kepo 4527 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Rakisa, dje bi Termogedza ranije, sunce ga ogrijalo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jes da je Afrika 2000 evra skuplja os Super Tenere, ali barem ide sporije! Prodajem moju ST. Kupac samo neka dodje bez dinara i dajem mu motor i 200e da nosi kuci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Januar 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Rakisa, dje bi Termogedza ranije, sunce ga ogrijalo! ;D Termogedžu za Precednika ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan A da mi ipak ovu AT vs ST opalimo po Ibarskoj ili tako nesto? ;D Nemojte reljefa... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ej, narode, ja se izvinjavam sto ovako upadam na Vasu malu raspravu, ali muci me jedan problem u vezi ove teme. Naime, ja sam se relativno skoro registrovao na BJB forum, a ovo je bas tema koja me zanima. Sa ogromnim zanimanjem sam pratio nastanak i razvoj teme do 30 i neke stranice, a posto me malkice mrzi da citam sve do 12x strane, moze li mi neko od Vas reci: Do kakvog ste zajednickog zakljucka dosli, zasto je to SuperTenere bolja od Afrike??? A do skora je Afrika trebala biti moja sledeca spravica... Veliki POZZZ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 26, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan A da mi ipak ovu AT vs ST opalimo po Ibarskoj ili tako nesto? ;D Nemojte reljefa... ;D pa samo 4tom da vozimo,da bi ste mogli da nas stignete, :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan ...Do kakvog ste zajednickog zakljucka dosli, zasto je to SuperTenere bolja od Afrike??? ... Do zaljučka se još nije došlo, odkud ti to? Bitka se još vodi, a do kraja rata ko živ ko mrtav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan A da mi ipak ovu AT vs ST opalimo po Ibarskoj ili tako nesto? ;D Nemojte reljefa... ;D pa samo 4tom da vozimo,da bi ste mogli da nas stignete, :P :P Ovo je jedini nacin da te upoznam. Na predhodne 2 se nisi ni pojavio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 26, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan A da mi ipak ovu AT vs ST opalimo po Ibarskoj ili tako nesto? ;D Nemojte reljefa... ;D pa samo 4tom da vozimo,da bi ste mogli da nas stignete, :P :P Ovo je jedini nacin da te upoznam. Na predhodne 2 se nisi ni pojavio ;D pa sta cu kad sam je prodao,,a stta da se jurim sa vama kad ste spori i nestabilni.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Januar 26, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Toliko je bila dobra da si jedva docekao da je prodas Ma razumem te, puca ram, trosi kao ruski tenk, ulje kupujete na kante od 10lit. nije ni cudo sto si je prodao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A da mi ipak ovu AT vs ST opalimo po Ibarskoj ili tako nesto? ;D Nemojte reljefa... ;D pa samo 4tom da vozimo,da bi ste mogli da nas stignete, :P :P Ovo je jedini nacin da te upoznam. Na predhodne 2 se nisi ni pojavio ;D Samo da se podsetimo da je na poslednjem druzenju ST vs AT bilo prisutno: - 4 Afrike - 3 Transalpa - 1 KTM - 1 Kawa KLR - 1 Super Tenera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 26, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Toliko je bila dobra da si jedva docekao da je prodas Ma razumem te, puca ram, trosi kao ruski tenk, ulje kupujete na kante od 10lit. nije ni cudo sto si je prodao ;D bar sam je prodao,a afriku si vidim i odustao da prodajes,,jer je niko nece,,,, :P :P :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Toliko je bila dobra da si jedva docekao da je prodas Ma razumem te, puca ram, trosi kao ruski tenk, ulje kupujete na kante od 10lit. nije ni cudo sto si je prodao ;D Ma Bokilic to namesta sebi musterije za plin zato ih i lozi da je ST dobar motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Januar 26, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Odustao sam jer sto je vise vozim vise vidim koliko je dobra Mislim nomo'se ljutis znam da ti je krivo sto se namnozilo ovoliko afrika, pa je sve manje posla za tebe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 26, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ozbiljnom analizom bi se doslo do toga da ni jedan motor nije bolji