gosa 553 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan pa ti si rekao da ti je glupo u zenskom drustvu za pita ne znam, on cuti, ali posto je stao na tvoju stranu, verovatno treba da citamo izmedju redova ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 16, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan lepo lepo... nego jel At vs ST BJB vožnja... tj. BJB ENDURO... čisto zbog logoa i sl. pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Februar 16, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Premijera ;D ;D Na fotki samo fale Kauboji (Tenerasi) i goveda (objasnjenje nije potrebno) ..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan da te pitam nesto, onaj link ima veze sa stopalima, pretpostavljam da te to pali, ako volis velika( nosim 47), bolje da ne dolazim, bices dekoncentrisan, pa ces posle da se vadis na mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Kepo zar nije tema ST vs AT a ne obrnuto? Odmah prvo stavljate vase . Al ajde vi nego i Popsy na majcama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Premijera ;D ;D Na fotki samo fale Kauboji (Tenerasi) i goveda (objasnjenje nije potrebno) ..... ;D treba da imas bolje misljenje o sebi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Februar 16, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Premijera ;D ;D Na fotki samo fale Kauboji (Tenerasi) i goveda (objasnjenje nije potrebno) ..... ;D treba da imas bolje misljenje o sebi ;D eNwereujem!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam pogledao svoj profil i prosto me sramota kolko sam nabio postova u opstim temama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan lepo lepo... nego jel At vs ST BJB vožnja... tj. BJB ENDURO... čisto zbog logoa i sl. pitam valjda je forum toliko zasluzio da budemo domacini prve bjb enduro voznje, a posle nek vide kako ce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 16, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan cuti goso,ti os da menjas pol..cuti i nista nepominji i vozi se na taj drmdavac ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D nego kepo,,,,,desu ta pragnjad :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan cuti goso,ti os da menjas pol..cuti i nista nepominji i vozi se na taj drmdavac ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D nego kepo,,,,,desu ta pragnjad :P :P u oboru bokilicu, gde bi bili ;D pre neki dan sam svracao da ih obidjem, i taman ce da budu za maj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan cuti goso,ti os da menjas pol..cuti i nista nepominji i vozi se na taj drmdavac ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D nego kepo,,,,,desu ta pragnjad :P :P u oboru bokilicu, gde bi bili ;D pre neki dan sam svracao da ih obidjem, i taman ce da budu za maj ;D Ranis li ti to? Nesto si mi mnogo na forumu ne znam kad ih obilazis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Februar 16, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan cuti goso,ti os da menjas pol..cuti i nista nepominji i vozi se na taj drmdavac ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D nego kepo,,,,,desu ta pragnjad :P :P u oboru bokilicu, gde bi bili ;D pre neki dan sam svracao da ih obidjem, i taman ce da budu za maj ;D Ranis li ti to? Nesto si mi mnogo na forumu ne znam kad ih obilazis? Dobro da ih osolis da mozemo lakse da ih deremo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 16, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo zar nije tema ST vs AT a ne obrnuto? Odmah prvo stavljate vase . Al ajde vi nego i Popsy na majcama ;D Uvek je na prvom izazivač a na drugom mestu šampion ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan nesto mi se vi mnogo raspitujete za te zivotinje, nisam ja siguran da se tu radi samo o gastronomiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Februar 16, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem ;D ;D ;D ;D Pa vi niste normalni, nabili ste 5 strana za jedno popodne ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan okurazili se, mislili da nismo tu, malko su se zajebali ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem ;D ;D ;D ;D Pa vi niste normalni, nabili ste 5 strana za jedno popodne ;D ;D Vreme je za LOCK ove teme i da se otvori nova ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana dodjem ja na ovu temu a ono samo afrikanci :o . Nekoliko stranica samo oni pitaju, odgovaraju, citiraju bodre sami sebe ;D . Kao fudbaleri Begaljice uoci meca sa Zvezdom. Cim se mi umesasmo oni ih nema vise nigde ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem ;D ;D ;D ;D Pa vi niste normalni, nabili ste 5 strana za jedno popodne ;D ;D Vreme je za LOCK ove teme i da se otvori nova ;D da se ja pitam, uveo bih ovo kao obavezno stivo u visim razredima, jedino bih izbacio deo gde bokilic otkriva svoje sklonosti, nema smisla da deca to citaju, za to postoje uskospecijalizovani casopisi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana dodjem ja na ovu temu a ono samo afrikanci :o . Nekoliko stranica samo oni pitaju, odgovaraju, citiraju bodre sami sebe ;D . Kao fudbaleri Begaljice uoci meca sa Zvezdom. Cim se mi umesasmo oni ih nema vise nigde ;D mislis, onda kada su pobedili zvezdu? ili to bese javor ivanjica ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan mada vi vise podsecate na FK BESNI FOK nego na ZVEZDU ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan TEEEEEEENEEEEEEREEEEEEEE .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana dodjem ja na ovu temu a ono samo afrikanci :o . Nekoliko stranica samo oni pitaju, odgovaraju, citiraju bodre sami sebe ;D . Kao fudbaleri Begaljice uoci meca sa Zvezdom. Cim se mi umesasmo oni ih nema vise nigde ;D mislis, onda kada su pobedili zvezdu? ili to bese javor ivanjica ;D ;D ;D ;D ;D Ma lupio sam za Begaljicu. Ne znam ni da li ima fudbalski tim. Ali poenta je jasna. Jedino sto neki od vas imaju tu sposobnost da ne shvate poentu kad im ne odgovara ;D Ali u pravu si za vrednost AT i ST kad si poredio javor i zvezdu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan mozda nisam prepoznao metaforu u tvom postu, ali sam vas prepoznao na Kepinoj slici ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...