svetac 527 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan mogu da posvedocim da su je na kraju ipak sastavili!! "joj sto je opravi,ostadose samo dugmici" malo zapinje i zveci,ali za busmane iz afrikeeee!!! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Pa ta jadana paprika je vise kod majstora nego sto se vozi Pa tako tii je to sa paprikama afrikama to su ti citave tajne organizacije za popravku istih,ali u strogoj konspiraciji,niko ne sme da zna gde se kante popravljaju.Inicijacija clanova sekte se odigrava u nekoj podzemnoj garazi u potpunom mraku pa ko koga dohvati. :P : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Februar 22, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a bas me zanima sta fali africi i trans alpu pa im ugradjujete gadzete za proveru u kojo ste brzini,jel menjac tolko neprecizan,kukate na lampice za rezervu,pa jel tolko trosi, stalno vam fale neki cdi ji,ko da ima struju iz zanzibara ili tadzahestana..ili ste svi,,,narcisoidno zaljubljeni u same vas i afriku,,jedino razumem ovog sto oce da menja pol,on malo ono,pa ajde,al ostatak nerazumem,kako to nista necrkava na teneri,i ni9sta joj od toga netreba,uvek znas u kojoj si brzini,netreba ti lampica,ima slavinu ko coek za rezervu,ne crkava joj ta zanzibarska struja...mislim nije mi jasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pa ta jadana paprika je vise kod majstora nego sto se vozi Inicijacija clanova sekte se odigrava u nekoj podzemnoj garazi u potpunom mraku pa ko koga dohvati. :P : Vidi ti Pita kako njemu radi masta. Nikad mi ne bi palo na pamet da o tome razmislja... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan mogu da posvedocim da su je na kraju ipak sastavili!! "joj sto je opravi,ostadose samo dugmici" malo zapinje i zveci,ali za busmane iz afrikeeee!!! ;D ;D ;D ;D rade, ovde je sad palo neko licno prozivanje.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan a bas me zanima sta fali africi i trans alpu pa im ugradjujete gadzete za proveru u kojo ste brzini,jel menjac tolko neprecizan,kukate na lampice za rezervu,pa jel tolko trosi, stalno vam fale neki cdi ji,ko da ima struju iz zanzibara ili tadzahestana..ili ste svi,,,narcisoidno zaljubljeni u same vas i afriku,,jedino razumem ovog sto oce da menja pol,on malo ono,pa ajde,al ostatak nerazumem,kako to nista necrkava na teneri,i ni9sta joj od toga netreba,uvek znas u kojoj si brzini,netreba ti lampica,ima slavinu ko coek za rezervu,ne crkava joj ta zanzibarska struja...mislim nije mi jasno... odustao sam da ti ne bude glupo, da crvenis pod stare dane i gledas u zemlju, jedino sto ti necu okretati ledja, da te ne provociram ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Pa ta jadana paprika je vise kod majstora nego sto se vozi Pa tako tii je to sa paprikama afrikama to su ti citave tajne organizacije za popravku istih,ali u strogoj konspiraciji,niko ne sme da zna gde se kante popravljaju.Inicijacija clanova sekte se odigrava u nekoj podzemnoj garazi u potpunom mraku pa ko koga dohvati. :P : ako ti je bokilic pricao da tako izgleda inicijacija u sektu, moracu da te razocaram, to ga prevarili mangupi i isoristili ga ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Pa ta jadana paprika je vise kod majstora nego sto se vozi Pa tako tii je to sa paprikama afrikama to su ti citave tajne organizacije za popravku istih,ali u strogoj konspiraciji,niko ne sme da zna gde se kante popravljaju.Inicijacija clanova sekte se odigrava u nekoj podzemnoj garazi u potpunom mraku pa ko koga dohvati. :P : ako ti je bokilic pricao da tako izgleda inicijacija u sektu, moracu da te razocaram, to ga prevarili mangupi i isoristili ga ;D ;D ;D ;D Nije mi Bokilic pricao nista ,to o inicijaciji u paprika sektu je toliko providno,mislim vidi se po pogledima sektasa .... aj sad ti znas bolje ispicaj nam slobodno ovde otvori dusu ,nemoj da se stidis treba da znaju potencijalni kupci afrike koji hoce u sektu.Jos samo da kazes ko je guru sekte ,ja predpostavljam ali hocu ti da mi kazes.