Popsy 2907 Napisano April 8, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ... a što se tiče mog učešća u Xcrosu, ako budem u zemlji u tom periodu, eto me... ako ne, misliću na vas u Italiji i Siciliji :P Cime mislis da ides... si kupio afriku?! Pa ja imam samo jedann motor... znači sas Super Tenerom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano April 8, 2014 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Jel na prikolici ili u kombiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano April 8, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Jel na prikolici ili u kombiju Trajektom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 8, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel na prikolici ili u kombiju Ti svetski putniče i ajatolaše offroada da ćutiš :lol: ... jes... možda ću trajektom pa na gore a možda naokolo... vidićemo kaka bude finansijska situacija ako ne bude za Evropu, biće sigurno da se teramo po Kopaoniku i Kepijadi :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano April 8, 2014 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Ccc, a ja ti spremio pp aparat za put preko, mozda te i puste sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 8, 2014 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Klixom neće sigurno! ;-) Hehe, garantujem da ste sedeli zajdno u Jazbini u momentu ovog srceparajuceg izliva. Pomislih da je uzeo pravi motor za tu namenu. ... a što se tiče mog učešća u Xcrosu, ako budem u zemlji u tom periodu, eto me... ako ne, misliću na vas u Italiji i Siciliji :P Cime mislis da ides... si kupio afriku?! Pa ja imam samo jedann motor... znači sas Super Tenerom Pazi, tamo nema nas! Zabari ce da puste d` izgori... msm, ne sto nece da pomognu, nego ce misliti da imas kasko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 9, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, tamo nema nas! Zabari ce da puste d` izgori... msm, ne sto nece da pomognu, nego ce misliti da imas kasko. Ponesem i miran sam :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 9, 2014 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan E tako moze Mada, uvek imas opciju da se osvezis i skratis sebi muke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 9, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Mora se priznati jedna stvar Popsyju, covek je izmislio fabriku karamela na dva tocka. Bolje da zastiti patent ne bi li se obogatio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 9, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Popsi poslusaj ljude. Kad vec ides u tako lepe krajeve uzmi nesto sporije(Afriku) da natenate mozes da razgledas krajolik dok puzis po putu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 9, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Popsi poslusaj ljude. Kad vec ides u tako lepe krajeve uzmi nesto sporije(Afriku) da natenate mozes da razgledas krajolik dok puzis po putu. Eventualno, da klopas ili kucas SMS, dok juris krajnjim brzinama ovog motora.....mislim da je i po ZOBS-u dozvoljeno telefoniranje u toku voznje na AT-u...a nisam siguran , da li su uveli obavezu kacige ili je taj detalj i dalje vezan za modu. Samo je zahebano ... ako budes morao da izadjes na neki magistralni pravac...msm da je tamo zabranjeno za vozila sa max. h ispod 30... Inace za panoramsko razgledanje, moj glas ide AT-u.... definitivno imas vremena , da ti ni jedan detalj ne promakne Ja bih brate Popsy, ozbiljno razmislio o Busmanovom predlogu....samo ti treba "malo" vise vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 9, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Popsi poslusaj ljude. Kad vec ides u tako lepe krajeve uzmi nesto sporije(Afriku) da natenate mozes da razgledas krajolik dok puzis po putu. Eventualno, da klopas ili kucas SMS, dok juris krajnjim brzinama ovog motora.....mislim da je i po ZOBS-u dozvoljeno telefoniranje u toku voznje na AT-u...a nisam siguran , da li su uveli obavezu kacige ili je taj detalj i dalje vezan za modu. Samo je zahebano ... ako budes morao da izadjes na neki magistralni pravac...msm da je tamo zabranjeno za vozila sa max. h ispod 30... Inace za panoramsko razgledanje, moj glas ide AT-u.... definitivno imas vremena , da ti ni jedan detalj ne promakne Ja bih brate Popsy, ozbiljno razmislio o Busmanovom predlogu....samo ti treba "malo" vise vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano April 9, 2014 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hajmo zivlje bre malo jos samo 120 strana!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 9, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Popsi poslusaj ljude. Kad vec ides u tako lepe krajeve uzmi nesto sporije(Afriku) da natenate mozes da razgledas krajolik dok puzis po putu. Eventualno, da klopas ili kucas SMS, dok juris krajnjim brzinama ovog motora.....mislim da je i po ZOBS-u dozvoljeno telefoniranje u toku voznje na AT-u...a nisam siguran , da li su uveli obavezu kacige ili je taj detalj i dalje vezan za modu. Samo je zahebano ... ako budes morao da izadjes na neki magistralni pravac...msm da je tamo zabranjeno za vozila sa max. h ispod 30... Inace za panoramsko razgledanje, moj glas ide AT-u.... definitivno imas vremena , da ti ni jedan detalj ne promakne Ja bih brate Popsy, ozbiljno razmislio o Busmanovom predlogu....samo ti treba "malo" vise vremena Jeste, da uzmem Afriku pa da mi mladost prodje u tom putu... a i mislim da i u evropi postoji obaveza turanja žutog rotacionog svetla na ta sporija vozila... traktori, freze, afrike... :lol: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 9, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, da uzmem Afriku pa da mi mladost prodje u tom putu... Ti bre da ćutiš, slep si od očiju, pa ne vidiš da ti je mladost već davnijeh dana prošla zalivajući Coca Colom tu bedeviju... Da lepo pređeš na Afriku pa da ti bar ostatak starosti prođe na redovnom motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 9, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Rece deda Jager i ode po penziju....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 9, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Rece deda Jager i ode po penziju....... Vlado nemoj tako, postuj starije! Znas kako kazu: P.S. Obratiti paznju negde oko 10. sekunde, jedva prepoznah Jegera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano April 9, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Jel na prikolici ili u kombiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano April 9, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, tamo nema nas! Zabari ce da puste d` izgori... msm, ne sto nece da pomognu, nego ce misliti da imas kasko. Ponesem i miran sam :lol: e jbg ja mislio poneces klaker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 9, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan e jbg ja mislio poneces klaker klaker je da se pije koka kola da se prosipa i gasi vatra :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano April 9, 2014 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Si se vratio s Juga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 9, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Rece deda Jager i ode po penziju....... O kakvoj penziji ti pričaš, čoveče? Taman sam pribavio i lakši motor.... ćeraćemo se mi još po raznim Kepojebinama P.S. Obratiti paznju negde oko 10. sekunde, jedva prepoznah Jegera. Aaaa pa to sam garantovano ja! Međutim, taj snimak je negde iz budućnosti, za jedno 50-tak godina od danas. Ako tada budem tako izgledao i vozio motor i dalje, makar to bio i čoper, USPEO SAM U ŽIVOTU! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 13, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nego gde ćemo da nađemo jelku za hiljaditu str.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano April 13, 2014 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan U shumi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 14, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan U shumi. Ovi iz Ivanjice i Amazon bi pretvorili u papir i montazne kuce . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...