gosa 553 Napisano Septembar 12, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan ovakva mi je faca trenutno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 12, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan http://cdn.bjbikers.com/images/imported/od/15r9K_1001109.jpg/ A moja ovakva. Prvi koraci su napravljeni za postavljanje slika ali sam se negde sapleo. Kako se postavlja slika da se vidi na stranici, a ne link? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 12, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ovako u slici i reči... Kad pokrenete uploader uđete u folder gde su vam slike i odaberete slike koje želite ... Odaberete opciju za automatic resize kada se završi upload iskoči prozor u kome vidite sliku i možete da odaberete direct link (kopirate ga) i na kraju kada kucate tekst prilikom pritiska na sličicu iznad ovog boxa pojaviće vam se kod img /img unutar koga treba ubaciti taj direct link kao što se vidi na slici ispod... Eto jel sad jasnije ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 884 Napisano Septembar 12, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Prvi koraci su napravljeni za postavljanje slika ali sam se negde sapleo. Kako se postavlja slika da se vidi na stranici, a ne link? Samo kopiras onaj link koji stoji za Forum: i onda to ovde pejstujes! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 12, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan @acimobg kliknes na dodatne opcije..kada pises odgovor Jednostavnija varijanta.. a ako treba da skupimo za veci hard..skupicemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 12, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan okolina andermatt-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 12, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Harda ima i previše i svega na sebi, ali me ubi neznanje, vremena za učenje malo, a i sitni sati. Popsy napredujem polako prema tvom objašnjenju, hvala. Sada ću ja sa slikama, samo polako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 12, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan uff nema veze..zasto jednostavno kad moz i komplikovano ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 12, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan cuveni svajcarski putevi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 12, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan hahahahah uspeoooo Tada sam je tek uzeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 12, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan bolzano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 12, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jel ti to kantica ulja na koferu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 12, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan jel ti to kantica ulja na koferu ;D ;D ;D jos uvek nisam odlucio za sta cu da je koristim posto se ispostavilo da je afrika potrosila citavih 50g ulja za 2000 milja ;D a kakav bi ja bio touratech maneken ako nemam full opremu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 12, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva kangrba ;D al nevidjene dosad boje moram priznati.. nisu sanitetske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan deder turite slike vasih taraba ako smete, da vide ljudi sta je ruzan motor i kako ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to Vlajko komentar za moju kamilu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gošo, oću da metam tvoju kolor šemu na moga konja, mlogo mi se sviđa. Čak sam ga tako registrovao, crna metalik, a on mat ko neka šerpa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan ja na ono vase sokocalo, koliko je ruzno, ne bih seo ni da moram da se odvezem do urgentnog i da mi je zivot u pitanju, bolje da umrem, nego da me neko vidi na onom i da ostatak zivota provedem u sramoti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan Gošo, oću da metam tvoju kolor šemu na moga konja, mlogo mi se sviđa. Čak sam ga tako registrovao, crna metalik, a on mat ko neka šerpa. ako bude trebalo nesto, tu smo da pomognemo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 13, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Brat sestri..najbolje smesti Dok iskuckam odgovor..a ono jos 5 u medjuvremenu.. Muci me ovaj migavac..ne mogu da spavam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan mene bi vise mucilo ono sto je zakaceno za taj zmigavac ali .... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 13, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan ali.. ajd na Glinaru ako smes ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan ali.. ajd na Glinaru ako smes ;D jel moze to da dobaci cak do tamo? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1320 Napisano Septembar 13, 2010 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Goso ceka te i bionicko koleno kod menne ako ti treeba za off... Za 00 ne mogu da ti pomognem!!! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gošo, oću da metam tvoju kolor šemu na moga konja, mlogo mi se sviđa. Čak sam ga tako registrovao, crna metalik, a on mat ko neka šerpa. Šta će ti to ko ;D ;D ;D ;D ;D šalim se, nek je sa srećom motor (pa nek je i Afrika), moj savet časti je roll barovima a kad već imaš mogućnost da je bojiš vidi da napraviš neku lepu šaru Evo na ovom linku imaš par lepih kolornih šema ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...