VladaSD 2364 Napisano Decembar 24, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Bem ti sunce...na prvoj strani oglasa..."prodajem" samo tri afrike na prodaju RD03, RD04 i RD07. Resili ljudi da se otarase smeca pre prolecnog spremanja gajbe . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 24, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aj što ljudi prodaju, nego što niko više neće da kupi :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 27, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Aj što ljudi prodaju, nego što niko više neće da kupi :D Polako bre Popsy, videli smo u temi BJB-AMS , kako se ljudi kulturno napušavaju...prema tome : "Nedragi moji vozači AT, zaista vozite jako loše motore i to činite totalno nespretno, i moja netrpeljivost prema vama je veoma velika" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 28, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Aj što ljudi prodaju, nego što niko više neće da kupi :D Polako bre Popsy, videli smo u temi BJB-AMS , kako se ljudi kulturno napušavaju...prema tome : "Nedragi moji vozači AT, zaista vozite jako loše motore i to činite totalno nespretno, i moja netrpeljivost prema vama je veoma velika" ne morate da se folirate, da drzite do kulture ne biste vredjali ostatak sveta time sto se pojavljujete na javnim mestima sa tim lominama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 28, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan misliš nije lepo što kad god se pojavimo, neki ljudi shvate da su pretplatili svoj slabašan motor :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 28, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan "Nedragi moji vozači AT, zaista vozite jako loše motore i to činite totalno nespretno, i moja netrpeljivost prema vama je veoma velika" Vama je zaista i previse sto trpite sami sebe. To mu dodje skoro pa suicid! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 28, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan misliš nije lepo što kad god se pojavimo, neki ljudi shvate da su pretplatili svoj slabašan motor :P Nisi lepo formulisao (ocigledno ne vozish formulu) to sto si `teo da kazesh, ali evo da pomognem .. Zaista primetih da kad god se negde pojavite na gomili neko od Tenerasha je uvek zabrinut i u problemu .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 28, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh ..dobro je, ima još uvek ljubomornih "teneromrzaca" , taman sam se zabrinuo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 30, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Konacno se neko setio da prikaze taj motor u punom igrackastom sjaju .. Nisam samo siguran da li ova modifikacija ima cisto estetsku primenu ili pomaze aerodinamici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 30, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno se neko setio da prikaze taj motor u punom igrackastom sjaju .. Nisam samo siguran da li ova modifikacija ima cisto estetsku primenu ili pomaze aerodinamici? i jedno i drugo estetska je za decu i prolaznike, novogodišnji duh i slično a što se tiče aerodinamike, tolko konja imamo da možemo da se zajebavamo... :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 30, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan a što se tiče aerodinamike, tolko konja imamo da možemo da se zajebavamo... :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 1, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Svim drugarima koji ne voze SuperTenere, želim puno sreće u novoj 2013-oj (u konačnom nalaženju pravog motora), a kolegama STenerašima, da ih mašina služi kako dolikuje ST-u ( minimum para=maximum kilometara). Srećna svima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 1, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Srecna nova godina drugari, da se ove naredne vozimo mnogo vise nego prosle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 2, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Srecna nova godina drugari, da se ove naredne vozimo mnogo vise nego prosle Takođe se pridružujem željama, štooooo više sigurnih kilometara i lepih putopisa :moto3: i naravno da počnemo novu sezonu radno... danas smo Šumar i ja krenuli u potragu za divjim afrikama... sve ih manje i manje ima a i oni što su ih nekada videli u divljini više nisu sigurni šta su videli... Zbog velikog broja "pitomih" beogradskih afrika odlučili smo da proverimo da neka nije slučajno podivljala i zalutala u oazu offroada pored Višnjice u narodu poznatijem kao Glinara Dolazimo na najvišu tačku Glinare... još uvek ima snega proveravamo da li se neko javio na silne pozive... Dal je moguće da ih ipak ima... Ma jok, iako se čuje slično u pitanju je bio egipatski motokultivator Nema ni jedne... čak ni u tragovima ... A spremili smo i kaficu... više kafica... Sveže napravljenih... Nema nikog... A naravno i rakijče je tu da se nazdravi... I slatko da se zamezi... Nadamo se da će biti kao u onoj seriji "Vratiće se Afrike..." jel bez njih je sve dosadno :P 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 2, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo na najvišu tačku Glinare... još uvek ima snega Klasicno pisanje u Tenerashkom stilu. Oseca se velicina poduhvata u recima. Sto kada bolje razmislim i jeste. Ne poduhvat, vec avanturchina. Postigli ste uspeh, "osvojili najvisu tacku Glinare" i vratili se nazad sa (skoro) celim "motorima". Skidam kapu za podvig! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 2, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Hitmene, ti će se i navozaš. Za ove ne znam dokle će stići srećna nova godina i da se što više vozite (uopšte, dok ne kupite prave motore) evo, Peđa prodade ST. Nije išlo pa to ti je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 2, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo na najvišu tačku Glinare... još uvek ima snega Klasicno pisanje u Tenerashkom stilu. Oseca se velicina poduhvata u recima. Sto kada bolje razmislim i jeste. Ne poduhvat, vec avanturchina. Postigli ste uspeh, "osvojili najvisu tacku Glinare" i vratili se nazad sa (skoro) celim "motorima". Skidam kapu za podvig! S' obzirom da nigde ni_Jednog afrikanca i s' obzirom da nismo morali da razmontiramo pola motora (te blatobran, te štitnik, te rezervoar... i da smo išli glavnim putem a ne prečicama... (doduše tu smo se opet zajebali al nema veze, idemo na ludilo... tragovi našeg prolaska će biti vidljivi još dugo dugo :D ) oseća se ne veličina poduhvata nego potvrda naših stavova u ovoj temi :P Hitmene, ti će se i navozaš. Za ove ne znam dokle će stići srećna nova godina i da se što više vozite (uopšte, dok ne kupite prave motore) evo, Peđa prodade ST. Nije išlo pa to ti je Ključna reč je prodade... da je imao Afriku stajalo bi to još duuuuuuuuugo duuuugo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 2, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim da afrike stoje. Samo svrate na kafu i odu. Najgore mušterije. Nikake pare im ne možeš uzeti. Eventualno za ulje i filter. A ST... e to je sasvim druga priča. Posla kolko oćeš ali su vlasnici golje. Šta će jadni, ne da im se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 2, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ono jes sirotinja, sve pare na gorivo i potrošne delove... i mi da se vozimo sa kafe na kafu ne bi imali šta da menjamo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 2, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hebe jedino sto je cela ST potrosan deo!!!! :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 2, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Uffff!!! Al je živa istina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 2, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja to iz iskustva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 2, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nema zbora i razgovora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 2, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan i mi da se vozimo sa kafe na kafu ne bi imali šta da menjamo :D Nisi daleko od istine Kafa jeste jedna zajednicka stvar na sledecim destinacijama Sa Kafe ... Na kafu ... Sa kafe ... Na kafu ... i opet sa kafe .. na kafu .. Mozesh da vidish i kako izgleda kafa na primer u Mongoliji, Rusiji, Iranu, Jermeniji, Ceceniji, Gruziji itd ali ajde prvo zemlje okruzenja (za nas je to iza coska)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 2, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Daleko vam bre te kafe. Sa ST su kafe mnogo bliže do ćoška. Možda do Ušća (ako nije pun mesec, sklopile se kockice, pileće nogice odradile svoje...) :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...