Borrko Illin 26 Napisano Jun 20, 2012 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan a da ti vozis ono sto Popsy vozi ne bi isto bio otrovan? mislis da je lako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 20, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno je da mu nije lako! Treba to tolike kilometre i pregurati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Jun 21, 2012 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Jun 21, 2012 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko na prodaju 2 bocne aluminiumske torbe zajedno sa svim hvataljkama? Hica mi je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 826 Napisano Jun 21, 2012 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko na prodaju 2 bocne aluminiumske torbe zajedno sa svim hvataljkama? Hica mi je. Znam da su teski rezervni delovi neophodni za jednu turu do kafica i nazad,ali zar plastikaneri nisu u stanju da nose takav tovar? Mislim Honda je ipak to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 21, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko na prodaju 2 bocne aluminiumske torbe zajedno sa svim hvataljkama? Hica mi je. O.napredovalo se,vise za afrikom neide kombi sa delovima.sad mozete da sve spakuje u te bocne kofere, ....dobro nemoze tu mnogo delova da stane i alata, , , , 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 21, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan vidi ove tenerase, misle da ako njima koferi sluze da spakuju osnovni alat za put od preko 30km, da i drugim motorima koferi sluze za isto to... a nije ni cuda kad nista dalje od avlije i garaze ne vide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 22, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko na prodaju 2 bocne aluminiumske torbe zajedno sa svim hvataljkama? Hica mi je. Mislim da je skoro bilo u oglasima (dal Bopk) oni vojni alu od radio uredjaja sa napravljenim koturima za kačenje... pitaj Zextremea dali bi prodavao svoje (ne znam da li su mu ostale od ST) vidi ove tenerase, misle da ako njima koferi sluze da spakuju osnovni alat za put od preko 30km, da i drugim motorima koferi sluze za isto to... a nije ni cuda kad nista dalje od avlije i garaze ne vide... kako pamćenje kratko traje kod vas "bivših" afrikanaca pa zaboravljate da mi to zbog drugara najviše i nosimo :P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Jun 22, 2012 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja lepo pitam za neke potrepstine, a vi samo jedno imate u glavi - alat i popravke. zaista ne razumem sta ima toliko da se popravlja, od 5 godine imam trafiku, menjam ulje i to je to, sta vam je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jun 22, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moje kofere obecao Jabbi, od prekjuce je napustio tabor Yamahe i postao covek sa RD03!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 22, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan ja lepo pitam za neke potrepstine, a vi samo jedno imate u glavi - alat i popravke. zaista ne razumem sta ima toliko da se popravlja, od 5 godine imam trafiku, menjam ulje i to je to, sta vam je? Druze, imaš podforum "mehanizacija" i Kupujem - Prodajem...tamo će te svi ozbiljno shvatiti.....u ovoj temi kad tražiš nešto za AT ili ST, obavezno popiješ zezanje 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jun 22, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan ja lepo pitam za neke potrepstine, a vi samo jedno imate u glavi - alat i popravke. zaista ne razumem sta ima toliko da se popravlja, od 5 godine imam trafiku, menjam ulje i to je to, sta vam je? Druze, imaš podforum "mehanizacija" i Kupujem - Prodajem...tamo će te svi ozbiljno shvatiti.....u ovoj temi kad tražiš nešto za AT ili ST, obavezno popiješ zezanje Vidi, njega ce svuda ozbiljno shvatiti obzirom na motor koji vozi .. U ovoj temi Stenerasi nema sta ozbiljno da ga konsultuju jer za ozbiljne stvari i ne znaju. Osim kad treba da se dotera "josh jedna" za cerecenje, onda su mrtvi ozbiljni ko ce batak, a ko ce belo meso .. e sad, to je prva stvar .. A druga stvar, ti si bshe bio kod Kepe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 22, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bio, al do prve pauze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jun 22, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 22, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan More ne diraj te mi podmladak, čoveku bila prva offroad vožnja... polako dok se uvoza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 22, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja lepo pitam za neke potrepstine, a vi samo jedno imate u glavi - alat i popravke. zaista ne razumem sta ima toliko da se popravlja, od 5 godine imam trafiku, menjam ulje i to je to, sta vam je? pa opste je poznato cemu sluze ti mentalni koferi, za alat ulje,,itd,pa i zna se kakva je trafika motor,kvarljiv,itd,pa zna se i cemu sluze ti koferi...ili ti cemu ce ti sluziti... znamo mi da je kriza i da se nema para da kad krenes negde paprikom na put da vodis i kombi servis za sobom,sve mi znamo, nego opusti se i uzivaj,zezaj se malo..s obzirom da vozis tu tarabu 5 god i samo menjas ulje,,pa preso si znaci 5000km,,i vreme je da okacis kofere..