gosa 553 Napisano Jul 8, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=57432.0 Nije ti lako, a tako bi je slatko posedovao posle ove kantice . Al ko ti je kriv, kad slusas Bokilica. ;D ;D Pa normalno da je problem u tebi kad posedujes taj motor Problem nije u motru, problem je u meni.. Problem je u nama STenerasima ali je kod vas problem u motoru ;D To pokusavamo da vam objasnimo. Polako dolazimo do istine. Jos stotinak strana i shvaticete na kraju ;D lepo receno, mi cemo da popravimo motore, ali vama nema pomoci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1443 Napisano Jul 8, 2010 Drug član, 1958 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Goso ne mislim ja na kvarove vec na potpuno ispravne afrike (ako takvo nesto uopste postoji) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Jul 8, 2010 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kaki je to motor kad je svi zovu ŠTENERA? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 8, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Goso ne mislim ja na kvarove vec na potpuno ispravne afrike (ako takvo nesto uopste postoji) ;D jos ti, zextreme i popsy da prodate motore i da stavimo lock ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1443 Napisano Jul 8, 2010 Drug član, 1958 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Kaki je to motor kad je svi zovu ŠTENERA? ;D ;D ;D Kad kupis pravi motor ili afriku javi se u ovoj temi. ;D Goso ne mislim ja na kvarove vec na potpuno ispravne afrike (ako takvo nesto uopste postoji) ;D jos ti, zextreme i popsy da prodate motore i da stavimo lock ;D ;D ;D Znaci trajace tema jos duuugo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 8, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan jos ti, zextreme i popsy da prodate motore i da stavimo lock ;D ;D ;D Znaci trajace tema jos duuugo! Jaaaaaao... "poslednji Mohikanci"!! ;D Hahaha ;D Eeeeee, nekima stvari ulaze u glavu, a nekima u dupe... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 8, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Kaki je to motor kad je svi zovu ŠTENERA? ;D ;D ;D Kad kupis pravi motor ili afriku javi se u ovoj temi. ;D Goso ne mislim ja na kvarove vec na potpuno ispravne afrike (ako takvo nesto uopste postoji) ;D jos ti, zextreme i popsy da prodate motore i da stavimo lock ;D ;D ;D Znaci trajace tema jos duuugo! nece na zalos popsyjeva kofa je u metastazi, a vase dve su isto tu negde da bace kasiku ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Jul 8, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan goso bolje da si uzeo kofu da se vozis malo nego da ga tupish tu.. super tenera je neunistiv motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 8, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan goso bolje da si uzeo kofu da se vozis malo nego da ga tupish tu.. super tenera je neunistiv motor ajde samnom na put, krecem pocetkom avgusta do svajcarske na 14 dana, mada sumnjam da ta taraba moze da izdrzi toliki put ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 8, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jaaaaaao... "poslednji Mohikanci"!! ;D Hahaha ;D Eeeeee, nekima stvari ulaze u glavu, a nekima u dupe... ;D ;D ;D e zajebi te africke fore sa ulazenjem, mi se ne bavimo tim inicijacijama ;D ;D ;D ;D popsyjeva kofa je u metastazi, a vase dve su isto tu negde da bace kasiku ;D ;D ;D vala da znas da jeste, ZipaCope je parkirao svoju Afriku pored SuperTenere pa je povukla neki vas virus... sada i on i ja cekicamo i cekamo velikog maga elektronike da nas obraduje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jul 9, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo danas.Popsijevo bi trebalo da radi,a africki cdi na stolu nece da se"pokvari" ??? Jedva cekam da stignem u BG! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Jul 9, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan goso bolje da si uzeo kofu da se vozis malo nego da ga tupish tu.. super tenera je neunistiv motor ajde samnom na put, krecem pocetkom avgusta do svajcarske na 14 dana, mada sumnjam da ta taraba moze da izdrzi toliki put ;D ;D ;D ;D ja bih nesto malo egzoticnije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1443 Napisano Jul 9, 2010 Drug član, 1958 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan popsyjeva kofa je u metastazi, a vase dve su isto tu negde da bace kasiku ;D ;D ;D Goso moja ST je u odlicnom stanju. Ne prodajem je pa nemam razloga da lazem. Sutra se ide na Kopaonik pa onda u Studenicu pa gde nam dune dalje. Posle toga idem na more da se bucnem malo, kafica pa nazad. Goso jedno pitanje- koliko te kosta kombi za prevoz motora do Svajcarske? ;D Mislim ako ti je skupo da pitas Jagera on ima nekog prevoznika ciji kombi redovno koristi ;D Jos se ne zali majstor kad treba da istovari tu i tamo afriku zbog slikanja ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jul 9, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, prica se po Kritu da imash problem sa motorom ? