Janko.BG 5 Napisano Mart 28, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ono bi za Afriku bila milina Taman ;D Mislite taman za šlepanje afrike... pa složiću se sa vama... ;D ;D ;D a vi bolje poslušajte Lalajka... on tamo afrikom ne bi išao ;D ;D ;D Bato kako ti radi Taraba sad kad si ga sokirao sa novim uljem ;D :P Jesi promenio i regulator pritiska ulja posto mu dajes preko 8000 rpm kad zavrsnes rucicu :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 28, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Nosio sam delove za muzicki instrument ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Mart 28, 2010 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...a ja sutra treba da od klavijature napravim prometalo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Mart 28, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan najlepse melodije iz toga proizlaze ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Mart 28, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nosio sam delove za muzicki instrument ;D Ma klavijatura je cudo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 28, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Mart 28, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima i tockice ihaaaa :P ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 29, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Svaka im cast! Za klavire su majstori! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 29, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna kakav bi tek Honda napravila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 29, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna kakav bi tek Honda napravila... Hahahahahha dobra ti je ova , a sto se tice honde pa ona pravi nenadmasne motokultivatore zahvaljujuci bogatom iskustvu u proizvodnji afrike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Mart 29, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan sreo sam josku danas na uscu, kaze da je doneo neke delove za nekoga, prepoznace se sam ;D ;D ;D ;D : ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 29, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan sreo sam josku danas na uscu, kaze da je doneo neke delove za nekoga, prepoznace se sam ;D ;D ;D ;D : ;D Jadan Joska, a jel mu placate putne troskove oooo AFRICHKA SEKTO.Mada kolko vas ima i s obzirom na kvarove koje prate vase kanturine nece mu biti lose da se druzi sa vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 29, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan sreo sam josku danas na uscu, kaze da je doneo neke delove za nekoga, prepoznace se sam ;D ;D ;D ;D : ;D Jadan Joska, a jel mu placate putne troskove oooo AFRICHKA SEKTO.Mada kolko vas ima i s obzirom na kvarove koje prate vase kanturine nece mu biti lose da se druzi sa vama. volim kada isprozivate sami sebe ;D ;D ;D ;D doneo je delove za vlasnika ST-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 29, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan sreo sam josku danas na uscu, kaze da je doneo neke delove za nekoga, prepoznace se sam ;D ;D ;D ;D : ;D Jadan Joska, a jel mu placate putne troskove oooo AFRICHKA SEKTO.Mada kolko vas ima i s obzirom na kvarove koje prate vase kanturine nece mu biti lose da se druzi sa vama. volim kada isprozivate sami sebe ;D ;D ;D ;D doneo je delove za vlasnika ST-a Mozda nesto za redovno odrzavanje ,cek dok se Rusic javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 29, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan sreo sam josku danas na uscu, kaze da je doneo neke delove za nekoga, prepoznace se sam ;D ;D ;D ;D : ;D Jadan Joska, a jel mu placate putne troskove oooo AFRICHKA SEKTO.Mada kolko vas ima i s obzirom na kvarove koje prate vase kanturine nece mu biti lose da se druzi sa vama. volim kada isprozivate sami sebe ;D ;D ;D ;D doneo je delove za vlasnika ST-a Mozda nesto za redovno odrzavanje ,cek dok se Rusic javi da, pick-up-ovi i cdi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Mart 29, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...sprzio sam sve sto je moglo da se sprzi!!! Ostali samo dugmici!!!! Srecom tu je nas drug Joska da sve to opravi i cika Arakis da ustima... sta da kazem, desilo se, ne dao bog nikome....dobro je sto je bilo u Bg-u.... Kvari se i ST majke mu ga spotaprljim! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 29, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ^ kvari se i afrika... tachnije Shindengen CDI... ali ok... trajao je 17 godina... mora neshto i da crkne... sad cu ga opravim... bice bolji no ikada pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 29, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan da vam nije vlasnika hondi, kur moj bi se i jedna ST kretala ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Mart 29, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan U petak u laboratoriji jedno 3-4 Honde radile struju... tako da, rekao bih da nas je sve nagrizao zub vremena!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Mart 29, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sreo sam josku danas na uscu, kaze da je doneo neke delove za nekoga, prepoznace se sam ;D ;D ;D ;D : ;D Jadan Joska, a jel mu placate putne troskove oooo AFRICHKA SEKTO.Mada kolko vas ima i s obzirom na kvarove koje prate vase kanturine nece mu biti lose da se druzi sa vama. Braticu pa tolike godine je cekao da pocne da radi nesto i za AT,zamisli da ne radis i ti 15godina ,umreo bi od gladi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 29, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan dobro de... kad su napravljeni AT i ST struja je još bila novost ;D ;D ;D nego da mi vidimo kako mehanički sklopovi podnose raubovanje (u je sad se setih moram da namažem mazalicom zadnji amortizer ;D ;D ;D ;D ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 29, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan sreo sam josku danas na uscu, kaze da je doneo neke delove za nekoga, prepoznace se sam ;D ;D ;D ;D : ;D Da da vidi malo po forumu sta je radio od kako je upoznao afrika sektu Jadan Joska, a jel mu placate putne troskove oooo AFRICHKA SEKTO.Mada kolko vas ima i s obzirom na kvarove koje prate vase kanturine nece mu biti lose da se druzi sa vama. Braticu pa tolike godine je cekao da pocne da radi nesto i za AT,zamisli da ne radis i ti 15godina ,umreo bi od gladi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Mart 29, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Popsy ajde upali tu shupu pa da dodjes na usce da platis kaficu i ako budes opet jeo vezi dobro gace da nespadnu kao pre neki dan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Mart 29, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan kepo ja pre neki dan sre ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 29, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy ajde upali tu shupu pa da dodjes na usce da platis kaficu i ako budes opet jeo vezi dobro gace da nespadnu kao pre neki dan ;D evo me sad cu da upalim i krećem na ušće... kaficu ću da platim a ko opet proba da mi otme salatu ima da ostane bez prstiju ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...