Desert Fox 248 Napisano Jun 19, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj neki ST fun :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Jun 19, 2012 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čisto da ne bude da se samo ST vozi. Supruga i ja smo izveli kraljicu u šetnju. Beograd-Obrenovac-Valjevo-Divčibare-Mionica-Banja Vrujci-Ljig-Rajac-Belanovica-Lazarevac-Crnjani-Barajevo-Ralja-Beograd Ukupno 350 km super puta. Krivina na krivinu (malo rizle na Rajcu). A sad misaona imenica za ST, potrošnja 4.8L. Nemoj da ih lozis, molim te! Necu vise CASNA rec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Jun 19, 2012 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auh, pun pogodak, izgleda, od mene - nalozise se bratija kangrbasi na sektase . dakle, komentatorima: 1. voznja svakog vikenda 300 - 500 km nije za medalju, vec je ideja da to covek koji vozi afriku moze sebi priustiti bez da strahuje da ce kad-tad crci mazgov 2. Onaj uspon na snimku je neprestano prema gore, neprestano, ne moz covek da se oduva jer mora da drzi kantui medj noge. Dosli bi mi kod vas da vas ponesto naucimo, al sirotinja smo, jbga... 3. kramponi. Imao sam ja nove novcate krampone, al nisam neki div 9178 cm, 80 kg, s trbom ). Bio neki tip 190 cm i oko 70 kg, mrsav ko prut, al je onuda prohujao da ga snimci ne uhvatise 4. "jadni tenerasi". ne vredjajte se ljudi, niste vi jadni, vec su vam motori moralno prevazidjeni. A da je koji i zasao s nama tamo, e tek tad bi zaista jadan bio 5. Sto se tice brzine, snimicu se ovih dana pa da vam posaljem da vidite kako gura afrika sa dynojetima, KN filterom, rupama u kutiji za vazduh i Leo Vincom bez prigusivaca, pa vas cekam na megdan , kamilashi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 19, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan A to popsy moze vama da prodaje foru kako je od zavrtanja gasa a ne od guranja tenere... da si brže vozio, onda bi i video od čega su žuljevi :P Da sam vozio brze? Pa ja se smorio cekajuci te po pola sata a kamo li da sam vozio brze, cekao bih te po sat-dva, jes lud?! :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 19, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Čisto da ne bude da se samo ST vozi. Supruga i ja smo izveli kraljicu u šetnju. Beograd-Obrenovac-Valjevo-Divčibare-Mionica-Banja Vrujci-Ljig-Rajac-Belanovica-Lazarevac-Crnjani-Barajevo-Ralja-Beograd Ukupno 350 km super puta. Krivina na krivinu (malo rizle na Rajcu). A sad misaona imenica za ST, potrošnja 4.8L. Lepo ja napisah AT i po neki poluispravni TOMOS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 19, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Auh, pun pogodak, izgleda, od mene - nalozise se bratija kangrbasi na sektase . dakle, komentatorima: 1. voznja svakog vikenda 300 - 500 km nije za medalju, vec je ideja da to covek koji vozi afriku moze sebi priustiti bez da strahuje da ce kad-tad crci mazgov 2. Onaj uspon na snimku je neprestano prema gore, neprestano, ne moz covek da se oduva jer mora da drzi kantui medj noge. Dosli bi mi kod vas da vas ponesto naucimo, al sirotinja smo, jbga... 3. kramponi. Imao sam ja nove novcate krampone, al nisam neki div 9178 cm, 80 kg, s trbom ). Bio neki tip 190 cm i oko 70 kg, mrsav ko prut, al je onuda prohujao da ga snimci ne uhvatise 4. "jadni tenerasi". ne vredjajte se ljudi, niste vi jadni, vec su vam motori moralno prevazidjeni. A da je koji i zasao s nama tamo, e tek tad bi zaista jadan bio 5. Sto se tice brzine, snimicu se ovih dana pa da vam posaljem da vidite kako gura afrika sa dynojetima, KN filterom, rupama u kutiji za vazduh i Leo Vincom bez prigusivaca, pa vas cekam na megdan , kamilashi! A jel smemo da prebacimo u četvrtu i petu brzinu ili ne......mislim ipak da bi te ispoštovali kao domaćeg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Jun 19, 2012 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa, sigurno, mislio sam bez cetvrte i pete brzine, gde cu ja jadan, sitan i bedan kilav i nikakav s jos kilavijom kantom da se "mecam" sas mocnicima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Jun 19, 2012 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan moj motor je najbolji jer sam ja u evropi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 19, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan moj motor je najbolji jer sam ja u evropi Ipak smo Vam mi i dalje "Zapad" .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jun 19, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da nije truli Mada..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Jun 19, 2012 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma, ljudi, beda je ovde i cemer, jbs evropu, to je najgore zlo koje ce vas, nadam se, mimoici... mene ovde teraju u srbiju, kazu mi idi kuci pa govori srpski, a u srbiji kazu evo doso rumun... a ja bolje rumunski govorim od rumuna, i bolje srpski od srba... tuzna sudbina,... sreca samo sto ne vozim i teneru, propo bih... