gosa 553 Napisano Januar 28, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima smisla... afrika & nekretnine... ;D ;D ;D al bukvalno opet ne citas afrika i nekretnine su dva ne spojiva pojma, ali zato ST i nekrtetnine, svakako, cak se podrazumeva kada kazes da si vlasnik ST-a da si ustvari vlasnik nekretnine, jedino sto vasa nekretnina gubi na vrednosti, dok osalima skace cena ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 29, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha is better than Honda, ko ne veruje nek proba, kad se uveris javi se meni gvojze je sada po odlicnoj ceni.. Pesmica za Afrikance.. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 29, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha is better than Honda, ko ne veruje nek proba, kad se uveris javi se meni gvojze je sada po odlicnoj ceni.. Pesmica za Afrikance.. ;D ;D ;D pa to im i ja govorim, da prodaju te kofe u staro gvozdje i kupe afrike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Januar 29, 2010 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo da ti kazem da je Afrika bolji motor od Tenere ;D ;D, ali vidi sad, Tenera pobedila na prvom okrsaju. . Na drugom se nisu ni pojavili ;D ;D, a za treci obecavaju pravi sou. Najbolje sacekas do okrsaja, i onda se sam odlucis, ali Afrika je ipak malko bolja, mada ni Tenera nije za bacanje. ;D ;D mala ispravka Crveni. na drugom okrsaju je prisustvovala Perina ST, doduse nije trijumfovala ali... Moram sad da te ofiram :P, ucestvovala ali samo kad je bio rucak, ostalo nije vredno spomena. ;D ;D Jos uvek vas cekam da vidim te strasne vozace ST. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Januar 30, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo da ti kazem da je Afrika bolji motor od Tenere ;D ;D, ali vidi sad, Tenera pobedila na prvom okrsaju. . Na drugom se nisu ni pojavili ;D ;D, a za treci obecavaju pravi sou. Najbolje sacekas do okrsaja, i onda se sam odlucis, ali Afrika je ipak malko bolja, mada ni Tenera nije za bacanje. ;D ;D mala ispravka Crveni. na drugom okrsaju je prisustvovala Perina ST, doduse nije trijumfovala ali... Moram sad da te ofiram :P, ucestvovala ali samo kad je bio rucak, ostalo nije vredno spomena. ;D ;D Jos uvek vas cekam da vidim te strasne vozace ST. :o ko ne zna nije mu za zameriti ;D jedino cemu ST nije prisustvovala je bio rucak, nazalost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Januar 30, 2010 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Znaci jos samo oko 9000 Jevra, i mogu i ja na put oko sveta. Sator vec imam... A kada ce taj treci susret ST vs AT? I jos nesto- ziv li je pokretac teme? Ne se da zamjetiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Januar 30, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan A kada ce taj treci susret ST vs AT? Bicete obavesteni preko eurosporeta. Prisustvo su potvrdili: japanska drzavna tv al dzazira DSF Nasa Cak Noris ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Januar 30, 2010 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tako, ondak eto potvrde i od Radijo-TV Moravski plicak, isto kao mene i... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 30, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e tisina tamo,i popovi su uceni ljudi,i znaju sta valja zato i voze super teneru,da se neponavljamo,,znamo sta je bolje, ;D nego,,nema nam kepe,,, KEPOOOOOOOOOOOOO :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Januar 30, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan nego,,nema nam kepe,,, KEPOOOOOOOOOOOOO :P :P Ma uplasio se valjda . Eto ga u oglasima trazi da kupi neki stitnik za vrat. Onaj sto koriste kros vozaci. Opasno se sprema za megdan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D Koji je naj, naj motor na svetu? TEEEEEEEEEEEENEEEEEEEEEEEEEREEEEEEEEEEEE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D Koji je naj, naj motor na svetu? TEEEEEEEEEEEENEEEEEEEEEEEEEREEEEEEEEEEEE Tooooooo, Kepo ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Toliko ljubitelja tenere, a niko da izvadi pisljivih XXX za moju ST ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Januar 31, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Toliko ljubitelja tenere, a niko da izvadi pisljivih XXX za moju ST ? Па вероватно што није пишљивих XXX већ XXXX :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Toliko ljubitelja tenere, a niko da izvadi pisljivih XXX za moju ST ? A ti je dovedes na susret AT vs ST i ima odmah da nabije cenu i da ode ;D ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 1, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Toliko ljubitelja tenere, a niko da izvadi pisljivih XXX za moju ST ? Па вероватно што није пишљивих XXX већ XXXX :'( Ajde šta ga ispravljaš Valjda si lepo video da je čovek napisao XXX. Toliko (možda) i vredi, da zauzima mesto u garaži ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Februar 2, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napisem u oglasu, VELIK motor je ovo moje, mogu i dvojica da ga kupe po pola .... mislim ako je drama za pare ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Daj link od oglasa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 3, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=47843.0;topicseen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=47843.0;topicseen Popsy, ovo je oglas od Mishka iz Trstenika a ne od Vlade! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 3, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pardon, još mi rano... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Je li sta vozi Pop u Selo Gori u 52.Epizodi... Afrikanci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Je li sta vozi Pop u Selo Gori u 52.Epizodi... Afrikanci... I vama je ostalo samo da se krstite i molite Bogu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Februar 3, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nebitno je sta vozi, dobro je da su to ubacili, da sira publika vidi da ima bajkera svih zanimanja, da nisu bajkeri samo kriminalci i propalice kako se predstavljaju u americkim filmovima. E sad, sto su reziseri nesretno odabrali marku, ko moze da im zameri, ne razumeju se ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 3, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan To je filmska alegorja ;D ;D ;D suština iznad forme ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...