Jump to content

Moto Zajednica

Super Tenere VS. Africa Twin

Recommended Posts

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

aaa ja se neslikam dok vozim,obicno su afrikanci negde iza,,,pa nemogu da slikaju,,nego to skackanje od pola metra moze i sa apn 6 da se izvede  ;) ;) ;)

Tacno... dajte da vidimo tog vaseg apenca, na ovim fotkama samo su Afrike. Od ST mi videsmo samo ovo ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 91 postova
  • Motocikl: Africa Twin

Bokilicu to sto kazes da se neslikas dok vozis, to si upravu 100%, sto kaze Aca pn,tvoje predstavljanje ST-a je u dvoristu.Daj da vidimo malo tebe ili ajde malo snama da ti pokazemo malo neke puteve i   kako se vozi  AT i TA. ;D ;D ;D

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Glupo je da  pripreme stavljamo na ADV rider  ;D 

Kad krenemo na cilj, eeee to je vec nesto drugo. Nadam se da cemo biti spremni sledece godine? 

• Prekidach, 1093 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE

paz sad ovu dilemu :)

dok chekam neke isplate mogu da gubim vreme mashtajuci i kombinujuci... elem, imam mogucnost da vozim RD04 za 3k evra ili RD07 za 4-5K evra sledece sezone... i to je bilo to... TA ide u penziju, AT se oprema i to je to.. kao reshio sam...

e onda sam otishao u Platner na auto putu i malo obigravao oko XTZ-a... imaju khaki '08 za 6500 evra i crni '09 godishte za 6700 evra... osim jednog cilindra meni na tom motoru malo toga smeta... ok, kvalitet izrade malo smrducka ali to je vec simptomatichno za novije motore.. trajace sigurno par godina...

meni je to sad dilema.. dal dati pare koje skrpim za 10-20godina staru AT ili na te iste pare dodati kredit, pozajmicu ili neshto trece i uzeti nov motor u prodavnici...?

ospite paljbu :)

PS da se ogradim, pre nego me proglase izdajicom: i dalje volim tu afriku vishe nego ishta, samo me svrbucka novo ;D

• Drug član, 1423 postova
  • Motocikl: Honda CRF300L

paz sad ovu dilemu :)

dok chekam neke isplate mogu da gubim vreme mashtajuci i kombinujuci... elem, imam mogucnost da vozim RD04 za 3k evra ili RD07 za 4-5K evra sledece sezone... i to je bilo to... TA ide u penziju, AT se oprema i to je to.. kao reshio sam...

e onda sam otishao u Platner na auto putu i malo obigravao oko XTZ-a... imaju khaki '08 za 6500 evra i crni '09 godishte za 6700 evra... osim jednog cilindra meni na tom motoru malo toga smeta... ok, kvalitet izrade malo smrducka ali to je vec simptomatichno za novije motore.. trajace sigurno par godina...

meni je to sad dilema.. dal dati pare koje skrpim za 10-20godina staru AT ili na te iste pare dodati kredit, pozajmicu ili neshto trece i uzeti nov motor u prodavnici...?

ospite paljbu :)

PS da se ogradim, pre nego me proglase izdajicom: i dalje volim tu afriku vishe nego ishta, samo me svrbucka novo ;D

Ako vec razmisljas o novom motoru a nisi preterano privrzen tezoj off road vozni, moj odgovor za te pare ti je Strom 650.

• Prekidach, 1093 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE

^ joj... nekako je kao Kymco skuter :)

KYMCO-Xciting-500_2009_1-0903_g.jpg

i nisko mi je sedishte... a sledece godine planiram otudjivanje, sekiru i shumu pa mi drumska krstarica ne zavrshava posao.. stim shto sam razmishljao i neki 250cc kros da uzmem pa onda strom radi dobro onu drugu polovinu... prso sam :)

el ima neko ovu novu teneru a da je vozi po putu u dvoje sa napakovanim shatorom itd.. pa onda sam po gradu... pa onda po brdima oko topole gde mi je vikendica.. pa malo deliblatska.. pa malo do mora ovog, onog itd... ,... a? :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja