MrBig 114 Napisano Januar 18, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Inače je činjenica da se afrikanci osile zimi posto "je ladno i ne voze se" pa su jaki na tastaturi... al polako, sezona je tek pocela... bice dana za :moto3: Da, da, secam se! Ni traga od tenerasa. Bas smo se smorili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 18, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Inače je činjenica da se afrikanci osile zimi posto "je ladno i ne voze se" pa su jaki na tastaturi... al polako, sezona je tek pocela... bice dana za :moto3: To su pretproslogodisnje a prošlogodisnje su bile ... još ih nema.... a da eno su na kraju asfalta :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 18, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kolko ja vidim, vi ste dosli na tu livadu pesice... nigde jednog motora. Do duse, da ste dosli i onim sto vozite, moglo bi isto da se kaze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 18, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan intermeco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 18, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Kolko ja vidim, vi ste dosli na tu livadu pesice... nigde jednog motora. Do duse, da ste dosli i onim sto vozite, moglo bi isto da se kaze... mi dosli...... da si bio video bi cime smo dosli :P A da BMW....... izvini :P :P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Januar 19, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Teroristicka celija se lagano sprema, bice belaja uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Januar 19, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan evo ne montiranih vidoja http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/73855-kosmaj-trasiranje-offroad-rute/page__st__40__gopid__1225332#entry1225332 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 19, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Kolko ja vidim, vi ste dosli na tu livadu pesice... nigde jednog motora. Do duse, da ste dosli i onim sto vozite, moglo bi isto da se kaze... cuti,ti guras to tvoje sokocalo po dvoristu pa te nema nigde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Januar 19, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko ja vidim, vi ste dosli na tu livadu pesice... nigde jednog motora. Do duse, da ste dosli i onim sto vozite, moglo bi isto da se kaze... hahahahaah pljuusssssss 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Januar 21, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Naziv klipa ce neke obradovati, a neke "zgroziti", ali ono sto je oznaceno kao "Oups.." izmedju 1:10 i 1:15 minuta, ce zagarantovano sve nasmejati! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 21, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja bi ovo tero rado.. a kad afrika bude isla ovoliko tad cu mozda da je kupim ponovo... sto hvala bogu znaci nikad vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 21, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Boki, ovaj je drugom brzinom to napravio Sta sam hteo da kazem: enduro motor se ne testira na autoputu. Za autoput ovo sa mog linka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 21, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Boki, ovaj je drugom brzinom to napravio Sta sam hteo da kazem: enduro motor se ne testira na autoputu. Za autoput ovo sa mog linka. ti sa biciklom se nemesaj ustvari nije bicikla nego motor sa visuljcima ...na terenu zna se da je st bolja... a kolko bese ono paprika moze po auto putu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 21, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam Boki, niko ne vozi Afriku po autoputu. Autoputem idu oni ciji motori ne mogu da izdrze regionalne puteve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 21, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam Boki, niko ne vozi Afrike po autoputu. Autoputem idu oni ciji motori ne mogu da izdrze regionalne puteve... ne laki,,pogresna konstatacija...afrika nema sta da trazi po auto putu jel ide ko prebijeni puz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Januar 21, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam Boki, niko ne vozi Afrike po autoputu. Autoputem idu oni ciji motori ne mogu da izdrze regionalne puteve... ne laki,,pogresna konstatacija...afrika nema sta da trazi po auto putu jel ide ko prebijeni puz... Ha, ha Spremaj pare Boki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 21, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam Boki, niko ne vozi Afriku po autoputu. Autoputem idu oni ciji motori ne mogu da izdrze regionalne puteve... Tako je, Lale! Imaš plus Bokiliću, sad si se odao. Ti bi teneru ter'o k'o deda. Pa, za drugo i nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 21, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam Boki, niko ne vozi Afriku po autoputu. Autoputem idu oni ciji motori ne mogu da izdrze regionalne puteve... Tako je, Lale! Imaš plus Bokiliću, sad si se odao. Ti bi teneru ter'o k'o deda. Pa, za drugo i nije ona se bar vozi,,a ne ko ti popravljas tu kantu 11meseci da bi se 1mesec vozio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 21, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se danas vozio. A ko nije, nek' mu crkne pegla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 21, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Može paprika dide i 180 kmh. Jel tako Zex? Samo što posle toga ima dosta finog štelovanja. P.S. Tad je Zex vozio motor za autoput. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Januar 22, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Može paprika dide i 180 kmh. Jel tako Zex? Samo što posle toga ima dosta finog štelovanja. P.S. Tad je Zex vozio motor za autoput. Probo ja, omma prvo vece! Po navigaciji 186km/h!Mogla jos, al nisam imao gde,mogu i ponovo bez ikakvih stelovanja kasnije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 22, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Aman, dok si tero oni moped, sam te pratio pa je malo zvecko lanac posle toga i otpo auspuff. P.S. Nisam ni sumnjao da si belku oma testirao. Što bi Goša rekao, ma može ona i toliko al greota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Januar 22, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Aman, dok si tero oni moped, sam te pratio pa je malo zvecko lanac posle toga i otpo auspuff. P.S. Nisam ni sumnjao da si belku oma testirao. Što bi Goša rekao, ma može ona i toliko al greota. To si ti nesto pomesao loncice... Sa Popsyevog mopeda otpadaju delovi, meni nikad nista nije otpalo i nadam se nece! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 22, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan sam te pratio pa je malo zvecko lanac posle toga i otpo auspuff. Ovoga se i ja sećam.. jesi muški pokušavao.. ali tenere nećeš stići Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 22, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan O tome ti zex pričam. Vlajko, nešto se ne sećam da si bio ispred mene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...