TA96 300 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Obisli domaci but & guz, svaka cast ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan to i nije bilo tako tesko, ST strasno podseca na guz, pa ljudi greskom dolazili ovde i postovali, a hteli cu tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 22, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Znam , potpuno glupavo pitanje ;D ;D Jel neko od vas radi nesto sem ovog ? Rekoh , ako dobro placaju , da vam se pridruzim ;D ;D Samo tako nastavite , razonoda za citanje , vecinom ... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 22, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Odoh ja na spavanje , siguran sam dok se probudim 5-6 strana ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan uradio si me, svaka cast ;D oci mi jos uvek trokiraju od citanja, imas pice kada se vidimo ;D Ha ha nego sta a ono za serpe da si vukao kao mali po pesku ti izgleda preslo u naviku pa si i dalje na serpi,kako si bre mogao da izdrzis da vozis tu serpu toliko km po Francuskoj ,mislim trebalo je imati nerve za to, ko da si posao sa kornjacom na put oko sveta.Respect za izdrzljiovost i doslednost ,imas i ti pice od mene kad se vidimo,valjda ce to biti u Kosjericu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko od vas radi nesto sem ovog ? Paaaaaa, zajebavamo se sa Pitom u slobodno vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko od vas radi nesto sem ovog ? Paaaaaa, zajebavamo se sa Pitom u slobodno vreme. Hvala brate Kepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Teneras mi moze biti poznanik, al brat nikada! Tako daaaaa ..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Teneras mi moze biti poznanik, al brat nikada! Tako daaaaa ..... ;D Ok ako ti tako kazes,onda hvala poznanice na zajebanciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan dobro jutro ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ok ako ti tako kazes,onda hvala poznanice na zajebanciji Kad kupis Africu prelazimo na brate. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan uradio si me, svaka cast ;D oci mi jos uvek trokiraju od citanja, imas pice kada se vidimo ;D Ha ha nego sta a ono za serpe da si vukao kao mali po pesku ti izgleda preslo u naviku pa si i dalje na serpi,kako si bre mogao da izdrzis da vozis tu serpu toliko km po Francuskoj ,mislim trebalo je imati nerve za to, ko da si posao sa kornjacom na put oko sveta.Respect za izdrzljiovost i doslednost ,imas i ti pice od mene kad se vidimo,valjda ce to biti u Kosjericu. izbegavas autoputeve i milina, a kada se docepas alpa, onda mozes i sa skuterom, isto ti je, krivina na krivinu i to za 180 stepeni, posecna brzina onih sto divljaju, i to ozbiljno, je 35-40km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Braćo i poznanici Ja odoh da se provozam, a vi, kako vam volja... ;D U stvari, savet za poznanike... bolje ostanite ispred monitora, vidim da se nebo malo smračuje... tih par kapi kišice bi opasno moglo da naškodi tim kantama... a i (pre)teške su za guranje ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ok ako ti tako kazes,onda hvala poznanice na zajebanciji Kad kupis Africu prelazimo na brate. ;D Kepo, jesi čuo da poznanici imaju i svoj social-networking sajt ... http://www.poznanici.com/ Izgleda da samo tako mogu da nađu srodne duše. Na putu nikako, kada nigde ni ne idu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 22, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Totalno ste zastranili!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 22, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Aky, sto im to radis? Pa oni ce morati da AT prave u fotosopu.....a tako im je bilo lepo... :o :o ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Aky, sto im to radis? Pa oni ce morati da AT prave u fotosopu.....a tako im je bilo lepo... :o :o ;D ;D ;D Ne provaljujes da je ovo obicna tenere 660 na kojoj je neko napisao 1200? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan sve bi seke, ljubile mornare ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan pocetnicka sreca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan paprika, al leteca ;D http://www.youtube.com/watch?v=xM1wE6ipOgo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan sve bi seke, ljubile mornare ;D Sa sve kravatom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan i za kraj jedan bolesnik ;D http://www.youtube.com/user/frossfross Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 22, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan E, Jager , sto si me druknuo da se plastike tvoje ?! Nema veze i ovako se niko nije javio ;D ;D ;D ;D ;D Kod Joske kao i uvek odlicno akcijasenje, dobro druzenje i odlican posao se odradi. (a tek sto se jede........) Posao na nivou (eto priznacu da afrika ima nesto dobro i kvalitetno(sve sto valja na njoj je by Joska) ) Obratite paznju na akomulator sto je stavljen na afriku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ta jadana paprika je vise kod majstora nego sto se vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...