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan bopk, to što si ti navikao da tvoju kršinu prevoziš u kombiju, ne znači da i mi to tako radimo ;D Lepo odu Afrike gde god. Čak i oko sveta... imaš temu tu na forumu o trenutno aktuelnom putu oko sveta. I pogodi... AT je, nikako nije ST u pitanju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1443 Napisano Jul 9, 2010 Drug član, 1958 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan A,ne, Jageru ti imas temu u putopisima. Ako me secanje ne vara na slici kisa pljusti a tvoja afrika suva ko barut ;D Mrzi me da trazim ali ako sam nesto pobrkao izvinjavam se. Pa naravno da nema ST na putu oko sveta zato sto je to yamahin stari model i sad fabrika pravi druge motore za put oko sveta. A da li je isla na put oko sveta ili ne vidi u polo (mozda je touratack ili louis) katalogu na pocetku. Mozda druga, treca stranica. Na zalost honda do sada nije izbacila model posle afrike sa kojim je moguce obici svet pa zaljubljenici u hondu nemaju sta drugo da teraju na takav put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vara te sećanje, vara ... Toliko sam vozio po kiši, pogotovo ove sezone, da to nije normalno A pusti sad te priče da Yamaha ima druge modele.... pričamo o modelima koje vozimo Ja bih sa AT smeo na put oko sveta. Eno čoveka koji to upravo radi. A smeo bi ti isto to sa ST? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 9, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan njima je put do kopa kao normalnim motorima put oko sveta ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jul 9, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan A i izbegavaju da se penju iz pravca Raske. Mnogo je to zahtevno, brate! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 9, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan popsyjeva kofa je u metastazi, a vase dve su isto tu negde da bace kasiku ;D ;D ;D Goso moja ST je u odlicnom stanju. Ne prodajem je pa nemam razloga da lazem. Sutra se ide na Kopaonik pa onda u Studenicu pa gde nam dune dalje. Posle toga idem na more da se bucnem malo, kafica pa nazad. Goso jedno pitanje- koliko te kosta kombi za prevoz motora do Svajcarske? ;D Mislim ako ti je skupo da pitas Jagera on ima nekog prevoznika ciji kombi redovno koristi ;D Jos se ne zali majstor kad treba da istovari tu i tamo afriku zbog slikanja ;D ;D za kombi nemoj da brines, drugar ima prikolicu, gde god da stanes samo me cimni i doci cu po tebe, ipak ste vi nasi drugari ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1443 Napisano Jul 9, 2010 Drug član, 1958 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Sad gledam nesto pa skoro ste svi na prosloj strani online. Kladim se da ste na poslu a gledate forum. Nije ni cudo sto nam drzava propada ;D Goso od tebe ocekujem putopis iz Svice. Da vidimo kako afrika ide po tim raskopanim putevima ;D Verovatno si je zato i birao (Svajcarsku) ;D Hvala ti za prevoz ali ne treba mi za sada. Jager naravno da bi smeo da krenem na put oko sveta. Motor je tu najmanji problem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 9, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Sad gledam nesto pa skoro ste svi na prosloj strani online. Kladim se da ste na poslu a gledate forum. Nije ni cudo sto nam drzava propada ;D Goso od tebe ocekujem putopis iz Svice. Da vidimo kako afrika ide po tim raskopanim putevima ;D Verovatno si je zato i birao (Svajcarsku) ;D Hvala ti za prevoz ali ne treba mi za sada. Jager naravno da bi smeo da krenem na put oko sveta. Motor je tu najmanji problem ;D birao sam norvesku, ali je zena potrosila pare, pa sam morao da destinaciju prilagodim budzetu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jul 9, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zena ti vec drugi put zavukla ove sezone... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 9, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Zena ti vec drugi put zavukla ove sezone... ;D ;D ;D pa ti vidi kako je meni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 9, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, prica se po Kritu da imash problem sa motorom ? ;D ;D Bilo problema sa elektrikom, moguce da imam neko cudo u motoru koje mi pravi kratke spojeve... moracu da postavim kameru na motor da vidim da mi se ne sunjaju afrikanci oko motora i rade le sabotage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...