pera-s 434 Napisano Avgust 27, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan rahiticna bome, al pak ide za razliku od dresa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Avgust 27, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan @ Rolle2010 Samo vi sa kle-om da ćutite što se tiče zuba... Kle je udoban kao drveni prag od pruge,tako da čuvajte vi vaše, da ne spavaju u čaši pored vašeg kreveta ST, ma kako smešan bio, za kle je mašina. Za duža putovanja treba da nosite onu gumu u ustima kao bokseri I šta uopšte traže kle-petaši u ovoj temi? Ajde iš..... Molim te zezni se bar jednom pa napisi nesto duhovito i domisljato, i molim te ne lupaj svakakve gluposti jer trenutno imam komarca u sobi koji je zanimljiviji i simpaticniji od tebe. Do tada sedi, jedan! Ono sto mene vezuje za ovu temu jeste odredjeni broj sjajnih ljudi koji voze ili su vozili doticne motore, pa buduci da je ovo forum otvorene prirode uvek cu postovati ako za to osetim potrebu i ti mi to svakako neces zabraniti. Posto par ljudi koje sam upoznao i koje jako cenim voze ili su vozili Afriku(nisu oni krivi,pogresi covek ) nece su spustiti i pricati o njoj na nacin na koji ti opisujes KLE. P.S. Pre nego sto krenes da lupetas utvrdi u praksi cinjenice - KLEu je izmedju ostalog jedna od mana upravo to sto je previse mekan! U prevodi zubi su mi odlicni, svi na broju, verovatno u boljem stanju od tvojih ali hvala ti na brizi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Avgust 27, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan E ja stvarno ne mogu da se naljutim na Rolle-ta (bez obzira na Orbit reklame) Svaka mu čast, na vožnji Valjevo 2012,svaki put mi je pomogao da podignem STaru (posle kršenja, naravno). Za Orbit nije bilo nista zlonamerno, a na Valjevu je to bio samo mali pozitivni podsticaj dok se malo ne uhodas pa krenes ovim uobrazenim Paprikarima da zatvaras usta prasinom, mnogo galame. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 27, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pero pozdravio te Rade jbte vozimo oko 100.. a Busman ispred mene pleše lambadu..ili neki uvijajući ples.. brate molim te uspori..raspašćeš se na delove.. ko posle da te skuplja.. posle svake vožnje ovi što su prešli s konja na magarca moraju da imaju tretman bulje..upalo im sedište, pa moraju pavlovićevu mast da stavljaju na svakih 100 km.. jer ako ne stave..niko im dasku izvaditi neće.. I koliko sam primetio ništa bolje performanse na ofu nemaju..samo ih vidiš u retrovizoru kako nestaju Rolle, opušteno bre.. pas laje a vetar nosi i duva po ceo dan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Avgust 27, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan e moj prijatelju vlajko, ni svestan nisi koliko si u pravu, ali za off gresis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 27, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno bre, sto ljudi rasprodase krave kad se isto vozi? Ako je za ove voznje potreban jedan cilindar, e onda jebaj ga. Sad na Goliji 80% jednocilindrasa, a staza za Varadera. Plasim se da se ne smorimo u ovoj prasini, a kupili motore za ozbiljan off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Avgust 27, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan @ Rolle2010 Samo vi sa kle-om da ćutite što se tiče zuba... Kle je udoban kao drveni prag od pruge,tako da čuvajte vi vaše, da ne spavaju u čaši pored vašeg kreveta ST, ma kako smešan bio, za kle je mašina. Za duža putovanja treba da nosite onu gumu u ustima kao bokseri I šta uopšte traže kle-petaši u ovoj temi? Ajde iš..... Molim te zezni se bar jednom pa napisi nesto duhovito i domisljato, i molim te ne lupaj svakakve gluposti jer trenutno imam komarca u sobi koji je zanimljiviji i simpaticniji od tebe. Do tada sedi, jedan! Ono sto mene vezuje za ovu temu jeste odredjeni broj sjajnih ljudi koji voze ili su vozili doticne motore, pa buduci da je ovo forum otvorene prirode uvek cu postovati ako za to osetim potrebu i ti mi to svakako neces zabraniti. Posto par ljudi koje sam upoznao i koje jako cenim voze ili su vozili Afriku(nisu oni krivi,pogresi covek ) nece su spustiti i pricati o njoj na nacin na koji ti opisujes KLE. P.S. Pre nego sto krenes da lupetas utvrdi u praksi cinjenice - KLEu je izmedju ostalog jedna od mana upravo