Ribolovac 491 Napisano April 22, 2015 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan "Pretpostavka je majka svih zajeba ! " 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan KG 34 Napisano April 22, 2015 U prolazu, 84 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan E sad gledam listu prijavljenih. Vise ima Afrika. Posteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan KG 34 Napisano April 22, 2015 U prolazu, 84 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako neracunamo Tenere od 1200!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 22, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Gresis, oni to koriste da bi mogli da pokrenu lamparije, a taj motor nikad nije mogao da ide Ma mi afrikanci volimo da slikamo pečurke i leptire... Di vi žurite? Na servis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano April 22, 2015 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Gresis, oni to koriste da bi mogli da pokrenu lamparije, a taj motor nikad nije mogao da ide Ma mi afrikanci volimo da slikamo pečurke i leptire... Di vi žurite? Na servis? Da izgore lomine pa da kupe motor ko ljudi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 22, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gresis, oni to koriste da bi mogli da pokrenu lamparije, a taj motor nikad nije mogao da ide Ma mi afrikanci volimo da slikamo pečurke i leptire... Di vi žurite? Na servis? Samo ću ti reći za te pečurke i leptire: Lažeš Ozrene, krvavi ti zubi... za one sa jeftinijim ulaznicama, citat je iz vica uhvatili mravi slona i zarobili ga. napravili oni ogromnu festu i odlucili da ga nece pojesti nego da ce prvo otici u sumu nakupiti puno malih drvaca koje ce potpaliti te ce slona prvo ispeci pa tek onda pojesti. malom ozrenu pripala je duznost da cuva slona dok se ostali mravi ne vrate s drvima. poglavar mu je rekao "ozrene, cuvaj slona kao oko u glavi, mi cemo se brzo vratiti" uskoro, vratili se mravi, ozren sedi na zemlji, a slona nigde. pita ga poglavar "ozrene gde je slon?" -"neznam, pobego je valjda" -"lazes ozrene, krvavi ti zubi!!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 22, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi se takmiče Vlado ljudi kao ti i ja, ne računam onu dvojicu očeličenih na Gvozdac-u. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14690 Napisano April 23, 2015 moto merkat °°, 4905 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan To jeste. Nego malo mi ove roze boje... I dali ce moci da mi urade u originalu. Jer su nalepnice ostecenje tokom varenja plastika. Vidi se sa leve strane motora. Bele fleke. https://www.facebook.com/#!/nalepnicezamotore.nalepnice/media_set?set=a.332592436937171.1073741847.100005592511055&type=3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 23, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi se takmiče Vlado ljudi kao ti i ja, ne računam onu dvojicu očeličenih na Gvozdac-u. Morao sam da ti dam plus.....potseti me da smo jos uvek....ljudi. A takmicenje mi jos uvek visi u vazduhu..... ako bude finansija, bice i mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan KG 34 Napisano April 23, 2015 U prolazu, 84 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan To jeste. Nego malo mi ove roze boje... I dali ce moci da mi urade u originalu. Jer su nalepnice ostecenje tokom varenja plastika. Vidi se sa leve strane motora. Bele fleke. https://www.facebook.com/#!/nalepnicezamotore.nalepnice/media_set?set=a.332592436937171.1073741847.100005592511055&type=3 Hvala ti za link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 23, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi se takmiče Vlado ljudi kao ti i ja, ne računam onu dvojicu očeličenih na Gvozdac-u. Morao sam da ti dam plus.....potseti me da smo jos uvek....ljudi. A takmicenje mi jos uvek visi u vazduhu..... ako bude finansija, bice i mene Čelovjeci pre svega. Znaš me znam te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 28, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Kad Voja napise....tu nema replike ..... il se saglasis il te nema . (mala sala s'obzirom da nema nikog u temi vec 5 dana) Nego , jel neko reko ROSTILJ, il mi se cini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 28, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ćutim, crkla afrika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 28, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Koliko god zvucalo neverovatno, da neka od nasih bedevija "crkne" ....al ajde.....dacu ti ja XR-a, ako ces da ores...Honda je, ne moras da menjas sektu jbga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 28, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Vojo, ako su ti lamele dobre, daj meni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 30, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan U pravu je Kvarisa..... i meni bi znacila , zadnja guma.....ova presla 21000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 1, 2015 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sta je crklo? Pocepalo se sediste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 2, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, sijalica u faru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 2, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, sijalica u faru. dobro je da nisu od rezerve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 3, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta drugo crkava od stajanja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 4, 2015 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta drugo crkava od stajanja.... supertenera recimo.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 4, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta drugo crkava od stajanja.... supertenera recimo.... Naravno ...i ona, kad bi stajala kao afrike ..... moja STara je vec presla u prva 4 meseca ove godine, sto vase bedevije ne predju za celu...uz duzno postovanje nekim izuzecima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 6, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem tdm 2004 i vraćam se na veći enduro.. Zamene razne su moguće.. detalji na pp.. uskoro će oglas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 6, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko, slobodo se pohvali, necemo ti nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Maj 6, 2015 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je sve krenulo od ovog trenutka... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...