pera-s 434 Napisano Februar 5, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan a da, zaboravih da su tenerasi nastrani.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Februar 5, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan voznja, a ? a pa da vi ste navikli da gurate, zabotavio sam da je to jedini moguci oblik pokretanja tog "motora" salu na_stranu , risTekPa teBra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Februar 5, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan sinke jbt pa ti ladno kao hobi mozes da stavis guranje motora po dorcolu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Februar 5, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan a da, zaboravih da su tenerasi nastrani.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Februar 5, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan sinke jbt pa ti ladno kao hobi mozes da stavis guranje motora po dorcolu Ti jes' da si afrikanac, ja razumem da ste vi konzervativni i obazrivi generalno, ali mogao si da dodjes da se druzis malo sa decom iz centra, ne mozes da se vadis na godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Februar 5, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan hahahahah zovite sledeci put, ionako sam ceo dan bio dole mislim dole na dorcolu, to je dole u odnosu na zvezdaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 5, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan sinke, sta si se stis'o? daj taj gas muski! svaka cast Nece bre,cim naleti na dublji sneg cao,samo vrti u prazno ...al je do jaja zanimljivo bilo! Nisi normalan..gume sam ti dao letos polućelave.. A bar veži kanapče..ili stari tip lanca.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 5, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pada? PA ŠTA? To samo vama sa tim smešnim motorima može da smeta.... Samo jos jednom da citiram naseg prijatelja, cisto eto onako Povlačim što sam rekao. Uz guranje na koje ste se svakako navikli, svakako da ne smeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Februar 5, 2012 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan sinke, sta si se stis'o? daj taj gas muski! svaka cast Nece bre,cim naleti na dublji sneg cao,samo vrti u prazno ...al je do jaja zanimljivo bilo! Nisi normalan..gume sam ti dao letos polućelave.. A bar veži kanapče..ili stari tip lanca.. Pa bogami ,bile su dobre letos... Ocu to kanapce ovih dana da privezem pa da probam malo i dublji sneg....Nego posto sam pokupio sve najgore od Popsy a(ne radi ni meni zadnja) kocenje ne postoji,stajem tako sto se zakucavam u smet ili drljam nogama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 5, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan tenerashi, vechni optimisti... preguracete te motore oko sveta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Februar 5, 2012 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Dok ste vi realisti,te stoga ni ne isterujete te vase motorice iz toplih garaz a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 5, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam sve od pocetka a ima preko 600 strana i zakljucio da tenerasi vise napadaju Afrikance. Jos je i celu temu postavio Teneras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Februar 5, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan i zakljucio da tenerasi vise napadaju Afrikance. Jos je i celu temu postavio Teneras Naravno, oni imaju kompleks od tih taraba koje veze .. Uvek bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 5, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan A da li je super tenera nekada pobedila na Paris Dakar reliju? Neki poznati Dakar vozac Tenere ili tako nesto..... Na primer Edi Orioli ili Cyril Neveu ili cuveni Gilles Lalay Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Februar 5, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan A da li je super tenera nekada pobedila na Paris Dakar reliju? Neki poznati Dakar vozac Tenere ili tako nesto..... Ma jooooooook, kakva tenera, pa ona ti nikad nije ni ucestvovala na Dakaru, sta vise.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 5, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne kazem da nije ucestvovala,pitam da li je pobedila???? Da li ima nekoga poznatog u Paris Dakar reliju ko je pobedio Super Tenerom? Evo tri Afrikanca Edi Orioli ili Cyril Neveu ili cuveni Gilles Lalay Nema odgovora sat vremena. Googlaju tenerasi,internet zagusili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Februar 5, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ti malo izgooglaj, dok ne pukne bruka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 5, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ti malo izgooglaj, dok ne pukne bruka Pa ajde navedi da citamo svi.....ne prebacuj loptu Ja nisam nasao,a ako ti jesi,kazi ps nemoj da se ljutis Razmisljao sam da li sam preterao, ukucao sam yamaha u google i izasli su mi neki sintisajzeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 5, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ti malo izgooglaj, dok ne pukne bruka Pa ajde navedi da citamo svi.....ne prebacuj loptu Ja nisam nasao,a ako ti jesi,kazi ps nemoj da se ljutis nema ljutnje, sad će časovi istorije :D http://en.wikipedia.org/wiki/St%C3%A9phane_Peterhansel http://www.motorsportsetc.com/champs/dakar_m.htm http://en.wikipedia.org/wiki/Dakar_Rally :Mina: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 5, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan U redu ima jednog pobednika Yamaha tima izvesnog Stéphane Peterhansels, samo mi nije jasno jel ovo ST ima 850 ccm i koja je ovo klasa?? Afrika nx ima 650 koja je ucestvovala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Februar 5, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma nije im bitno koja je klasa ionako se samo gura šalu na stranu, u to vreme se ta reli klasa razvijala ka sve većim kubikažama, a krenula je od 500, čini mi se da ima na forumu negde tekst o yamahi xt500 i razvoju četvorotaktnih hard endurača ka većim kubikažama, i honda nxr je bila 750 a kasnije 800 kuba, k'o i ona cagiva slon što se bajone loži na nju, ona je 900 čini mi se... pa su kasnije počeli da smanjuju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 5, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan nije da se razumem ali na onoj slici yamaha ide nizbrdo!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 5, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan nije da se razumem ali na onoj slici yamaha ide nizbrdo!! A kad ide uzbrdo onda guraju Sala na stranu.... Ja sam ukucao u googlu yamaha i izasli mi sintisajzeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Februar 5, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan U redu ima jednog pobednika Yamaha tima izvesnog Stéphane Peterhansels, samo mi nije jasno jel ovo ST ima 850 ccm i koja je ovo klasa?? Afrika nx ima 650 koja je ucestvovala.... Probaj jos malo da cackas po netu..Videces da motor koji se zove Africa Twin, nikada nije osvojio Rally Dakar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 5, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan U redu ima jednog pobednika Yamaha tima izvesnog Stéphane Peterhansels, samo mi nije jasno jel ovo ST ima 850 ccm i koja je ovo klasa?? Afrika nx ima 650 koja je ucestvovala.... Probaj jos malo da cackas po netu..Videces da motor koji se zove Africa Twin, nikada nije osvojio Rally Dakar tom logikom nije ni ST, te vase tarabe i ona sa dakara imaju slicnosti ko dupe i oko! aj sada na google da proveris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...