to sto je previse mekan! U prevodi zubi su mi odlicni, svi na broju, verovatno u boljem stanju od tvojih ali hvala ti na brizi. Dobro bre momci majku mu .. ozbiljan ton se u ovoj temi kategorishe kao tezak off topic i kaznjiv je kvalitetnim rakijama na sledecoj voznji. (AcaPN ne prasta) .. pa vi vidite sta cete Stvarno bre, sto ljudi rasprodase krave kad se isto vozi? Ako je za ove voznje potreban jedan cilindar, e onda jebaj ga. Sad na Goliji 80% jednocilindrasa, a staza za Varadera. Plasim se da se ne smorimo u ovoj prasini, a kupili motore za ozbiljan off. Niko im ne brani da se prijave za Romaniax Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 27, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Niko im ne brani da se prijave za Romaniax Treba da se prvo navezbamo, pa tek onda. A do tada ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 27, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan e moj prijatelju vlajko, ni svestan nisi koliko si u pravu, ali za off gresis... jesam li sam ubo pravi naziv masti priznaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Avgust 27, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ma pomaze i obicna Solea krema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Avgust 27, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan @ Rolle2010 Samo vi sa kle-om da ćutite što se tiče zuba... Kle je udoban kao drveni prag od pruge,tako da čuvajte vi vaše, da ne spavaju u čaši pored vašeg kreveta ST, ma kako smešan bio, za kle je mašina. Za duža putovanja treba da nosite onu gumu u ustima kao bokseri I šta uopšte traže kle-petaši u ovoj temi? Ajde iš..... Molim te zezni se bar jednom pa napisi nesto duhovito i domisljato, i molim te ne lupaj svakakve gluposti jer trenutno imam komarca u sobi koji je zanimljiviji i simpaticniji od tebe. Do tada sedi, jedan! Ono sto mene vezuje za ovu temu jeste odredjeni broj sjajnih ljudi koji voze ili su vozili doticne motore, pa buduci da je ovo forum otvorene prirode uvek cu postovati ako za to osetim potrebu i ti mi to svakako neces zabraniti. Posto par ljudi koje sam upoznao i koje jako cenim voze ili su vozili Afriku(nisu oni krivi,pogresi covek ) nece su spustiti i pricati o njoj na nacin na koji ti opisujes KLE. P.S. Pre nego sto krenes da lupetas utvrdi u praksi cinjenice - KLEu je izmedju ostalog jedna od mana upravo to sto je previse mekan! U prevodi zubi su mi odlicni, svi na broju, verovatno u boljem stanju od tvojih ali hvala ti na brizi. Svaka ti je ka od Njegoša... Neka si mu reko...red je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Avgust 27, 2012 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo Fox-u prilike da se pokaze, pa da vidimo da li je jak samo na recimo ili i u sedlu http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/84841-endurijada-kucajske-planine-2012-7-9-septembar/page__p__1359858__fromsearch__1#entry1359858 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 27, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Fox ima neodložne obaveze baš u tom terminu. Elem, braćo teneraši i pobratimi klepetaši, vidimo se od 7 do 9 septembra na Grzi. Pravo postovanja u ovoj temi nije ustavom i pravilima foruma zacrtano, već se zaslužuje na ovakvim vožnjama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 27, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Oooooo, STenerasi.... vidimo se na Grzi! He, He, he Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 27, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Oooooo, STenerasi.... vidimo se na Grzi! He, He, he Vidimo se, nego kako :D :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Avgust 27, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan I koliko sam primetio ništa bolje performanse na ofu nemaju..samo ih vidiš u retrovizoru kako nestaju to zato shto si bio u grupi za devojchice :D samo vam je popsi ostao da brani chast sekte... jedino on trpa teneru kao da vozi hondu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 27, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan @ Rolle2010 Samo vi sa kle-om da ćutite što se tiče zuba... Kle je udoban kao drveni prag od pruge,tako da čuvajte vi vaše, da ne spavaju u čaši pored vašeg kreveta ST, ma kako smešan bio, za kle je mašina. Za duža putovanja treba da