kepo 4527 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dje si kamperu ;D Jesi osmislio gde ces zeni da postavis saksije sa cvecem na kamperu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Rasturite u delove ST, i pored nje rasturite u AT isto godiste, i videcete sto je tolika razlika u ceni. E pa sad si sse zajebo debelo jer delove za ST niko ne kupuje jer se i ne kvari tako cesto kao AT dok su za AT delovi papreni iz prostog razloga sto je potraznja velika . ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Decembar 21, 2009 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E nek si nam rekao ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Rasturite u delove ST, i pored nje rasturite u AT isto godiste, i videcete sto je tolika razlika u ceni. E pa sad si sse zajebo debelo jer delove za ST niko ne kupuje jer se i ne kvari tako cesto kao AT dok su za AT delovi papreni iz prostog razloga sto je potraznja velika . ;) delovi za honde su skupi zato sto su kvalitetni, a ne zato sto se traze logicno je da kada se nesto prodaje u velikim kolicinama, to bude i jeftinije, a ti sad izracunaj koji se vise kvare ;) ;) ;) ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan ST je jeftiinija zato sto je motor za jednog ili dvoje. AT je skupa zato sto je motor za cetvoricu. To je isto kao kad kupujes garsonjeru za dvoje i dvosoban stan za cetvoro. Evo i dokaza. Izvinjavam se ljudima koji su na slici ali verujte da sam se suzdrzavao nedelju dana da okacim sliku i u ovoj temi. Vise ne mogu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Decembar 21, 2009 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo bolja za off road od ST. To je bila polazna tacka kod poredjenja sa ST. PS Na stranu sve, zao mi je sto nisam bio i ja jer vidim da je druzenje bilo prva liga. Ali na prolece zdravlje Boze eto i mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 21, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ...zao mi je sto nisam bio i ja jer vidim da je druzenje bilo prva liga. Ali na prolece zdravlje Boze eto i mene. Uuuuuu nisi ni svestan kakvo je zezanje bilo .... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan ...zao mi je sto nisam bio i ja jer vidim da je druzenje bilo prva liga. Ali na prolece zdravlje Boze eto i mene. Uuuuuu nisi ni svestan kakvo je zezanje bilo .... ;D ;D ;D Sto je najgore jesam svestan. Procitao sam bar 3 puta temu i odgledao sve slike detaljno. Jedva cekam STvs AT na prolece. Nekako su sva desavanja daleko od mene. Juznjaci nesto nisu bili aktivni ove godine. Pit je vadio prosek prosle godine ali verovatno covek ima dosta obaveza. Odusevio me onaj Krusevljanin koje ce se aktivirati da veliki jastrebac bude uvrsten u plan za 2010. Javicu mu se ako mogu nekako da pomognem i ja. Ona slika gore zlata vredi. Svaka mu cast ko je uslika ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 21, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bopk, napravicemo jednu voznjicu do tvog kraja, bar ja. Nameravam na prolece da napravim pun krug oko Sjenickog jezera, a potom na Sopotnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan ...zao mi je sto nisam bio i ja jer vidim da je druzenje bilo prva liga. Ali na prolece zdravlje Boze eto i mene. Uuuuuu nisi ni svestan kakvo je zezanje bilo .... ;D ;D ;D Sto je najgore jesam svestan. Procitao sam bar 3 puta temu i odgledao sve slike detaljno. Jedva cekam STvs AT na prolece. Nekako su sva desavanja daleko od mene. Juznjaci nesto nisu bili aktivni ove godine. Pit je vadio prosek prosle godine ali verovatno covek ima dosta obaveza. Odusevio me onaj Krusevljanin koje ce se aktivirati da veliki jastrebac bude uvrsten u plan za 2010. Javicu mu se ako mogu nekako da pomognem i ja. Ona slika gore zlata vredi. Svaka mu cast ko je uslika ;D Ova sezona nije ni pocela a kad ozeleni eto mene ponovo medju svojima, pa ako ti nije tesko i ti se prikljuci.Ima nas dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan @bpok, usliko je zabusant koji nije hteo da gura ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Decembar 21, 2009 