Popsy 2907 Napisano April 18, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ti sto si kupio KLXa i prodajes Afriku da cutis :P sad bar necemo morati da te cekamo :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano April 18, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da vasi motori mogu da dobace i do tih kafana pored puta Nego, zaboravih da ti spomenem, onomad kad sam dosao do vas na Uscu neki plavicast dimic ti izlazi na izduv? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano April 18, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da vasi motori mogu da dobace i do tih kafana pored puta Nego, zaboravih da ti spomenem, onomad kad sam dosao do vas na Uscu neki plavicast dimic ti izlazi na izduv? Kolega cenim sto si uvidjajan te si se izrazio sa ''dimic'' !? Jbg ...isti pasaluk pa ne ide da trpas komsu u rebra . Inace to je napredna konstrukcija postizanja kompresije koju jos niko nije dokucio. Cuj ...'' DIMIC '' !!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 18, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu, pa te tenere imaju veeeeeeeeliku čantru za rezervno ulje... Inače ne bi mogle da dobace ni do tog toliko slavljenog Ušća... S obzirom na "dimić", zaribale bi još oko Terazija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dynobor 56 Napisano April 19, 2012 U prolazu, 70 postova Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, iscitavam rumunske forume, sve redom, i shvatim da u Rumuniji ne postoji ikakav forum kakvog "natjecanja" At i St. U stvari, cini mi se normalno sto ne postoji. Iako su Rumuni jadni, ipak nesto znaju: nema smisla poredjivati ta dva motora. Ovde je lako - Afrikanci laju, kao sto i dolikuje, a Steisti cute i gotovo i lepo nam mazu lanac na susretima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano April 19, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je neuporedivo, ali Tenerasi bi stalno nesto da mere Ako malo bolje pogledash Tenerash je i otvorio ovu temu .. Tihe su to patnje kolega uvek bile .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 19, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dynobor 56 Napisano April 19, 2012 U prolazu, 70 postova Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ivane, jel ti poznata ova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dynobor 56 Napisano April 19, 2012 U prolazu, 70 postova Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ko je video film barfly iz `87 sa Mickey Rourkom nek se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dynobor 56 Napisano April 19, 2012 U prolazu, 70 postova Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ujutru krecem za Savnik autom, pa necu buiti na forumu do utorka, i eto me da dobro dopunim. Bice kisovit vikend, okante se voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 19, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Ivane, jel ti poznata ova? hehe imam i ja neku na telefonu, moram nadjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 20, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan daaa daaaaa to su ti enduro motori pravljeni za asfalt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 20, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno bre, Rusicu, kakva je to asfaltna tura? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 20, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ti sto si kupio KLXa i prodajes Afriku da cutis :P sad bar necemo morati da te cekamo :D da se ima parica za dva motora, sipak bih prodavao africu, zato tisina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano April 20, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan da se ima parica za dva motora, sipak bih prodavao africu, zato tisina! Onda si trebao da ostanesh na jednom koji je za sve sad bar necemo morati da te cekamo :D Zato ces ga cekati dva dana da stigne do Kosjere U stvari, mi cemo ga cekati .. vama je Kosjera kao do Aljaske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 20, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan da se ima parica za dva motora, sipak bih prodavao africu, zato tisina! Onda si trebao da ostanesh na jednom koji je za sve sad bar necemo morati da te cekamo :D Zato ces ga cekati dva dana da stigne do Kosjere U stvari, mi cemo ga cekati .. vama je Kosjera kao do Aljaske "Radoznalost je ubila macku" Ne vredi, moram da probam... al kroz sezonu dve, boze zdravlja, eto mene opet na AT a ko ce koga i gde da ceka, videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 20, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan da se ima parica za dva motora, sipak bih prodavao africu, zato tisina! Onda si trebao da ostanesh na jednom koji je za sve sad bar necemo morati da te cekamo :D Zato ces ga cekati dva dana da stigne do Kosjere U stvari, mi cemo ga cekati .. vama je Kosjera kao do Aljaske hahahahahaa kao i do sada :D ajde ajde braćo afrikanci, što sto na kraj srca što je momak progledao i uzeo nešto u skladu sa mladalačkim godinama a i meni je Afrika super kao drugi motor, ono kao fancy offinger u garaži :D :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 20, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan intermeco za bracu stenerase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 20, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nego drugari.. meni se jedan ktm smeši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 20, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Na debelim sam mukama.. sledeće nedelje prelamam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 20, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan intermeco za braću afrikance 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 21, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Na debelim sam mukama.. sledeće nedelje prelamam Dojadili ti problemi sa akumulatorom, a ?!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano April 21, 2012 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh ja da cete svi da se opametite i predjete na jednocilindrase, po ovome ko se prvi odluci na to se samo vidi ko je pametniji i kome manje vremena treba da shvati neke stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 21, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Što si pametan Aco pa svako bi da ima.. ako ne 5..ono bar tri sokoćala.. Meni honda čami u garaži.. ovaj ktm bi se bar kurblao.. ako ništa drugo.. Tako se stvari nameštaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 21, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko, neka vala da ti je KONACNO doslo iz dupeta u glavu... Ima da castis kad se otarasis te bede.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...