zextreme 1283 Napisano Maj 22, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bice gusto na ovom okrsaju samo tako,eno juce odem do namunjenih majstora u Visnjicu kad vidim Zextrema kako ugradjuje plin na kofu c c c c :P Bice bas frka ;D ;D Plin je ono sto si udisao, a izlazilo je iz moje pozadine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7916 Napisano Maj 22, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Zextreme je nase tajno oruzje u krajnjem slucaju ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Maj 22, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ja bi da odgovorim na pitanje sa prve strane ''koji motor vam se vise dopada?'' meni se vise dopada tenere,jednostavno mi je lepsi! p.s.koliko sam uspeo da vidim mnogo vise je afrikanaca sa statusom ''super teska'' sto se tice postova!a to dovodi do jednog zakljucka:NE VOZE MOTORE JER SE NON STOP KVARE!!! :P 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Maj 22, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ja bi da odgovorim na pitanje sa prve strane ''koji motor vam se vise dopada?'' meni se vise dopada tenere,jednostavno mi je lepsi! p.s.koliko sam uspeo da vidim mnogo vise je afrikanaca sa statusom ''super teska'' sto se tice postova!a to dovodi do jednog zakljucka:NE VOZE MOTORE JER SE NON STOP KVARE!!! :P 8) u kakvoj si ti zabludi! ;D mi samo imamo vise talenta za pisanje i imamo sta pametno da kazemo, pa samim tim i imamo vise postova ;D ;D a zelim ti da u skorije vreme kupis ST i da postanes najbolji prijatelj sa svim majstorima, posto je to logican sled desavanja ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan mi samo imamo vise talenta za pisanje i imamo sta pametno da kazemo, pa samim tim i imamo vise postova ;D ;D ja bi se sa ovim delom čak i složio ali više u pitanju kondicije... zapravo čim Afrika stane ( a to nije retko) procedura je jednostavno... prvo skinuti sve plastike, sedište i rezervoar... od tolikog skidanja afrikanci imaju izuzetno jake ligamente u prstima (šrafić ovde šrafić onde) iz tog razloga su u stanju da kucaju danima i danima... e sad za ovo pametno ;D ;D ;D aj nek im i to bude, to ide sa iskustvom ... ko stalno čačka OKO motora taj valjda i zna, mi drugi smo ti više gde ima koja kafana, lepa deonica puta, gde su radari (to od afrikanaca neš čuti njima to nije problem) ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Maj 22, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bice gusto na ovom okrsaju samo tako,eno juce odem do namunjenih majstora u Visnjicu kad vidim Zextrema kako ugradjuje plin na kofu c c c c :P Bice bas frka ;D ;D Plin je ono sto si udisao, a izlazilo je iz moje pozadine! Kako sam te punio tako se i praznis ;D Over and out za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 22, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bice gusto na ovom okrsaju samo tako,eno juce odem do namunjenih majstora u Visnjicu kad vidim Zextrema kako ugradjuje plin na kofu c c c c :P Bice bas frka ;D ;D Plin je ono sto si udisao, a izlazilo je iz moje pozadine! Kako sam te punio tako se i praznis ;D Over and out za tebe ...vidim ja da su podrumske inicijacije ucinile svoje te si naklonjen istom polu, a i sama cinjenica da nemas zivotnog saputnika suprotnog pola otkriva tvoj identitet! ;D Nisam se prevario...ipak si to bio ti na paradi ponosa!!! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Maj 22, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ja bi da odgovorim na pitanje sa prve strane ''koji motor vam se vise dopada?'' meni se vise dopada tenere,jednostavno mi je lepsi! p.s.koliko sam uspeo da vidim mnogo vise je afrikanaca sa statusom ''super teska'' sto se tice postova!a to dovodi do jednog zakljucka:NE VOZE MOTORE JER SE NON STOP KVARE!!! :P 8) u kakvoj si ti zabludi! ;D mi samo imamo vise talenta za pisanje i imamo sta pametno da kazemo, pa samim tim i imamo vise postova ;D ;D a zelim ti da u skorije vreme kupis ST i da postanes najbolji prijatelj sa svim majstorima, posto je to logican sled desavanja ;D ;D ;D ;D ;D ;D ne kazem ja da vi nemate sta da ispricate,i ja bi imao kada bi vozio tako nesto... :P inace ja cu da kupim neki RRRRRRRRRRR teski kompleksi,mala pisa,debeo,ruzan...jel treba jos da nabrajam ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7916 Napisano Maj 22, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Cene tenera se drasticno povecavaju pred okrsaj http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=53294&trazi=1&ur=1&model=0&tip=xt&m=Yamaha-XTZ-Super-Tenere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha - XTZ Super Tenere 750 Godiste 2010 Kilometraza 0 km Stranac ne Eeeeeee, Gile, pa za ovogodišnji motor, sa 0 km i nije skupo. K'o moja afrika iz 94-te ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Maj 22, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha - XTZ Super Tenere 750 Godiste 2010 Kilometraza 0 km Stranac ne Eeeeeee, Gile, pa za ovogodišnji motor, sa 0 km i nije skupo. K'o moja afrika iz 94-te ;D ;D ;D nemoj tako, ima full opremu, novi filter vazduha i