Popsy 2907 Napisano Novembar 3, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan cccc videcemo videcemo ;D ček da se baci neko pragnje na talon ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa o cemu da diskutujemo kad se retko kad kvari, kad je brza ko R motor, kad nema vbracije kao POJEDINI motorici,5 ventilica po cilindru, ide skoro 200kmh, ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 3, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan šta se čudiš... možda kao prolupali R motor ali brza ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Novembar 3, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan šta se čudiš... možda kao prolupali R motor ali brza ;D ;D ;D I trza ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan isao je lik i sa triumph tiger-om na put oko sveta, to ne znaci da je tiger dobar motor, nego da je lik lud ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 3, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam kako drugima ali ja sam prehepi sa mojim sokocalom, jes da sam ga gurao ovih dana na opstu radost prolaznika, al tako sam gurao i mecku... a ko je mečku gurao ni pakao mu neće težak biti pošto još uvek ne funkcioniše čip motoriste u mojoj glavi, kada želim da preteknem neko vozilo (i dalje imam trip da sam u kolima) migavac, odvrnem gas i kao da me neko ispali iz praćke ... i super je sto možeš neukim prolaznicima da objasniš koji je motor... "kao afrika, samo bolji" ;D ;D ;D i svi znaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Novembar 3, 2009 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba vama i jagnje i pragnje i sve, do sada dva puta obecavali sve i svasta za dvoboj, al oba puta na megdan izasla samo jedna tenera. Naravno iz postovanja prema coveku koji je dosao sam tenerom smo ga oba puta proglasili pobednikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba vama i jagnje i pragnje i sve, do sada dva puta obecavali sve i svasta za dvoboj, al oba puta na megdan izasla samo jedna tenera. Naravno iz postovanja prema coveku koji je dosao sam tenerom smo ga oba puta proglasili pobednikom Ne bi reko da je iz postovanja ,pre bi reko da vas je odro samo tako sto mu naravno nije bilo tesko s obzirom kolko voz i superiorniji motor.A utuvite vec jednom u glavu ovo nije bilo takmicenje koji ce motor da dozivi 50 godina pa da ga unuk primi od dede hehehe sto s obzirom na africhine performanse uopste ne bi bilo problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 3, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan More kakvo je ovo dobacivanje sa strane ;D ...TDMaši kada bankrotiraju od prevelike potrošnje odmah napadaju sektu kao da smo im mi krivi što i od off-roud/a mogu sa asfalta da siđu opet samo na asfalt! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan More kakvo je ovo dobacivanje sa strane ;D ...TDMaši kada bankrotiraju od prevelike potrošnje odmah napadaju sektu kao da smo im mi krivi što i od off-roud/a mogu sa asfalta da siđu opet samo na asfalt! :D Heheheh hja da sam teo enduro sigurno bih kuoi JAMAHU jer su mi potrebne i performanse tj ubrzanje snaga,elasticnost agregata i sve ono sto nema Honda,al nemam vremena da nabrajam bio bi to suvise dugacak spisak,ovako samo he dovoljno reci J A M A H A S U P E R T E N E R A i sve je jsano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 3, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Moderatoru, Pit je opet pio Viktorijin čaj sa 'farme'...pis bradr, pis! Pa što si onda pazario tu šklopociju og MTDMA, što nisi Teneru pa da odmah skočiš sa mosta! Zašto Afrika ide sporije?....pa zato da bi mogla Teneraše da gura od pozadi! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 3, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vidim ja da će ovo da bude duuuuuga zima : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 3, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan vidim ja da će ovo da bude duuuuuga zima : Ja sam blindirao vrata, napunio kratež, pustio struju na kvaku i nacucao Rašu! Dobrodošli Teneraši, Velcome!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?isSearchRequest=true&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING〈=de&scopeId=MB&_features=on&category=&makeModelVariant1.makeId=11000&makeModelVariant1.modelDescription=africa&makeModelVariant2.makeId=&makeModelVariant2.modelDescription=&makeModelVariant3.makeId=&makeModelVariant3.modelDescription=&minFirstRegistrationDate=&maxFirstRegistrationDate=&minMileage=&maxMileage=&minPowerAsArray=&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=&maxPowerAsArray=KW&cubicCapacities=&minPrice=&maxPrice=&fuel=&transmission=&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&ambitCountry=&zipcode=&adLimitation=&daysAfterCreation=&drivingMode= VS http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?isSearchRequest=true&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING〈=de&scopeId=MB&_features=on&category=&makeModelVariant1.makeId=26000&makeModelVariant1.modelDescription=xtz+750&makeModelVariant2.makeId=&makeModelVariant2.modelDescription=&makeModelVariant3.makeId=&makeModelVariant3.modelDescription=&minFirstRegistrationDate=&maxFirstRegistrationDate=&minMileage=&maxMileage=&minPowerAsArray=&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=&maxPowerAsArray=KW&cubicCapacities=&minPrice=&maxPrice=&fuel=&transmission=&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&ambitCountry=&zipcode=&adLimitation=&daysAfterCreation=&drivingMode= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da odolim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 3, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa kepo.kolko vidim na zapadu ispade skuplja st nego paprika afrika,znaju ljudi sta je dobro,zato je ovde afrika popularna ,,jer je na zapadu dzaba ;D ;D ;D a dzaba je zato sto nije dobra :D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa kepo.kolko vidim slabo vidis, pokusaj ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Toliko je dobra da ima svega pet strana oglasa a nase jadne tenere samo dve ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Novembar 3, 2009 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa ni fica nesto nisu puni oglasi, pa ne znaci da je dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 3, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pa ni fica nesto nisu puni oglasi, pa ne znaci da je dobar aaa fica je extra autic,bolji od juga :-* :-* :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Novembar 3, 2009 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa i to sto kazes, kakav je to motor kad ne mozes da mu zakacis plug. Mada moze da se provoza malo po njivama, sto je za teneru misaona imenica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Novembar 3, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim TDM, a tast super tenere. Sta reci: ooodlican motor. Cak je mnogo jeftiniji u odnosu (na A) sta nudi. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i to sto kazes, kakav je to motor kad ne mozes da mu zakacis plug. Mada moze da se provoza malo po njivama, sto je za teneru misaona imenica Aco, na cemu si ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 3, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma aca je na klackalicama za hondu koje se nekvare ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao da odolim ;D Evo jos jednog dokaza da Yamaha nema validan enduro motor pa se ljudi dovijaju na svakojake nacine pa cak i od R1 pokusavaju da naprave enduro ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...