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ...zao mi je sto nisam bio i ja jer vidim da je druzenje bilo prva liga. Ali na prolece zdravlje Boze eto i mene. Uuuuuu nisi ni svestan kakvo je zezanje bilo .... ;D ;D ;D Sto je najgore jesam svestan. Procitao sam bar 3 puta temu i odgledao sve slike detaljno. Jedva cekam STvs AT na prolece. Nekako su sva desavanja daleko od mene. Juznjaci nesto nisu bili aktivni ove godine. Pit je vadio prosek prosle godine ali verovatno covek ima dosta obaveza. Odusevio me onaj Krusevljanin koje ce se aktivirati da veliki jastrebac bude uvrsten u plan za 2010. Javicu mu se ako mogu nekako da pomognem i ja. Ona slika gore zlata vredi. Svaka mu cast ko je uslika ;D Ne brini, bice sledece godine bar jedan okrsaj AT vs TA u mom kraju (kucajske planine), bice organizovana i bjb voznja tako da ces moci da se prikljucis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan -Lalajko, obavezno se javi pre puta da se organizujem i ja. -Pit, dogovoreno. Upoznao sam neke ljude iz tvog drustva (motoriste) ali nismo isli u zajednicke voznje zato sto sam kasno kupio pravi motor -Neske, ma provalio sam ko je slikao samo sam hteo da ga pohvalim. -Aco pn, video sam negde na forumu tu informaciju. Praticu kad dodje vreme. Gume mi nisu za off road,pa ce afrikanci da se slade malo i da slikaju ali nema veze. Bar cete da imate i vi neku sliku za ovu temu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini, bice sledece godine bar jedan okrsaj AT vs TA u mom kraju (kucajske planine), bice organizovana i bjb voznja tako da ces moci da se prikljucis Ne zaboravi da javiš kad dođe vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 22, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan A hoće li seljaci platiti što će im Teneraši izrovati njive (šta god bilo na tim planinama)!?! Vidim da se mi iz zezanja oštrimo ali kada bude došao taj dan nadam se da ce te biti spremni...samo polako, gledaćemo se na Kučajskim planinama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 22, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Eh... tada ce morati da nose tetki lek... tako se kaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 22, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Eh... tada ce morati da nose tetki lek... tako se kaze. ma valjda ce dotle popraviti afrike.... :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan i moj deda.. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Decembar 22, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Dje si kamperu ;D Jesi osmislio gde ces zeni da postavis saksije sa cvecem na kamperu na soferku, da mogu da ga zalivam daljinski iz kabine ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan hihihihihihihi ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Decembar 22, 2009 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini, bice sledece godine bar jedan okrsaj AT vs TA u mom kraju (kucajske planine), bice organizovana i bjb voznja tako da ces moci da se prikljucis Ne zaboravi da javiš kad dođe vreme Bane, ti si u prvoj postavi, necu te zaboraviti A hoće li seljaci platiti što će im Teneraši izrovati njive (šta god bilo na tim planinama)!?! Vidim da se mi iz zezanja oštrimo ali kada bude došao taj dan nadam se da ce te biti spremni...samo polako, gledaćemo se na Kučajskim planinama! Nema tamo njiva, samo suma, sumskih i makadamskih puteva, izvora, kladenaca od kojih trnu zubi, jednom recju divljina, nemamo tamo kome da smetamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nema tamo njiva, samo suma, sumskih i makadamskih puteva, izvora, kladenaca od kojih trnu zubi, jednom recju divljina, nemamo tamo kome da smetamo. Kako ovo da udjenem u avatar ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Decembar 22, 2009 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Udjeni ti to u glavu, pa kad dodje leto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Udjeni ti to u glavu, pa kad dodje leto... U glavu sam udjenuo odavno, nego mi se sve cini da ima jos zainteresovanih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...