silikonska creva( sta god to znacilo) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan dobro de... ovo je neki specijalni... ne znam šta je čovek stavio u motor (verovatno motor od TDMa) al se zaračunao debelo... i prodaće ga ne znam kada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ... i prodaće ga ne znam kada... Ili možda ni onda ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Maj 23, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bice gusto na ovom okrsaju samo tako,eno juce odem do namunjenih majstora u Visnjicu kad vidim Zextrema kako ugradjuje plin na kofu c c c c :P Bice bas frka ;D ;D Plin je ono sto si udisao, a izlazilo je iz moje pozadine! Kako sam te punio tako se i praznis ;D Over and out za tebe ...vidim ja da su podrumske inicijacije ucinile svoje te si naklonjen istom polu, a i sama cinjenica da nemas zivotnog saputnika suprotnog pola otkriva tvoj identitet! ;D Nisam se prevario...ipak si to bio ti na paradi ponosa!!! ;D ;D ;D ;D Pa ja stvarno neznam ko spava po podrumima i satorima i svaki put kad izadje na svetlo dana drzi se za krsta ;D ;D Nisam ja bio, nego Popsyija si video tamo sa deckima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Maj 23, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Bice gusto na ovom okrsaju samo tako,eno juce odem do namunjenih majstora u Visnjicu kad vidim Zextrema kako ugradjuje plin na kofu c c c c :P Bice bas frka ;D ;D Plin je ono sto si udisao, a izlazilo je iz moje pozadine! Kako sam te punio tako se i praznis ;D Over and out za tebe ...vidim ja da su podrumske inicijacije ucinile svoje te si naklonjen istom polu, a i sama cinjenica da nemas zivotnog saputnika suprotnog pola otkriva tvoj identitet! ;D Nisam se prevario...ipak si to bio ti na paradi ponosa!!! ;D ;D ;D ;D Pa ja stvarno neznam ko spava po podrumima i satorima i svaki put kad izadje na svetlo dana drzi se za krsta ;D ;D Nisam ja bio, nego Popsyija si video tamo sa deckima ti bese ono imas i roze vespicu ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Maj 23, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bice gusto na ovom okrsaju samo tako,eno juce odem do namunjenih majstora u Visnjicu kad vidim Zextrema kako ugradjuje plin na kofu c c c c :P Bice bas frka ;D ;D Plin je ono sto si udisao, a izlazilo je iz moje pozadine! Kako sam te punio tako se i praznis ;D Over and out za tebe ...vidim ja da su podrumske inicijacije ucinile svoje te si naklonjen istom polu, a i sama cinjenica da nemas zivotnog saputnika suprotnog pola otkriva tvoj identitet! ;D Nisam se prevario...ipak si to bio ti na paradi ponosa!!! ;D ;D ;D ;D Pa ja stvarno neznam ko spava po podrumima i satorima i svaki put kad izadje na svetlo dana drzi se za krsta ;D ;D Nisam ja bio, nego Popsyija si video tamo sa deckima ti bese ono imas i roze vespicu ;D ;D ;D ;D Ma jok ,moja sa cveticima je ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 23, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...zatvorite nesto, ubi promaja iz ovih postova!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 590 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 1358 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da će biti kišno i blatno! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jedini proslogodisnji ucesnik sa Super Tenerom Zippacope ce se ove godine pojaviti sa Africom RD03, sta vise reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 26, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A i teneraši nešto muljaju.... bajagi kašlju, boles' ih "faća" ... Sve je to od nervoze pred okršaj.... znaju da sigurno gube... pa sad gledaju kako da se izvuku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7916 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan kasljo, ne kasljo mi smo jachi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 26, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedini proslogodisnji ucesnik sa Super Tenerom Zippacope ce se ove godine pojaviti sa Africom RD03, sta vise reci pa jel s čuo ti da je kriza... a kad je kriza ljudi prelaze sa boljeg na lošije... kolka je kriza slika govori... a ti tek registrovani samo dođi, gurtna je spremna ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5752 Napisano Maj 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Popsić, je l' svetliš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jedini proslogodisnji ucesnik sa Super Tenerom Zippacope ce se ove godine pojaviti sa Africom RD03, sta vise reci Pa sa tom ragom nece ni do Lajkovca stici, bas se usrecio i sebe i nas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Maj 26, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan A i teneraši nešto muljaju.... bajagi kašlju, boles' ih "faća" ... Sve je to od nervoze pred okršaj.... znaju da sigurno gube... pa sad gledaju kako da se izvuku ;D ti cuti,onu si prodo crkla posle par iljada km,ova ce jos brze ;D ;D ;D p.s. ostalo ti ono ulje za afriku jos par litra kod mene,ceka te,bice ti dosta od kuce dovde valjda litar :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...