jager 3446 Napisano Octobar 25, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za sve STenerase koji bi da probaju pravi motor, preporucljivo je prvo sesti na ovo, a sve zarad privikavanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 25, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A posle 6 meseci privikavanja, preci na napredniji model: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Octobar 25, 2013 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A kad prerastu ove Hondice, da ne kazem igrackice, onda kupe jednu ST-pravi motor i navozaju se do penzije. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 25, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan gorzy ne pratis hronologiju... mada to nije nista cudno za vas tenerase, nista ne slusate i samo lupate gluposti... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 25, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne paze na casu.... zaostala anomalija iz osnovne skole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Octobar 25, 2013 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A i često padaju tj.pasu travu na off-u ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 25, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A i često padaju tj.pasu travu na off-u ... trava jock... ponekad bara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Octobar 25, 2013 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...i brkaju padezi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 26, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan A i često padaju tj.pasu travu na off-u ... trava jock... ponekad bara I trava ...i trava.... jbga zna Ledu ...on i Rolle me dizali par puta Al travu ne pasem....neki put je popusim i to je sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 26, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sram te bilo, narkomanu jedan! :lol: Mada, verujem da na tu bedeviju samo napusen i mozes da sednes. Ko bi normalan TO vozio?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Octobar 27, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan pa ne moze normalan covek da sedne za sintisajzer i da ga vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Octobar 27, 2013 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi znali kakva je zavrsna obrada potrebna za jedan klavir ne bi tako pricali. Ko je video nov klavir i pogledao kako je ofarban shvatio je da je i samo farbanje umetnost. Da ne bude sve off- afrikanci bolje pregledajte obruce tockova i namazite ih nekom debelom zastitom da se ne raspadnu preko zime. Jos bolje skinite ih i ubacite u bure masti do proleca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere97 60 Napisano Octobar 27, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan Svinjska mast 200 din kilo popust na kolicinu za afrikance Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Octobar 27, 2013 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako je za kolege, dajem za dz, samo se nemo' navadite da uzimate za pomfrit... Samo za tockovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere97 60 Napisano Octobar 27, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan Ako je za kolege, dajem za dz, samo se nemo' navadite da uzimate za pomfrit... Samo za tockovi :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 27, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan pa ne moze normalan covek da sedne za sintisajzer i da ga vozi Ti si bre lud i bez sintisajzera...sinoć sam te čekao da pijemo kafu , a ti spavaš u 9 ko beba.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Octobar 27, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan pa ja da uspavam klinca on me zeznuo i uspavao on mene. dobro sam se probudio da ti se javim. a ja tebe zvao na domacicu po podne a ti "radio" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 27, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Teneraši, ovaj Vaš podmladak se raskokodako a nema ih na vožnji. Barem ste mogli da ih povedete da guraju jutros te vaše lomine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Octobar 27, 2013 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne kapiram ko koga ovde jebe, afrikanci guraju Teneru da upali sa sve guru Tenerasem.... Pitanje je jel stvarno nije htela da sastavi ili je guru hteo da ga guraju cisto tradicije radi!? :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Octobar 27, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Zamisli da nije upalila do dole... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 27, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne kapiram ko koga ovde jebe, afrikanci guraju Teneru da upali sa sve guru Tenerasem.... Pitanje je jel stvarno nije htela da sastavi ili je guru hteo da ga guraju cisto tradicije radi!? :D Cekaj bre.... ko je ovde kome gurao? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 28, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Paj sad Jageru Ovo je nečuveno Aj što perete i glancate motore pre i posle vožnje.. al za vreme prvog poluvremena u subotu.. strašno I to nije sve.. nego ne mož neobrijan da sedne na papriku..tako da u nedelju u cik zore pada brijanje.. Naš predobri Veliki Štrumf Pa ti sad vidi ko je kome gurao.. i tek će da gura u zimskim danima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 28, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zamisli da nije upalila do dole... s' obzirom da sam ja sređivao karburatore ... inače motor dobija osobine gazde... dok se ne rasanim, ništa... posle dve kafe, sve može :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 28, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan opet popsy na tapetu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 28, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidi, Vlajko, neki motori su vredni paznje, za razliku od nekih koji..... hmmm zavrsi recenicu sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...