urosAT 312 Napisano Februar 5, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da imaju slicnosti kao dupe i oko, to se podrazumeva, ja sam samo rekao da Honda nikada nije osvojila Dakar motorom koji se zove Africa Twin, dok se Yamaha stvarno zvala Super Tenere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 5, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da imaju slicnosti kao dupe i oko, to se podrazumeva, ja sam samo rekao da Honda nikada nije osvojila Dakar motorom koji se zove Africa Twin, dok se Yamaha stvarno zvala Super Tenere kolega, upravo demonstrirate elementarno ne poznavanje materije, oznaka motora sa dakara je YZE750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 5, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan i nije se zvala SUPER TENERE vec samo TENERE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 5, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sa super tenerom nema dodirnih tacaka..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Februar 5, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan U redu ima jednog pobednika Yamaha tima izvesnog Stéphane Peterhansels, samo mi nije jasno jel ovo ST ima 850 ccm i koja je ovo klasa?? Afrika nx ima 650 koja je ucestvovala.... Edi Orioli presao u Yamahu iz Honde, smorio se baja A drugo, ne znam gde si nasao da je ta "afrika" koja je ucestvovala, imala 650 ccm, ja znam za NXR750 i NXR800.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 5, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan U redu ima jednog pobednika Yamaha tima izvesnog Stéphane Peterhansels, samo mi nije jasno jel ovo ST ima 850 ccm i koja je ovo klasa?? Afrika nx ima 650 koja je ucestvovala.... Edi Orioli presao u Yamahu iz Honde, smorio se baja A drugo, ne znam gde si nasao da je ta "afrika" koja je ucestvovala, imala 650 ccm, ja znam za NXR750 i NXR800.. i dalje cekam tvoj odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Februar 5, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da imaju slicnosti kao dupe i oko, to se podrazumeva, ja sam samo rekao da Honda nikada nije osvojila Dakar motorom koji se zove Africa Twin, dok se Yamaha stvarno zvala Super Tenere kolega, upravo demonstrirate elementarno ne poznavanje materije, oznaka motora sa dakara je YZE750 Daj bre Goso, nemoj da zbunjujes decka, stavi neku sliku sa plastikama ..Taman da se vidi Tenere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 5, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ova super tenera o kojoj ti pricas je tenera i nema zaista nikakvih dodirnih tacaka sa super tenerom. Lice bas..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Februar 5, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan U redu ima jednog pobednika Yamaha tima izvesnog Stéphane Peterhansels, samo mi nije jasno jel ovo ST ima 850 ccm i koja je ovo klasa?? Afrika nx ima 650 koja je ucestvovala.... Edi Orioli presao u Yamahu iz Honde, smorio se baja A drugo, ne znam gde si nasao da je ta "afrika" koja je ucestvovala, imala 650 ccm, ja znam za NXR750 i NXR800.. i dalje cekam tvoj odgovor A i afrikanac Edi Orioli pobedio na Teneri '96. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 5, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan taj peterhansel bash jadnik... ste videli kako je kolima udario jadnog bajkera u vodi? na dakaru? ccc... de ce vam dusha?! http://www.race-dezert.com/home/rivergate-the-french-connection-27096.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 5, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan evo slika, ali i dalje nije ST i nema cak ni slicnosti sa vasim lomovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 5, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan U redu ima jednog pobednika Yamaha tima izvesnog Stéphane Peterhansels, samo mi nije jasno jel ovo ST ima 850 ccm i koja je ovo klasa?? Afrika nx ima 650 koja je ucestvovala.... Edi Orioli presao u Yamahu iz Honde, smorio se baja A drugo, ne znam gde si nasao da je ta "afrika" koja je ucestvovala, imala 650 ccm, ja znam za NXR750 i NXR800.. i dalje cekam tvoj odgovor A i afrikanac Edi Orioli pobedio na Teneri '96. mora na necemu kada honda nije ucestvovala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Februar 5, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan evo slika, ali i dalje nije ST i nema cak ni slicnosti sa vasim lomovima U pravu si Goso Al' ipak ti placas kafu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Februar 5, 2012 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Ova super tenera o kojoj ti pricas je tenera i nema zaista nikakvih dodirnih tacaka sa super tenerom. Lice bas..... Kasnije kada su je jos malo unapredili ,dodali su joj i pref.SUPER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 5, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan evo slika, ali i dalje nije ST i nema cak ni slicnosti sa vasim lomovima U pravu si Goso Al' ipak ti placas kafu kafu uvek, ali da se zna da smo mi uvek u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 5, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ova super tenera o kojoj ti pricas je tenera i nema zaista nikakvih dodirnih tacaka sa super tenerom. Lice bas..... Kasnije kada su je jos malo unapredili ,dodali su joj i pref.SUPER jes vala, morali da napisu jos nesto da bi je prodavali naivnima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 5, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pored toga poceli su jos da prave i gitare,sintisajzere, pa i bubnjeve.... Kao ono u oglasu: Popravljam televizore,sadnice kivija i stavim kozu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Februar 5, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pored toga poceli su jos da prave i gitare,sintisajzere, pa i bubnjeve.... Kao ono u oglasu: Popravljam televizore,sadnice kivija i stavim kozu Klavire i gitare ne diraj! U tome su bash dobri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Februar 5, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan vajstinu, gitara do jj! jbg mora i njima nesto dobro da ispadne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 5, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha korporacija je prvo napravila tzv. first reed organ 1887 godine. sto je vrsta instrumenta koji niko nije hteo da kupi.Pa kad je krenulo nizbrdo, presli na motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Februar 5, 2012 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kasnije videli da im i motori nesto nisu kvalitetni, pa se vratili ponovo instrumentima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Februar 5, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno su zato i iz Honde krenuli da prave motokultivatore. Cisto da se zna ko pravi kosilice za travu i ostala poljoprivredna pomogala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 5, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan taj poljoprivredni alat koristi sus motore za svoj rada, pa je logicno da prave. A muzicki instrumenti nesto nikakvih dodirnih tacaka nemaju sa motorima... doduse gitara i motor kod jamahe imaju, oboje moras da nosis na ledjima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Februar 5, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan doduse gitara i motor kod jamahe imaju, oboje moras da nosis na ledjima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 5, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan I da ih stimujes na mesec dana.... Procitaj ovo drugar. Honda razvija mozdano upravljanje robotima a svi su culi i za robota ASIMO http://www.mikro.rs/main/index.php?q=vest&ID=11503 Jamaha je ipak samo za gitare.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...