ali je ST nije toliko losa kao AT ;D ;D ;D Dakle Teneraši, nije sve tako crno i sve se može rešiti. Jes da je Afrika 2000 evra skuplja os Super Tenere, ali barem ide sporije! Bože čoveka, pa ubaci motor od STa pa će iči kako valja... nego tu je problem kad imaš ljudski motor onda te to vuče da ideš po wolffuck ovima (vuko#ebinama) pa se desi i da pukne ram... barem ne pucaju cilindri ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan A da mi ipak ovu AT vs ST opalimo po Ibarskoj ili tako nesto? ;D Nemojte reljefa... ;D pa samo 4tom da vozimo,da bi ste mogli da nas stignete, :P :P Ovo je jedini nacin da te upoznam. Na predhodne 2 se nisi ni pojavio ;D pa sta cu kad sam je prodao,,a stta da se jurim sa vama kad ste spori i nestabilni.... ;D ;D ;D Nema veze sto si je prodao. Mozes sa mnom na moju afriku i opet cemo oderati ST. Sa tvojim znanjem i mojim sarmom smo nepobjedivi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 26, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan E to sto jes jes... da bi vozio afriku moras biti expert... ipak tolko tresenja... za ST je dovoljno da se cvrsto drzis za nju ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 26, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan A da mi ipak ovu AT vs ST opalimo po Ibarskoj ili tako nesto? ;D Nemojte reljefa... ;D pa samo 4tom da vozimo,da bi ste mogli da nas stignete, :P :P Ovo je jedini nacin da te upoznam. Na predhodne 2 se nisi ni pojavio ;D pa sta cu kad sam je prodao,,a stta da se jurim sa vama kad ste spori i nestabilni.... ;D ;D ;D Nema veze sto si je prodao. Mozes sa mnom na moju afriku i opet cemo oderati ST. Sa tvojim znanjem i mojim sarmom smo nepobjedivi ;D ni znanje inzinjera tehnickih nauka mehanike i nasa thnologije neces postici da afrika bude brza jaca i bolja od super tenere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Januar 26, 2010 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Al zato će da koči kao Afrika sa ovim bebicama od 400 evrića: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan A-ha, tako znaci? Onda mogu slobodno da preskocim ovih par desetina stranica bez ikakvog zajednickog zakljucka o tome koji je motor bolji. Poenta cele price je u stvari u tome da je ST u stvari manje los motor od AT, lel? Pa sto ne rekoste odmah, da se i ja priklonim nekom carstvu, a ne ovako neobavesten da lutam svetom nesvrstanih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan A-ha, tako znaci? Onda mogu slobodno da preskocim ovih par desetina stranica bez ikakvog zajednickog zakljucka o tome koji je motor bolji. Poenta cele price je u stvari u tome da je ST u stvari manje los motor od AT, lel? Pa sto ne rekoste odmah, da se i ja priklonim nekom carstvu, a ne ovako neobavesten da lutam svetom nesvrstanih... Pa evo da ti kazem da je Afrika bolji motor od Tenere ;D ;D, ali vidi sad, Tenera pobedila na prvom okrsaju. . Na drugom se nisu ni pojavili ;D ;D, a za treci obecavaju pravi sou. Najbolje sacekas do okrsaja, i onda se sam odlucis, ali Afrika je ipak malko bolja, mada ni Tenera nije za bacanje. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan vidi kolika mi je garaza ;D ...ovo su te gume za teren jel? ne, to su gume za put, to je ono sto ste vi culi da postoji, ali niste i tesko da ce te videti, ali zato uvek mozete nas da zamolite da postavimo slike ili putopise , da i vi vidite sveta, barem na slici ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan usput, to su michelin anakee, jel i one ne valjaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Na ovoj slici se vidi i jedan ocigledan plus za afriku. Ona razvija toliku brzinu da posle xxx kilometara izgleda kao da je iz fabrike izasla. Cista skroz. Muve i insekti ti se ne zalepe nigde . To kod ST ne mozes. Ako hoces da vozis posle moras i da je peres od musica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Na ovoj slici se vidi i jedan ocigledan plus za afriku. Ona razvija toliku brzinu da posle xxx kilometara izgleda kao da je iz fabrike izasla. Cista skroz. Muve i insekti ti se ne zalepe nigde . To kod ST ne mozes. Ako hoces da vozis posle moras i da je peres od musica. na slici je imala citavih 3500 milja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...