Crven Ban 604 Napisano April 22, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Za on road nemoj da se brinete tu sam ja da vas provedem vrlo blizu Kepinih off road puteva, a sve asfaltom. Posto sam zaduzen za On Road ekipu ja se pojavljujem u subotu rano ujutru. A tako dakle?! Neces da se druzis sa nama,jedino po obavezi? ;D Pa valjda cete i u subotu da spavate tada mi je zena dala slobodno . Dolaze u petak: 1. Vld (AT) 2. Joska (TA) 3. Artur (SV) 4. GS (AT) 5. Boban (AT) 6. Aca (AT) 7. Pit (TDM) 8. A be, Nis (GS) Dolazim i ja u petak. Ponavljam pitanje sa AT foruma - ko ide iz bg isto u petak? Dolazim i ja u petak. Ponovim pitanje sa AT forum - ko krece iz bg ili okoline u petak? Ja cu sigurno biti u petak u BG na protestnoj voznji, i vracam se za VA po podne ako hoces mozemo da se cujemo pa do VA bar zajedno da se provozamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan Ček da ponovimo i treći put: Dolazim i ja u petak. Ponavljam pitanje sa AT foruma - ko ide iz bg isto u petak? :D OMV Vidikovac? 17-18? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano April 22, 2009 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Parys, pusti ti arakisa, on je neozbiljan - ne ide Sa ovog spiska koji dolaze u petak su vld i zippacope iz Bg-a, dogovori se sa njima ako vam se slazu termini za polazak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano April 22, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ček da ponovimo i treći put: Dolazim i ja u petak. Ponavljam pitanje sa AT foruma - ko ide iz bg isto u petak? :D OMV Vidikovac? 17-18? Joska ce biti u Valjevu sigurno oko 18h pa moze sa njim dalje, a do Valjeva mozes i samnom iz BG, ako ti to nesto znaci. Moj mobilni je 064 4047050 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Uklapamo se u ~17+h na OMV Vidikovac. Tu cemo biti Saxi, Deyan76, Abdullah i ja, a verovatno i jos neko... Pa do sela peglamo kao karavan sa (/na?) kamilama! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 22, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da smo u 18:00 +/- ~ u VA. Pa hajde da se sacekamo tamo,pa da idemo dalje zajedno! Moj mob je 063-8-347-397,i potrudicu se da ga cujem i u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 62 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Konjarnik-Bgd Motocikl: dr 650 se - T7 Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam da krenem u petak oko 12-13h iz Bgda, da zakacim dan sto duze (produzeni vikend) . ima li zainteresovanih za taj termin ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 23, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam da krenem u petak oko 12-13h iz Bgda, da zakacim dan sto duze (produzeni vikend) . ima li zainteresovanih za taj termin ? Imam ja, cekam te oko 15.00h u selu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan Treba da smo u 18:00 +/- ~ u VA. Pa hajde da se sacekamo tamo,pa da idemo dalje zajedno! Moj mob je 063-8-347-397,i potrudicu se da ga cujem i u voznji. Pa hajde onda mi sa OMV da KRECEMO u 17? Sastajemo u 16.45, corba i krecemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Pa hajde onda mi sa OMV da KRECEMO u 17? Sastajemo u 16.45, corba i krecemo. Bas je knap Ja radim do 17h, ali racunam da cu moci da zbrisem ranije. Tako da je 17 ka 17:30 realnije.. Jbg.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pa hajde onda mi sa OMV da KRECEMO u 17? Sastajemo u 16.45, corba i krecemo. Bas je knap Ja radim do 17h, ali racunam da cu moci da zbrisem ranije. Tako da je 17 ka 17:30 realnije.. Jbg.. Kako ce ljudi da te prepoznaju, moras taj avatar da mijenjas ;D. Onakvu makinu krijes...cccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan Uklapamo se u ~17+h na OMV Vidikovac. Tu cemo biti Saxi, Deyan76, Abdullah i ja, a verovatno i jos neko... Pa do sela peglamo kao karavan sa (/na?) kamilama! ;D Ok - znaci OMV Vid sledeci spisak polaznika: 1. Saxi, 2. Deyan76, 3, Abdullah, 4. vld, 5. PARYS I ko jos? Gde i kako se nalazimo u Valjevu sa ostalima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 23, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vld (AT) 2. Joska (TA) 3. Artur (SV) 4. GS (AT) 5. Boban (AT) 6. Aca (AT) 7. Pit (TDM) 8. A be, Nis (GS) 9. Zippacope (ST) 10. Saxi+mozda devojka (V-Strom) - spavanije samo u petak i samo on-road 11. deyan76+jelena (FZ6) - spavanije samo u petak i samo on-road 12. Hoze + devojka (TDM) 13. Parys (AT) 14. Abdulah (AT) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Broj 8 odustao...... jbg vozi Bmw . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 23, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte neku adresu(ulica i broj ili slicno) gde cemo se sastati u VA.Uopste ne poznajem grad,pa ako moze bez onog-kod zute trafike levo,pa kod xxx dalje... ako se sastajemo negde u gradu. Nosimo gps,pa je adresa dovoljna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Joska pa nadjite se u onom kaficu gde smo pili kafu proslo put kad smo isli na Taru prosle godine, posto ce verovatno BG ekipa kasniti jer ce krenuti negde tek oko 17 i 30h. Kafic se zove KORNER i nalazi se u suvom centru grada ulica Karadjrodjeva cini mi se broj 87 ali za broj nisam siguran. To je suvi centar grada i vrlo ga je lako naci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vld (AT) 2. Joska (TA) 3. Artur (SV) 4. GS (AT) 5. Boban (AT) 6. Aca (AT) 7. Pit (TDM) 8. A be, Nis (GS) 9. Zippacope (ST) 10. Saxi+mozda devojka (V-Strom) - spavanije samo u petak i samo on-road 11. deyan76+jelena (FZ6) - spavanije samo u petak i samo on-road 12. Hoze + devojka (TDM) 13. Parys (AT) 14. Abdulah (AT) zasto samo on-road mija yamaha ide i off evo slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 23, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vld (AT) 2. Joska (TA) 3. Artur (SV) 4. GS (AT) 5. Boban (AT) 6. Aca (AT) 7. Pit (TDM) 8. A be, Nis (GS) 9. Zippacope (ST) 10. Saxi+mozda devojka (V-Strom) - spavanije samo u petak i samo on-road 11. deyan76+jelena (FZ6) - spavanije samo u petak i samo on-road 12. Hoze + devojka (TDM) 13. Parys (AT) 14. Abdulah (AT) zasto samo on-road mija yamaha ide i off evo slika Idemo laganica svi preko Tare, steta je ono zaobici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 23, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno ponesite tople jakne za korzo, uvece je svezije !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Moj tel. 0641149517 U firmU do malo pre 4, pa jurisam kuci i dolazim na OMV! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 23, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Joska pa nadjite se u onom kaficu gde smo pili kafu proslo put kad smo isli na Taru prosle godine, posto ce verovatno BG ekipa kasniti jer ce krenuti negde tek oko 17 i 30h. Kafic se zove KORNER i nalazi se u suvom centru grada ulica Karadjrodjeva cini mi se broj 87 ali za broj nisam siguran. To je suvi centar grada i vrlo ga je lako naci. Meni odgovara. Dakle,hocemo tamo da se nadjemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Tu se nalazimo i kao sto znas preko puta moze da se parkira mnogo motora a da budu u vidnom polju. Ja cu najverovatnije sacekati BG ekipi u 17h na OMW i sa njima doci. Ali mislim da pre 17i15h sigurno necemo krenuti, tako da smo u VA oko pola sedam petnaest do sedam a i ti ako svratis malo u SA stizes u to neko vreme. Od VA nam treba jedno 30-45 minuta da stignemo do etno konaka. Ja cu ipak svama sutra uvece u konak jer mi je doslo do promene plana, ipak cu u subotu uvece morati da se vratim nazad. Imas moj Mob pa se cujemo oko 17h radi preciznih dogovora. Takodje ajde neko iz BG ekipe da mi posalje na mob svoj broj radi nalazenja na OMW. Znam Vld-a i Saxi-a a ostale ne znam, pa da se ne omasimo. Moj broj je 064 4047050 i sutra sam u BG od 13h kad pocinje protestna voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Mi bismo u to vrijeme vec mogli biti on d fejs of d plejs ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 24, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno! Zuza ipak dolazi Jos samo da prodje vreme do 2,kada izlazim sa posla,pa gaaas! Vidimo se veceras! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano April 24, 2009 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mi bismo u to vrijeme vec mogli biti on d fejs of d plejs ;D mi cemo u to vreme i biti on d fejs of d plejs Taman da drustvu koje krece kasnije zagrejemo stolice i atmosferu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...