zextreme 1283 Napisano Januar 2, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nema ga da odgovori... mora da srafi nestto!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 2, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Probira po folderima pa ne zna da li da stavi Divcibare ili Divcibare ili Glinaru .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 2, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan E dobro, ove godine ce da se ide malo van zemlje... da vidimo mi te kafe... a inace za tu Gruziju i Azarbejdžan čini mi se nije bila Afrika već VFR? Ovo kolko vidim su sve zemlje okruženja (Crna Gora, Hrvatska ...) Prvo da upoznamo našu zemlju (upoznali smo je ... još taj Midžor ...) a sada možemo i u inostranstvo... pa ćemo da vidimo šta i kako :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 2, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmmm... zar taj VFR ili kako god, nije Honda? Ili sam propustio nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 2, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...jel ovim??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 2, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Oduvek sam voleo u našoj zemlji što ljudi staju na stranu slabijih... Čim Afrikance brane ljuti BMWjaši i KTMaši... to je to :lol: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 2, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Januar 2, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja samo citkam, necu da se mesam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 2, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan a inace za tu Gruziju i Azarbejdžan čini mi se nije bila Afrika već VFR? Ovo kolko vidim su sve zemlje okruženja (Crna Gora, Hrvatska ...) Pa Krit bash i nije u okruzenju al ajde, priznacu ti to jer je to za nase pojmove "iza coska" .. Nego, da ti osvezim secanja posto vidim da ste zaboravni kad se ne prica o Glinari Decko se zove Dane, a ima ga i na ovom forumu, onaj sto je bio gde bese? Prosle godine u Iranu, a da i u Mongoliji, Japanu .. Taj vam se toliko usr`o u Tarabu sa Afrikom da ga necete stici sledecih 200 godina i nemoj mi pricati bajke kako se on ne racuna, jer je njegov izbor vrlo jasan, Honda Africa Twin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 2, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da upoznamo našu zemlju (upoznali smo je ... još taj Midžor ...) a sada možemo i u inostranstvo... pa ćemo da vidimo šta i kako :D Ipak to je Afrika već bila na vr' Midžora! Pssssssst! Ćuti Popsy, čuće te Kepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 2, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A hteo sam samo da vam svima poželim srećnu Novu godinu (i dodatna želja tenerašima: što manje guranja), ali mi odleteše misli kad sam video Popsyjev post Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 3, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 5, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jutros u Peruu, stigo covek na start Dakara!!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 5, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Oduvek sam voleo u našoj zemlji što ljudi staju na stranu slabijih... Čim Afrikance brane ljuti BMWjaši i KTMaši... to je to :lol: Očigledno ljudi ne gledaju teme o enduro vožnjama po forumu.....mislim da je sveukupno ST bila zastupljenija po vožnjama.....a ovi izgleda samo tebe znaju sa STom...to mi više dođe zezanje po nacionalnoj osnovi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 5, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jutros u Peruu, stigo covek na start Dakara!!!! Verovatno je stigao iz susednog sela....nego se hvali da ima kamp opremu...afrikanac je to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToDjoX 50 Napisano Januar 7, 2013 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Beograd,Blokovi Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Xi,xi...izgleda da je usput omlatio i neku komsijsku ovcu pa od nje napravio presvlaku za sic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 7, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan African twins!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 8, 2013 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan African twins!!! Bem te slepa, ovo je America Twin :nanana: :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan African twins!!! Ne daj boze naglog kocenja, ni propisno medjurastojanje koje drze im ne bi pomoglo.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 8, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Afros uhvaćen u ispovesti "Ne mogu više da zavrćem gas na traktorčetu kad nema šta da se zavrne." ..kupio sam skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 8, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Afros uhvaćen u ispovesti "Ne mogu više da zavrćem gas na traktorčetu kad nema šta da se zavrne." ..kupio sam skuter Ko je srećni gubitnik AT-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 8, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nek se sam javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 10, 2013 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ala su se tenerasi okurazili, sva trojica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 10, 2013 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Oduvek sam voleo u našoj zemlji što ljudi staju na stranu slabijih... Čim Afrikance brane ljuti BMWjaši i KTMaši... to je to :lol: Očigledno ljudi ne gledaju teme o enduro vožnjama po forumu.....mislim da je sveukupno ST bila zastupljenija po vožnjama.....a ovi izgleda samo tebe znaju sa STom...to mi više dođe zezanje po nacionalnoj osnovi sta ima da gledam, ne mogu vise da citam vase putopise do pekare i pijace! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 10, 2013 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan http://www.facebook.com/pages/The-hardest-part-about-riding-a-ktm-is-telling-your-parents-that-your-gay/265775410104823 http://www.lc8.org/phpBB3/viewtopic.php?f=21&t=33568 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...