Neške 30 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Nego ljudi, imate li ideju kako najbezbolnije docekati taj April? Naravno, u ogromnim kolicinama konzumirati vrucu i hladnu rakiju, kuvano i ne kuvano vino, kiseo kupus, slanina, beli luk, pihtije, sarmu, podvarag, suvo meso..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 5, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan to vi afrikanci cekajte april, mi imamo motor za celu godinu ;D ;D ;D ;D ;D ja sam i dalje za propagiranje tog globalnog otopljenja... dok nam ne bude +15celzijusa za jovanac nista nismo uradili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, u ogromnim kolicinama konzumirati vrucu i hladnu rakiju, kuvano i ne kuvano vino, kiseo kupus, slanina, beli luk, pihtije, sarmu, podvarag, suvo meso..... ;D Dobre ti pripreme za prolecni okrsaj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Novembar 5, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E, drugari, a dobri ovi nasi motori, bas dobri, je l da? Bem mu zimu, bas je sad morala da pocne! Kepo, zimske radosti, grudvanje i enduro sankanje, pa cemo docekamo nekako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan to vi afrikanci cekajte april, mi imamo motor za celu godinu ;D ;D ;D ;D ;D ja sam i dalje za propagiranje tog globalnog otopljenja... dok nam ne bude +15celzijusa za jovanac nista nismo uradili Popsy, gledaj, ugledaj se i izvezbaj se. Imas celu zimu na raspolaganju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Tenerasi,nedajte se uz vas sam!Do skora sam vozio TENERU 3AJ i nemam reci koliko sam se slatko vozio,resio da kupim ST,ali ta u Svajcarskoj,koja je bila kao nova,proda mi se ispred nosa,tako da ja revoltiran popizdim i kupim dva TDMa!Zaboravih da napisem da sam nekada davno procitao u nekom Americkom casopisu da je Honda pravi Zenski motor!Neznam dali to vazi i za nase trziste?Posto vidim da se ovde ukljucuju i vlasnici Kawasakija,pa pitanje i za njih! Imali Kawasaki neki enduro motor sa kojim moze da se pohvali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ili ne, TENERa je motorcikl u koji sam se kao mlad zaljubio! Ona mi je otvorila enduro "svet", tako da o svojoj prvoj ljubavi (na zalost ne ostvarenoj-kako to obicno biva), samo najlepse! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Honda pravi Zenski motor! Hmmm :-\ tdm 850, i jos ako je zućkast? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan a,TDM je za decake? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 12, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam kolko km treba čovek da pređe da bi imao sliku al ja što više vozim to mi je lepše (doduše minornih 600km) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Honda pravi Zenski motor! quo Kepo,crna 850, a siva 900! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ako ti motor ne "legne" odmah, mozes ga voziti 100000, nista se nece promeniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Honda pravi Zenski motor! quo Kepo,crna 850, a siva 900! Boja te malo čupa, inače ..... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan to su boje za one muskobanjaste ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan to su boje za one muskobanjaste ;D Taman odgovara mom uzrastu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 12, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Tenerasi,nedajte se uz vas sam!Do skora sam vozio TENERU 3AJ i nemam reci koliko sam se slatko vozio,resio da kupim ST,ali ta u Svajcarskoj,koja je bila kao nova,proda mi se ispred nosa,tako da ja revoltiran popizdim i kupim dva TDMa!Zaboravih da napisem da sam nekada davno procitao u nekom Americkom casopisu da je Honda pravi Zenski motor!Neznam dali to vazi i za nase trziste?Posto vidim da se ovde ukljucuju i vlasnici Kawasakija,pa pitanje i za njih! Imali Kawasaki neki enduro motor sa kojim moze da se pohvali? E bio sam kod Pere pre desetak dana, i pokazao mi je njegov novi TDM ( crni ). Motor je ko casa ! Ne da je pazario dobru masinu - nemam reci, rado bih je posedovao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan to su boje za one muskobanjaste ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan objasnjavanje situacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan jos ponesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan objasnjavanje situacije Jel ovo kartonska maketa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6001 Napisano Novembar 13, 2009 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ružan onoliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Samo vi meni dajte ovog ruznog. I ja sam ruzan - slagacemo se odlicno! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan objasnjavanje situacije Jel ovo kartonska maketa? Jok, od marcipana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan objasnjavanje situacije Jel ovo kartonska maketa? Jok, od marcipana Marcipan (tal. marzapane) je tvrda slastica čiji su glavni sastojci šećer i mljeveni bademi. moze biti, moze ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...