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ... zaljubljeni u same vas i afriku.... Paaaa, Bokilicu, mi naše mašine VOLIMO i ta ljubav je obostrana. Po tome se i razlikujemo od vas koji svoje motore ne volite Naše lepotice nas nikada neće izneveriti, a vaše kante malo-malo pa riknjavaju. No, ima zato i prednosti voziti ST.... Ne treba da ideš u teretanu i bacaš pare .... ST se više gura nego što se vozi i eto kondicije očas posla! Jel' tako, Popsy? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Pa ta jadana paprika je vise kod majstora nego sto se vozi Pa tako tii je to sa paprikama afrikama to su ti citave tajne organizacije za popravku istih,ali u strogoj konspiraciji,niko ne sme da zna gde se kante popravljaju.Inicijacija clanova sekte se odigrava u nekoj podzemnoj garazi u potpunom mraku pa ko koga dohvati. :P : ako ti je bokilic pricao da tako izgleda inicijacija u sektu, moracu da te razocaram, to ga prevarili mangupi i isoristili ga ;D ;D ;D ;D Nije mi Bokilic pricao nista ,to o inicijaciji u paprika sektu je toliko providno,mislim vidi se po pogledima sektasa .... aj sad ti znas bolje ispicaj nam slobodno ovde otvori dusu ,nemoj da se stidis treba da znaju potencijalni kupci afrike koji hoce u sektu.Jos samo da kazes ko je guru sekte ,ja predpostavljam ali hocu ti da mi kazes.... sve si pogresno razumeo, nema gurua, svi su jednaki i imaju ista prava, o inicijaciji ne smem da pricam, moras da kupis afriku i da sam prodjes istu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 22, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa ta jadana paprika je vise kod majstora nego sto se vozi Pa tako tii je to sa paprikama afrikama to su ti citave tajne organizacije za popravku istih,ali u strogoj konspiraciji,niko ne sme da zna gde se kante popravljaju.Inicijacija clanova sekte se odigrava u nekoj podzemnoj garazi u potpunom mraku pa ko koga dohvati. :P : ako ti je bokilic pricao da tako izgleda inicijacija u sektu, moracu da te razocaram, to ga prevarili mangupi i isoristili ga ;D ;D ;D ;D Nije mi Bokilic pricao nista ,to o inicijaciji u paprika sektu je toliko providno,mislim vidi se po pogledima sektasa .... aj sad ti znas bolje ispicaj nam slobodno ovde otvori dusu ,nemoj da se stidis treba da znaju potencijalni kupci afrike koji hoce u sektu.Jos samo da kazes ko je guru sekte ,ja predpostavljam ali hocu ti da mi kazes.... sve si pogresno razumeo, nema gurua, svi su jednaki i imaju ista prava, o inicijaciji ne smem da pricam, moras da kupis afriku i da sam prodjes istu ;D ...prodjes inicijaciju i postanes auspuh meraklija!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan , mi naše mašine VOLIMO i ta ljubav je obostrana. Po tome se i razlikujemo od vas koji svoje motore ne volite Naše lepotice nas nikada neće izneveriti, a vaše kante malo-malo pa riknjavaju. No, ima zato i prednosti voziti ST.... Ne treba da ideš u teretanu i bacaš pare .... ST se više gura nego što se vozi i eto kondicije očas posla! Jel' tako, Popsy? ;D ;D ;D jah jah... vidim ja da je to obostrana ali S/M ljubav ;D ;D ;D ;D ;D a sto se kondicije tice, ima tu istine ;D ;D ;D ne moz to svako da vozi (a ni gura) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1389 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1930 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan ST se više gura nego što se vozi AJ po deseti put da stavim sliku koju ljudi vrlo brzo zaborave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jaaaaaaaaaao, bopk, pa sa tim ćelavim gumama bi se i APN klizao .. mislim... baš si našao "argumet" ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 22, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ewo jos koji argument.... odlican filmic i cela akcija! Teneru niti jednom nisu