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jun 22, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za tekst,i samo da dodam da je afrika ipak legenda,nekaze se dzaba honda je to ;D ;D ;D priznajem da mi je aprilija koju treutno vozim legla na srce ali mislim da ce jedan od sledecih biti afrika i da cu se na njoj malo zadrzati ;D ;D ;D ;D ...rece bokilic dok je bio pri zdravoj pameti!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jun 23, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za tekst,i samo da dodam da je afrika ipak legenda,nekaze se dzaba honda je to ;D ;D ;D priznajem da mi je aprilija koju treutno vozim legla na srce ali mislim da ce jedan od sledecih biti afrika i da cu se na njoj malo zadrzati ;D ;D ;D ;D ...rece bokilic dok je bio pri zdravoj pameti!!! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 23, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za tekst,i samo da dodam da je afrika ipak legenda,nekaze se dzaba honda je to ;D ;D ;D priznajem da mi je aprilija koju treutno vozim legla na srce ali mislim da ce jedan od sledecih biti afrika i da cu se na njoj malo zadrzati ;D ;D ;D ;D ...rece bokilic dok je bio pri zdravoj pameti!!! Ma.ja sam se lud rodio. .e kwd probah teneru. .opametih se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 23, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan @ hitman, @kepo, @zextreme svaka čast vama AT-ovcima ,koji ste se rodili naučeni i navučeni na off , ja sam platio , a koliko vidim i dalje plaćam danak neiskustvu I pored svih Kepovih upozorenja krenuo sam, da vidim šta se to dešava i mogu da kažem da sam video dosta toga što treba da ispravim u motoru i kod sebe za tu vrstu vožnje.... msm. znam da moram da popijem još nekoliko zezanja ... dok se ne uverziram Sve se nosim mišlju da sam ipak trebao od nekog dapozajmim biciklicu (AT) za prvi off, ipak je ST , ozbiljan motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Jun 23, 2012 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam pogrešio kad je potrosnja u pitanju Danas, malo po Fruškoj Gori, Maja i ja, Bgd - Ugrinovci-S Pazova-Indjija-Maradik-Velika Remeta-Iriški Venac-S Kamenica-Beočin-Neštin-Vizić-Crveni Čot-Vrdnik-Irig-Pećinci-Šimanovci-auto put do Bgd. Ukupno oko 250km i potrošnja pa, malo me je sramota da priznam ali 4,6L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jun 23, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za tekst,i samo da dodam da je afrika ipak legenda,nekaze se dzaba honda je to ;D ;D ;D priznajem da mi je aprilija koju treutno vozim legla na srce ali mislim da ce jedan od sledecih biti afrika i da cu se na njoj malo zadrzati ;D ;D ;D ;D ...rece bokilic dok je bio pri zdravoj pameti!!! Ma.ja sam se lud rodio. .e kwd probah teneru. .opametih se 15. januara je bila hladovina i trezvenije se razmislja a u ovim toplim danima oce sunce da udari po glavi :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 23, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za tekst,i samo da dodam da je afrika ipak legenda,nekaze se dzaba honda je to ;D ;D ;D priznajem da mi je aprilija koju treutno vozim legla na srce ali mislim da ce jedan od sledecih biti afrika i da cu se na njoj malo zadrzati ;D ;D ;D ;D ...rece bokilic dok je bio pri zdravoj pameti!!! Ma.ja sam se lud rodio. .e kwd probah teneru. .opametih se 15. januara je bila hladovina i trezvenije se razmislja a na ovim toplim danima oce sunce da udari po glavi :lol: mozda kod vas u pirot,mi ovde imamo i klimu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jun 23, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za tekst,i samo da dodam da je afrika ipak legenda,nekaze se dzaba honda je to ;D ;D ;D priznajem da mi je aprilija koju treutno vozim legla na srce ali mislim da ce jedan od sledecih biti afrika i da cu se na njoj malo zadrzati ;D ;D ;D ;D ...rece bokilic dok je bio pri zdravoj pameti!!! Ma.ja sam se lud rodio. .e kwd probah teneru. .opametih se 15. januara je bila hladovina i trezvenije se razmislja a na ovim toplim danima oce sunce da udari po glavi :lol: mozda kod vas u pirot,mi ovde imamo i klimu Auuu ala su otrovni ovi tenerasi iz kruga dvojke..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jun 23, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan @ hitman, @kepo, @zextreme svaka čast vama AT-ovcima ,koji ste se rodili naučeni i navučeni na off , ja sam platio , a koliko vidim i dalje plaćam danak neiskustvu I pored svih Kepovih upozorenja krenuo sam, da vidim šta se to dešava i mogu da kažem da sam video dosta toga što treba da ispravim u motoru i kod sebe za tu vrstu vožnje.... msm. znam da moram da popijem još nekoliko zezanja ... dok se ne uverziram Sve se nosim mišlju da sam ipak trebao od nekog dapozajmim biciklicu (AT) za prvi off, ipak je ST , ozbiljan motor Tebi dzaba kakavim god motorom da si krenuo! :nanana: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...