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Jun 19, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...a Vlada se i dalje javlja u temi!!?? :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 19, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo bože zdravlja i da se vozimo a sve ostalo ćemo lako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 19, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Auh, pun pogodak, izgleda, od mene - nalozise se bratija kangrbasi na sektase . dakle, komentatorima: 1. voznja svakog vikenda 300 - 500 km nije za medalju, vec je ideja da to covek koji vozi afriku moze sebi priustiti bez da strahuje da ce kad-tad crci mazgov 2. Onaj uspon na snimku je neprestano prema gore, neprestano, ne moz covek da se oduva jer mora da drzi kantui medj noge. Dosli bi mi kod vas da vas ponesto naucimo, al sirotinja smo, jbga... 3. kramponi. Imao sam ja nove novcate krampone, al nisam neki div 9178 cm, 80 kg, s trbom ). Bio neki tip 190 cm i oko 70 kg, mrsav ko prut, al je onuda prohujao da ga snimci ne uhvatise 4. "jadni tenerasi". ne vredjajte se ljudi, niste vi jadni, vec su vam motori moralno prevazidjeni. A da je koji i zasao s nama tamo, e tek tad bi zaista jadan bio 5. Sto se tice brzine, snimicu se ovih dana pa da vam posaljem da vidite kako gura afrika sa dynojetima, KN filterom, rupama u kutiji za vazduh i Leo Vincom bez prigusivaca, pa vas cekam na megdan , kamilashi! s...m ti se na motor kome si morao da turis dino,kn, leo vince i sve ostalo da bi mogao da ide ..i opet nemoze da stigne super tenere,,niti da ima bolji start od nje,a kad bi sve to turio u super teneru ona bi isla 240... mi pricamo o fabrickim motorima...a i nabudzena afrika....opet je slaba... a to sto vikendom predjes 500km pa je cele nedelje popravljas,,i nije za neku pohvalu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jun 19, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma, ljudi, beda je ovde i cemer, jbs evropu, to je najgore zlo koje ce vas, nadam se, mimoici... mene ovde teraju u srbiju, kazu mi idi kuci pa govori srpski, a u srbiji kazu evo doso rumun... a ja bolje rumunski govorim od rumuna, i bolje srpski od srba... tuzna sudbina,... sreca samo sto ne vozim i teneru, propo bih... Svaka mu je zlatna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jun 19, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Kangrbasi spremni za oranje ( kopanje ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Jun 19, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Po osmesima reklo bi se da su momci fino uznapredovali i pritom vrlo zadovoljni !? Mislim posle ST sve je makina ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 19, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma cuti,bar nemoras u st,da ugradjujes neke dzizda midze kao u papriku da bi kolko tolko isla,,,, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jun 19, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da. Jurimo emulzione tube po forumima da ugradimo :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 20, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da. Jurimo emulzione tube po forumima da ugradimo :lol: bolje i to nego da jurimo pumpe i platine :P nama kada vrisnu tube motor ide jos bolje (doduse i trosi) a vama kad zalepe platine... ide standardna procedura... rezervoar, plastike sedište pa da vidimo šta imamo :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Jun 20, 2012 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu, care :care:ja sam ti od onih sto je operisan od svega sto znaci sraf, to jest nemam belog pojma o popravljanju, meni ako ista crkne na motoru, najbal sam, "placem i tugujem" pored puta, pa stoga ista i ne popravljam, al nije bio slucaj... bas zato sto sam preglup u motomehanici, kupih afriku pa je i nabudzih A to sto vikendom vozim 500 km to je radi cistog odrzavanja motora, jedini uslov koji afrika iste da funkcionise jeste da je vozis. Uh, al smo smesni s tim svim nasim predratnim makinama, uh! Ima li kojeg kangrbasa u Kikindi slucajno ili u Zrenjaninu? Bicu onud 7 -10 jula pa mozda obradujem kojega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 20, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Kangrbasi spremni za oranje ( kopanje ) Izdadoše me i oni u koje sam najviše verovao....i pređoše na AT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jun 20, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da. Jurimo emulzione tube po forumima da ugradimo :lol: bolje i to nego da jurimo pumpe i platine :P nama kada vrisnu tube motor ide jos bolje (doduse i trosi) a vama kad zalepe platine... ide standardna procedura... rezervoar, plastike sedište pa da vidimo šta imamo :D Dobro ajde de.... Ko o cemu vi o svecicama i plastikama..... Pa i manje je dostupno jer je napravljeno da ne otvaras nikada jer nema razloga.... A zasto je onda po svim sajtovima i stranim i domacim u proseku od 700,800 pa navise evra skuplja sa istim godistem i stanjem? Da nisu i svajcarci precenili AT ili italijani ili bugari? Pa i mi? STenerasi, ne koprcajte se vise, vise ce da vas boli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 20, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A zasto je onda po svim sajtovima i stranim i domacim u proseku od 700,800 pa navise evra skuplja sa istim godistem i stanjem? Da nisu i svajcarci precenili AT ili italijani ili bugari? Pa i mi? jeste :P to je kao kad bi rekli "Zašto ne bi jeli žive crve, pa nemoguće je da milijarde Kineza greše!" :D :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jun 20, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu otrovan je ovaj Popsy!!! Pravi je otrov Pa upravo je to to. Oni ne grese. Osvajaju svet!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...