nosite onu gumu u ustima kao bokseri I šta uopšte traže kle-petaši u ovoj temi? Ajde iš..... Molim te zezni se bar jednom pa napisi nesto duhovito i domisljato, i molim te ne lupaj svakakve gluposti jer trenutno imam komarca u sobi koji je zanimljiviji i simpaticniji od tebe. Do tada sedi, jedan! Ono sto mene vezuje za ovu temu jeste odredjeni broj sjajnih ljudi koji voze ili su vozili doticne motore, pa buduci da je ovo forum otvorene prirode uvek cu postovati ako za to osetim potrebu i ti mi to svakako neces zabraniti. Posto par ljudi koje sam upoznao i koje jako cenim voze ili su vozili Afriku(nisu oni krivi,pogresi covek ) nece su spustiti i pricati o njoj na nacin na koji ti opisujes KLE. P.S. Pre nego sto krenes da lupetas utvrdi u praksi cinjenice - KLEu je izmedju ostalog jedna od mana upravo to sto je previse mekan! U prevodi zubi su mi odlicni, svi na broju, verovatno u boljem stanju od tvojih ali hvala ti na brizi. a da napravis ti spisak ljudi iz ove teme koji su po tebi duhoviti i koji bi imali pravo da postuju? nisam primetio do sada da su cinjenice presudan faktor u ovoj temi, ako nisi u stanju da otrpis zajebanciju na racun svog motora mozda si stavrno promasio temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 27, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Oooooo, STenerasi.... vidimo se na Grzi! He, He, he Vidimo se, nego kako :D :D si siguran u to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 27, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vidi, znam neke ljude.... :lol: :lol: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 27, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan vidi, znam neke ljude.... :lol: :lol: s obzirom na prevozno sredstvo kapiram da si mislio na kolege koje skupljaju sekundarne sirovine p.s. od straha sam zaboravio gde sam stavio kljuc od garaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Avgust 28, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan a da napravis ti spisak ljudi iz ove teme koji su po tebi duhoviti i koji bi imali pravo da postuju? nisam primetio do sada da su cinjenice presudan faktor u ovoj temi, ako nisi u stanju da otrpis zajebanciju na racun svog motora mozda si stavrno promasio temu Daleko bilo da ja pravim bilo kakav spisak, ali ne bih ni da mi ga drugi sastavljaju. Post je delom bila reakcija na Fox-ovo "izlaganje" u drugoj temi koja se nastavilo i u ovoj pa sam morao da mu odgovorim. Kakvu "kantu" vozim savrseno sam svestan i apsolutno nemam nista protiv da mi i vi skrenete paznju na njene vrline. Do daljeg sto se mene tice ovo je jedina paprika koja valja: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 28, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan I koliko sam primetio ništa bolje performanse na ofu nemaju..samo ih vidiš u retrovizoru kako nestaju to zato shto si bio u grupi za devojchice :D samo vam je popsi ostao da brani chast sekte... jedino on trpa teneru kao da vozi hondu Verovatno ćeš i ti biti u toj grupi ako povedeš devojčicu no pošto te nema otad ni bez iste..ostaje samo da poneseš pavlovićevu mast.. ili da poslušaš kolegu kojem još ne mogu da izvade dasku iz bulje jer koristi soleu ma pomaze i obicna Solea krema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 28, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A da vidimo ko je sve izneverio svoju kraljicu?!? 1. Pera-s 2. Busman 3. Jimmy 4. Rusić 5. Zex 6. Čomski 7. Boban 8. Acapn 9. Jager (na dobošu..al je niko neće) 10 Šuster (takođe je niko neće) 11. Mikka (takođe) 12. 13. sigurno sam nekog izostavio nek se sam upiše o kako je bolna ova statistička istina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 28, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre Vlajko, vučeš za jezik. Sa druge strane imaš čitav Dorćolski klan teneraša koji je izumro, pa onda Zaječarci, pa Jagodinci... a saznao sam gde ima dobar otpad tenera i otkupna cena im nije loša. Naši slučajevi su pojedinačni, a ovi vaši bre odustaju po regijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 28, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Imena oću bre.. imena! tj. nickove i to ljudi koji se voze sa nama..i postuju u ovoj temi.. a ne drugarovi drugari od drugara u Rumuniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...