debeljan 822 Napisano Avgust 21, 2010 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Sa Yamahom staneš na benzinsku pumpu da proveriš gorivo i naspeš ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Avgust 21, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ko mi to dira moju nejkid afriku?! ccc vidimo se u shumi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 21, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan kada mislite nastaviti. u zadnjih par dana ovo je jedna interesantnija temica. ajmo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 21, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Ima da ti zavrne slavinicu..pa ces da vidis muke slatke.. To bi mogli Vi teneraši malo svojim motorima da uradite da manje troše. Citiraj Opušteno čika Aćime nisam sklon nasilju jedino te mogu zdravstveno ugroziti ako mi gutaš izduvne gasove dok očajnicki juriš iza.. To i nije za pohvalu, kada se voziš iza Africe ništa ne guši i smrdi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 21, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan A samo sam pitao zašto je ST bolji od AT po mišljenja njihovih vlasnika, a oni po meni drvlje i kamenje. Napad je najbolja odbrana. P.S. Pre neki dan na Ibarskoj jedna Tenera kao Vlajkova i neki lik ko od brda odvaljen, piči brate mili ne j... živu silu. Pratio sam ga(autom) od G.M. do Ljiga, gde je morao da stane na pauzu. Ako se prepozna, neka se javi. Svaka čast za vožnju, ali što tako kratko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Avgust 21, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa morao je da stane da uradi polugeneralnu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 21, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ono jes volimo više da stanemo, da pojedemo, popijemo a i nemamo taj strah dal će da upali ako ga ugasim ;D ;D ;D ;D ;D nego za vikend očekujemo slike iz Grčke gde su se obe rage pokazale za svaku medalju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano Avgust 21, 2010 Enduraš, 6409 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj nego za vikend očekujemo slike iz Grčke gde su se obe rage pokazale za svaku medalju Opet oni ! Alo bre ljudi, pa ti motori su za to napravljeni, sta se odusevljavate toliko, stvarno su vas te tenere ubile u pojam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Avgust 21, 2010 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jel se vi vozite negde sa tim vasim krsevima ili samo kenjate ovde po forumu?? ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Avgust 21, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Jel se vi vozite negde sa tim vasim krsevima ili samo kenjate ovde po forumu?? ;D ;D ;D ;D Skini levi blatobran da ti vidimo plinski uredjaj sto si instalirao kod cika smArakisa ;D ;D Dobro dosao nazad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 21, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i ti si kupio motor od 250kg da bi isao do prodavnice ? To si mogao i skuterom, izdrzao bi sigurno Smeško Mada je ST taman tu negde po kvalitetu kao kineski skuter Smeško Afrike se ipak kupuju za nesto drugo, za PUTOVANJA i voznju "sipas benzin i ne mislis". Moze i tenerom da se putuje, ali to je vise putovanje "sipas benzin i mislis kad treba da dolijes ulje i kad ce da se pokvari nesto od struje na putu" Jezik Aco, upravo si sve rekao sta se dogodilo zipacopetu i Jageru ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 21, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Jel se vi vozite negde sa tim vasim krsevima ili samo kenjate ovde po forumu?? ;D ;D ;D ;D dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 21, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nego,kolko videh danas na tv,u, u nvom sadu da se pazari nova tenera 1200cm... za tricavih 15.000e,,mislite o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Je li Boki a koliko kosta nova Afrika?? A da... zaboravio sam.. pa nju vise i ne proizvode ahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 22, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan хе хе хе хе хех е слатко се исмејах...... толика тема а сви жудите да пазарите BMW . . . Можда би требали да промените назив теме? Колико прочитах овде и видех слика ја се са тим вашим моторима не бих усудио ни тих 300м до продавнице јер вероватно би ми се распао ауспух или би ми се упалила лампица од уља (јел имају то ваши мотори ;D) или нешто већ треће . . . струја колико год био непристрасан моје скромно мишљење (које није поткрепљено гомилом километара) иде за СТ из једног простог разлога ИНАТА ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Avgust 22, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Колико прочитах овде и видех слика ја се са тим вашим моторима не бих усудио ни тих 300м до продавнице Hmmm.... Komsija, sad mi je jasno zasto si ti presrecan sto ti je prodavnica na 6 metara od stana! : Izvini, moradoh... :-* A, da... Afrika rulZ!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se obično inatim jačem, boljem... a slabije pomažem. Tako da mi ne smeta što se inatiš AT, sada mi je sve jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 22, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Ja se obično inatim jačem, boljem... a slabije pomažem. Tako da mi ne smeta što se inatiš AT, sada mi je sve jasno. Ја колико прочитах задњих твојих пар шпостова сватих да теби баш ништа није јасно. Али добро, људи смо..... Елем, има та тенера више коња али се африка добро држи са њом..... Где нам је друг члан Гоша? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2030 Napisano Avgust 22, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Radi ono sto Tenerasi ne rade. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Radi ono sto Tenerasi ne rade. ;D popravlja svoju trabakulu?!?!? ??? ??? :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Avgust 22, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj толика тема а сви жудите да пазарите BMW . . . Realno, svi bi GS-a pa nebitno jel R ili F. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj толика тема а сви жудите да пазарите BMW . . . Realno, svi bi GS-a pa nebitno jel R ili F. :) axaxaxaxxa ima jos treznih ljudi na forumu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Je li Boki a koliko kosta nova Afrika?? A da... zaboravio sam.. pa nju vise i ne proizvode ahahaha Pa i Yugo se proizvodio toliko decenija. P.S. Nadalina sory. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan jugo i afrika ne mogu da se porede!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Avgust 22, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Je li Boki a koliko kosta nova Afrika?? A da... zaboravio sam.. pa nju vise i ne proizvode ahahaha Pa i Yugo se proizvodio toliko decenija. P.S. Nadalina sory. A, nista, nista.... Nego, znas kako ja to vidim... Afriku su vec napravili perfektnom, i nema se tu sta vise menjati.... Nema potrebe ni veca kubikaza ni nista... Znaci, doveli do savrsenstva- ko je kupio, kupio.. Ko nije, nek vozi nesto drugo i masta o AT... A, ST... Sta da kazem... samo cu reci- rade ljudi... trude se.... To im priznajem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...