaaa ljudi plan B plan B ! ! ! Provalili nam foru ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1444 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 1961 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, ne daj se isprovocirati, Neske je ubacen element kako bi destabilizovao koherentnost africke sekte Aaaa ljudi plan B plan B ! ! ! Sifra: ljubicasta vespa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Hm zar nije to opcija C Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1444 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 1961 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Hm zar nije to opcija C Ne,ne! Opcija C su afrike u kombiju spremne za put oko sveta. Sifra: kombi prevoz oko sveta :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...