zextreme 1286 Napisano Mart 5, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ma Honda je bre AVIONE počela da radi!! http://hondajet.honda.com A Yamaha klavire, gitare i trube..... Hehe... paaaaaa... svako pravi ono što UME ;D ;D ;D Tako je, al ipak se jos uvek najvise prodaju motokultivatori marke Honda!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i to je VOZILO. Nije muzički instrument ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Mart 5, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ma Honda je bre AVIONE počela da radi!! http://hondajet.honda.com A Yamaha klavire, gitare i trube..... Hehe... paaaaaa... svako pravi ono što UME ;D ;D ;D nemo da pricas.. a sigurno ce u avione sad da stavljaju pokazivac brzina kao standardnu opremu ljudi uce na greskama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ćuti bre, Gile, dobro je što su vam u te kante ugradili i pokazivač brzine, ali KRETANJA. Mada, višak je svakako, toliko je teška ta kanta da ne može da se gura dovoljno brzo da prekoračiš brzinu... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Mart 5, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ;D mislish, to cemo videti tek u maju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Videćemo, nego kako! A mogao bi da dođeš i u izvidnicu... ;D ili te je strah? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 5, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ako ti avioni budu kvalitetni ki afrika....mnogo ce biti tih saobracajnih nesreca po vazduhu,,,greota bre...da padaju svaki dan avioni.. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Mart 5, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Videćemo, nego kako! A mogao bi da dođeš i u izvidnicu... ;D ili te je strah? ;D ;D U izvidnicu ako krene Jager ja cu dobrovoljno da ga slepam!!!! ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan U izvidnicu ako krene Jager ja cu dobrovoljno da ga slepam!!!! Pazi šta se rekao! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 5, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Videćemo, nego kako! A mogao bi da dođeš i u izvidnicu... ;D ili te je strah? ;D ;D Ja samo da ubacim WD40 u kofer i kompletirao sam Prvu pomoć za Afriku jel po novom zakonu o bezbednosti u saobraćaju, svako ko ide u pratnji AT motora mora da ima alat za mali i veliki servis duktape (izolir traku za teroriste-srebrnu) gurnu za šlepovanje AT WD 40 (ako neštotreba da se odvrne na AT) antidepresive u vidu sendviča/pica u limenkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se da ti atestiram te antidepresive ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Mart 5, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan U izvidnicu ako krene Jager ja cu dobrovoljno da ga slepam!!!! Pazi šta se rekao! ;D ...poznanice, pratim samo stanje tvojih guma i mislim na vreme!!!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaa, pa nove gume će da padnu pre izvidnice, makar ja leba ne jeo!! Sa ovim sadašnjim gumama još malo pa će me i na asfalt biti strah da izađem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Mart 5, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaa, pa nove gume će da padnu pre izvidnice, makar ja leba ne jeo!! Sa ovim sadašnjim gumama još malo pa će me i na asfalt biti strah da izađem Iam ja nove full tako da ne se sekiras!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, bez zajebancije, koje si gume stavio? Ja se još uvek troumim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 5, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa mojim Hedenaua prezadovoljan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Mart 5, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, bez zajebancije, koje si gume stavio? Ja se još uvek troumim Bridgestone TW47 i TW 48... Fabricke naravno, takve su po katalogu!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Mart 5, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Videćemo, nego kako! A mogao bi da dođeš i u izvidnicu... ;D ili te je strah? ;D ;D Ja samo da ubacim WD40 u kofer i kompletirao sam Prvu pomoć za Afriku jel po novom zakonu o bezbednosti u saobraćaju, svako ko ide u pratnji AT motora mora da ima alat za mali i veliki servis duktape (izolir traku za teroriste-srebrnu) gurnu za šlepovanje AT WD 40 (ako neštotreba da se odvrne na AT) antidepresive u vidu sendviča/pica u limenkama ...a eL moze duktape crni da bude???? ovo resto iAm sve po propisu!! ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bridgestone mogu da se nabave online, a ko prodaje heidenau? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Mart 5, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bridgestone mogu da se nabave online, a ko prodaje heidenau? Pojma neam gde naci Heidenau... izmedju cega se troumis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Mart 5, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Videćemo, nego kako! A mogao bi da dođeš i u izvidnicu... ;D ili te je strah? ;D ;D stra'.. ma kaki stra' nego nemam ni ich iskustva o off-u :-[ ako se skodrljam negde niz neku liticu, svi ste pozvani kod mene kuci na panaiju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ... izmedju cega se troumis? Michelin Anakee Bridgestone Trail Wing TW302 66S TT (ne znam koliko bi držale na asfaltu?) ili TW47/48?? Pirelli Scorpion MT90 A/T Šta od ovoga uzeti? Ili možda nešto četvrto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan stra'.. ma kaki stra' nego nemam ni ich iskustva o off-u :-[ ako se skodrljam negde niz neku liticu, svi ste pozvani kod mene kuci na panaiju.. Pa čuvaćemo te mi A iskustvo... pa ko je rekao da ga ja imam? ;D Tu smo negde ti i ja... mrtva trka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 5, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko sam ja skapirao Mishelin Anakee je mozda i best buy... i to ima neka fora da se zapuca do Hrvatske (Osjek) lik koji prodaje i namesta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Mart 5, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ok onda ja sam vec i spremio prtljag za okrsaj p.s. fino mehanicko ulje je za vas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...