Jump to content

Moto Zajednica

Super Tenere VS. Africa Twin

Recommended Posts

• Security Consultant, 342 postova
  • Motocikl: Aprilja Pegaso

Vi tvrdite da je tenerinih 6,5-7 L mnogo a da je vasih 6,5-7L malo,mi nismo nikad krili koja je potrosnja a VI ste tvrdili da je to puno. Da ti at nije bila sluzbeno vozilo,i da nisi imao placeno gorivo,sedeo bi kuci i mastao da gledas u stopaljke od st.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• UruK Hai, 2089 postova
  • Motocikl: ADV

Ja tvrdim da je moja ST trosila vise od moje AT i to u proseku uvek 1 litar, dok sa KTMom trosim manje od AT kad se vozim u grupi sa ST i AT... dokazano javno vise puta! :nanana:

• Podržavam 3

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

ja sam zbog tehnickog dela to ugradio..

nego ono..

ZASTO AFROSI.. TURAJU PLIN.. bas me cudi na tu njihovu cuvenu potrosnju...

dobro razume da guraju kangrbe pa malo trose,al sta ce im plin na tu MALU potrosnju :zvizduk:

A sad bez zajebancije..... ST dokazano trosi litru vise od AT.

ma,,,ja pre mislim da je obrnuto..... :lol:

nego,jel ima tamo ulja za tu tvoju kangrbu..cujem moze i od banana da se pravi :nanana:

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Ne misliš dobro, matori :) a i džabe forsiraš priču o mojoj AT i ulju ;) AT sređena, eno i novi vlasnik potvrdio da je ko bombona!

:P

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 362 postova
  • Motocikl: africa RD04 plava mamba

1. Tamo gde je Vlajko ostavio motor ne moze peske da se dodje,dvesta metara pre nego sto cemo doci do motora lik koji tera koze nam kaze da tamo ni koze ne mogu da prodju!

2. Kunete se u te At i njihov grad Pirot,a na polovnimautomobilima vec dve na oglasu bas odatle?!?!!

3. Jager je jedini imao dvotaktnu afriku!

4. Partizan sampion!

I tako...

druze mislim da ozbiljno gresis u tacki 2 1lud.gif pirotu fali makar jos 2 africe a ne prodaju se ovde se cak i buduci vozaci obucavaju na afrikama 1moto3.gif1zvizduk.gif a sto se tice jagerove africe prasi svakodnevno za sve pare1jee1.gifkad sidjes sa AT2jee3.gif2jee3.gif2jee3.gifa kad se svuces sa ST1grr.gifmaloljut.gif3besan.gif0ljut2.gif POZDRAV

Naravno da se radujes kad sidjes sa AT jer ti je muka da ides tako sporo i bezidejno,da je malo sporije vratio bi se kroz vreme. A kad sidjes sa ST lupas glavom sto dan ne traje duze,sto ranije nisi kupio...

P. S. Proveri oglase

P. P. S. Kakav si autogol dao,cekaj samo Popsi da vidi...

student smajlije mozes da tumacis kako oces i ovako i onako ali cinjenica je da u pirotu nema afrika na prodaju zasad ima 11komada africa a samo jedna stenara1lud.gif ajd posalji link za te dve bas bi da vidim mozda uzmem jos jednu za merak1jee1.gif

Ne misliš dobro, matori :) a i džabe forsiraš priču o mojoj AT i ulju ;) AT sređena, eno i novi vlasnik potvrdio da je ko bombona!

0takoje.gif

• Podržavam 1

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Sigurno je to zato što si prošao nekoliko miliona km :D

ali Honda je to..preći će još toliko do sledeće generalne.. :jee:

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

Ja znam jednog koji se strasno nervirao oko potrosnje, kada smo se vracali sa Stare planine....... verovatno je i sredio tu bedeviju, al za taj podvig je morao da ode u gastarbajtere..... :nanana:

.... u Srbiji bi morao ili da odvajas od usta i porodice ili da budes politicar da bi ti AT bila ispravna :neznam: ...zato i nema takvih :lol:

