lalajko 2003 Napisano Februar 11, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nece se poklopiti, posumljavanje je u martu, okrsaj je kasnije, od polovine aprila pa na dalje. Hm... okrsaj?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nece se poklopiti, posumljavanje je u martu, okrsaj je kasnije, od polovine aprila pa na dalje. Hm... okrsaj?? Zar nije neko spomenuo da je ORA krejem aprila, ili pocetkom maja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 11, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Sale Lancia u razgovoru pominjao mart... iskreno, ne pratim bas sve, kad mi se kaze - dodjem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Nece se poklopiti, posumljavanje je u martu, okrsaj je kasnije, od polovine aprila pa na dalje. Hm... okrsaj?? Zar nije neko spomenuo da je ORA krejem aprila, ili pocetkom maja. Ja mislim da je to vec jako kasno za sadnju bilo kakvih biljaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nece se poklopiti, posumljavanje je u martu, okrsaj je kasnije, od polovine aprila pa na dalje. Hm... okrsaj?? Zar nije neko spomenuo da je ORA krejem aprila, ili pocetkom maja. Ja mislim da je to vec jako kasno za sadnju bilo kakvih biljaka. Zbaci, mi bi mogli da razmisljamo o 25.04.2009 :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 11, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan vi ugovorite,,,nego,,,kepo,,,jel gajis ti te zivotinje,,,ja evo jos malo pocinjem sa gladovanjem... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan bokilicu nemoj da pregladnis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Nece se poklopiti, posumljavanje je u martu, okrsaj je kasnije, od polovine aprila pa na dalje. Hm... okrsaj?? Zar nije neko spomenuo da je ORA krejem aprila, ili pocetkom maja. Ja mislim da je to vec jako kasno za sadnju bilo kakvih biljaka. Zbaci, mi bi mogli da razmisljamo o 25.04.2009 :-\ Taj datum moze ,to je zadnji vikend pred prvi maj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan On je jedini izmedju praznika. Samo nekeko da smislimo kako TA96 da izvucemo sa sajma taj vikend! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan On je jedini izmedju praznika. Samo nekeko da smislimo kako TA96 da izvucemo sa sajma taj vikend! Kepo jedino da mi nadjes drugi posao Nema veze docicu ja na reprizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1389 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1930 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam taj ''okrsaj''. Samo nemojte da bude- bilo nam je super,bitno je druzenje,lepo smo jeli itd. Znaci mora posle tog okrsaja da se zna ko je POBEDIO a ko je I Z G U B I O. Auuu,mogu samo da zamislim prozivke posle tog spektakla!!! Otvorite i neku kladionicu pre toga za nas. Pozdrav i za bele i za crne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam taj ''okrsaj''. Samo nemojte da bude- bilo nam je super,bitno je druzenje,lepo smo jeli itd. Znaci mora posle tog okrsaja da se zna ko je POBEDIO a ko je I Z G U B I O. Auuu,mogu samo da zamislim prozivke posle tog spektakla!!! Otvorite i neku kladionicu pre toga za nas. Pozdrav i za bele i za crne Nemoj da navijas, vec dolazi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicuuuuu, ima li kakva Teneriška preko, za par stoja ? Koliko samo da se dovuče do Divčibara, i onako će ostati u nekom potoku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 15, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jok,bre,al ima par afrika,pa i ako se zaglave,nek ostanu tamo,nije neka steta,jedino neznam dali cete moci po auto putu da nas stignete,, ;D ;D ;D ustvari neznam ni dali ce izdrzati voznju po auto putu :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Daj bre druze lupaj nesto, zadnjih dana sve neke ozbiljene teme na forumu ;D ;D Obisao sam Divcibare danas,nigde jedne ovce. Pokrio ih sneg pa se kamuflirale. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 15, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kako nema bre,,,,,jel ti to vec pocinjes da izbegavas pragnje > > > >:(auuuuuuuuuuuuuuuuuu sam da znas da mi iz one tvoje kacige dolaze neki cudni fijuci i zvuci,nesto kao bbbbmmmmmmwwwwwweeeeeee :) :) :) :) :) ajde nemo da mi tamo pogubis te zivotinje,,,uostalom mi dolazimo na gotovo,,mislim ipak ste se predali u startu :) :) tako da nemo sad da mi tu vrdas idt,itd,,, :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo istina da ste se Afrikanci unapred predali ili Bokili po onoj staroj: "Sto je babi milo to joj se i snilo". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su ST ostali jos samo da brane Bokilic, koji je odavno prodao ST i Neske koji je sutra prodaje, sta reci vise ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo istina da ste se Afrikanci unapred predali ili Bokili po onoj staroj: "Sto je babi milo to joj se i snilo". Pa naravno da su se predali unapred nego masovnost ih tera da se kurce ( ipak je afrika kultni motor foruma, koliko je samo afrika kupljeno zahvaljujuci Lalajkovoj slatkorecivosti) ali svesni su oni da nemaju aduta za okrsaj ,tako da su vec spremili i jagnje i prase i naravno da ce probati malo da se bore reda radi ali su unapred osudjeni na poraz.HEHEHEHEHEE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Vidis pravo pitanje za Bokilica je kojim motorom dolazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su ST ostali jos samo da brane Bokilic, koji je odavno prodao ST i Neske koji je sutra prodaje, sta reci vise ;D ;D Pa jedna ST je dovoljna da pobedi stotinu afrika.Ovde nije u pitanju kvantitet nego kvalitet koji je ocigledno na strani JAMAHE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 15, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Vidis pravo pitanje za Bokilica je kojim motorom dolazi? ja sam sudija ;D ;D ;D ;D i moz se desi da dojdem sa tdm,om,ili sa boldorom,ili sa nekim zindaopm,mada za zindapa nisam siguran da ce promrdati do tle,,a moz se desi da povedem i zence i klincezu pa da podjem kolima,eh sad,,,dali cu suprom ili bmw om,to cemo jos videti,, a da su se predali,,jesuuuuuuuuu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5753 Napisano Februar 15, 2009 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne može bre Bokiliću, moraš sa motorče kako god znaš, makar kupio od Nešketa njegovu Teneru ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 15, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma ja sam imao neki drugi plan,,zapravo da podjem sa odredjenim drustvacetom,,medjutim............. planovi mi se mal pomutise :o :o :o :-[ :-[ :-[ :-X :-X :-X :-\ :-\ :-\ :'( :'( :'( al nema veze sve za pragnje,svi za pragnje, :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ovde da stavim obavestenje. Vec sam napisao u "muzickom delu". Ne mogu da dodjem, pa posto sam se prijavio, red je i da se odjavim na vreme. Lep provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...