gurali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1389 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1930 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jaaaaaaaaaao, bopk, pa sa tim ćelavim gumama bi se i APN klizao .. mislim... baš si našao "argumet" ;D ;D Podsecate me ovde na one americke vojnike sto dizu zastavu na ivo dzimi ;D ;D P.S. Moje su gume iste takve. Samo su za asfalt. Osecam da posle ovog ima da me cekaju 5 fotoaparata na svakoj uzbrdici kad budemo isli kod Kepe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bolje da ni ne otkrivam kakve su moje gume ;D ;D ;D Putne, a nisu nove ;D Znači, hokej nam ne gine ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Februar 23, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan ST se više gura nego što se vozi AJ po deseti put da stavim sliku koju ljudi vrlo brzo zaborave. Da nije Kepo u BMW odelu tesko da bi je isterali ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Februar 23, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Tenerasi..bolje se ne javljajte ;D Jedna jedina ozbiljnija uzbrdica,i ST je napravila zastoj,nije mogla da se popne tamo gde su afrike letele sa putnim gumama.A uz to jos je i afrikanac seo na taj traktor i uz pomoc dva guraca isterao ga na vrh ;D By jimmy31 at 2010-02-22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan mogu da posvedocim da su je na kraju ipak sastavili!! "joj sto je opravi,ostadose samo dugmici" malo zapinje i zveci,ali za busmane iz afrikeeee!!! ;D ;D ;D ;D rade, ovde je sad palo neko licno prozivanje.... ;D ;D Nema veze... zajebace se on i kupice ST. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Tenerasi..bolje se ne javljajte ;D Jedna jedina ozbiljnija uzbrdica,i ST je napravila zastoj,nije mogla da se popne tamo gde su afrike letele sa putnim gumama.A uz to jos je i afrikanac seo na taj traktor i uz pomoc dva guraca isterao ga na vrh ;D Da, da, bilo je dramaticno i stvorila se guzva. Ma obezbedice Kepo za njih asvaltiranu deonicu i angazovace putare da pociste svu rizlu od zimus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Pa ta jadana paprika je vise kod majstora nego sto se vozi Pa tako tii je to sa paprikama afrikama to su ti citave tajne organizacije za popravku istih,ali u strogoj konspiraciji,niko ne sme da zna gde se kante popravljaju.Inicijacija clanova sekte se odigrava u nekoj podzemnoj garazi u potpunom mraku pa ko koga dohvati. :P : ako ti je bokilic pricao da tako izgleda inicijacija u sektu, moracu da te razocaram, to ga prevarili mangupi i isoristili ga ;D ;D ;D ;D Nije mi Bokilic pricao nista ,to o inicijaciji u paprika sektu je toliko providno,mislim vidi se po pogledima sektasa .... aj sad ti znas bolje ispicaj nam slobodno ovde otvori dusu ,nemoj da se stidis treba da znaju potencijalni kupci afrike koji hoce u sektu.Jos samo da kazes ko je guru sekte ,ja predpostavljam ali hocu ti da mi kazes.... sve si pogresno razumeo, nema gurua, svi su jednaki i imaju ista prava, o inicijaciji ne smem da pricam, moras da kupis afriku i da sam prodjes istu ;D ...prodjes inicijaciju i postanes auspuh meraklija!!! ;D ne znam ja nista, ja sam cuo da vi volite da vam poliraju izduve redovno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Februar 23, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Primer klasicnog tenerasa posle par uzbrdica :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma obezbedice Kepo za njih asvaltiranu deonicu i angazovace putare da pociste svu rizlu od zimus. Obezbedice Kepo njima RollingStones ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Februar 23, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma obezbedice Kepo za njih asvaltiranu deonicu i angazovace putare da pociste svu rizlu od zimus. Obezbedice Kepo njima RollingStones ;D ;D ahahahahaha...downhill !!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...