• Podržavam 3

ma jeste...retko kaze koja crkava..nego ono bese,dal da pocnem sa iznosivanjem prljavog vesa,,ovaj mislim slika :nanana:

neko jegeru...nemislim na tu u pirot sto se gura,nego na tu tvoju u africi..tam moras banane da joj serviras,mislim ok mozda maju i sae30 ...:lol:da joj dolijes :nanana:

• Drug član, 1967 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Godinama sam 2 dana nedeljno u Pirotu. Vidjam samo jednu rd03 da se vozi i nijednu drugu. Momak koji vozi starog transalpa (zelenog cini mi se) prelazi kao svi ostali afrikanci zajedno. Tog transalpa vidim svaki put kako se vozi kad dodjem tamo. Afrike sem te jedne rd03 NE VIDJAM!!! Verovatno su po podrumima. Klocne, servisi, majstori, sektasenje... :)

Posto znam da Pirocanci sve delove narucuju od Sagmaister-a verujem da mu afrikanci za godinu dana plate pola Pariz-Dakar trke. :))))))

• Podržavam 3

• Zainteresovan, 728 postova

Afrike se voze tamo gde su predvidjene a ne kao ST do kafica i nazad, zato ih i nije video u gradu :moto3:

Od majstora do majstora?

Hm, majstor? Sta je to? Daj neka mi neko objasni :nanana:

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

ja sam zbog tehnickog dela to ugradio..

nego ono..

ZASTO AFROSI.. TURAJU PLIN.. bas me cudi na tu njihovu cuvenu potrosnju...

dobro razume da guraju kangrbe pa malo trose,al sta ce im plin na tu MALU potrosnju :zvizduk:

Verovatno su omatorili, pa im vise ne polazi za rukom to "guranje"... :lol:

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

Afrike se voze tamo gde su predvidjene a ne kao ST do kafica i nazad, zato ih i nije video u gradu :moto3:

Od majstora do majstora?

Hm, majstor? Sta je to? Daj neka mi neko objasni :nanana:

Wikipedia..: izvod ..rec ..MAJSTOR... osoba koja je najdraza vlasniku motoc...bedevije HONDA Africa Twin, bez pomenute osobe , ovaj model nije u stanju da se pokrene, a ni da traje duze od tri dana.

Wikipedia..:izvod ..rec ..AFRIKANCI .... vlasnici moto...bedevije, a koji se iz svima poznatih razloga, smatraju i istaknutim MAZOHISTIMA, jer oni prosto vole svoju "muku" od motora.

Wikipedia...: izvod..rec..MAJSTORSKA RADIONICA ... pretstavlja prirodno okruzenje mot...bedevije HONDA Africa Twin, a bez kojeg je ovoj , sada vec mozemo reci i ugrozenoj vrsti , opstanak doveden u pitanje.

:takoje:

:lol: :lol: :lol:

• Podržavam 7

• Xtreme, 392 postova

Od majstora do majstora?

Nego, tebe nešto i ne viđamo na vožnjama :lol:

Pa da vas i ja sa 2t igrackom ostavljam u prasini? :D Kad budem imao para za krsten motor eto mene prvom prilikom ;)

• Podržavam 1

Godinama sam 2 dana nedeljno u Pirotu. Vidjam samo jednu rd03 da se vozi i nijednu drugu. Momak koji vozi starog transalpa (zelenog cini mi se) prelazi kao svi ostali afrikanci zajedno. Tog transalpa vidim svaki put kako se vozi kad dodjem tamo. Afrike sem te jedne rd03 NE VIDJAM!!! Verovatno su po podrumima. Klocne, servisi, majstori, sektasenje... :)

Posto znam da Pirocanci sve delove narucuju od Sagmaister-a verujem da mu afrikanci za godinu dana plate pola Pariz-Dakar trke. :))))))

normalno da nevidjas kad su na terenu0takoje.gif

• Drug član, 1531 postova
  • Motocikl: XRV 750, TZR 125

Od majstora do majstora?

Nego, tebe nešto i ne viđamo na vožnjama :lol:

Pa da vas i ja sa 2t igrackom ostavljam u prasini? :D Kad budem imao para za krsten motor eto mene prvom prilikom ;)

To što si ti kao zec, ne znači da te međed kao ja ne stiže u šumi, a znamo da zeki ne ostaje ništa na krznu posle nužde :lol:

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja