hitman 352 Napisano April 29, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nishta, stekaj pare za kartu za bus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 29, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ako popravim KTM do Kotline, tvoj je na tri dana. Nishta, stekaj pare za kartu za bus Ja mislio da ce drug da me odveze ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 29, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Voziću te ja, pa jel si zaboravio šta Hitman vozi ... njemu svaki kilogram utiče na ionako tužne performanse :nanana: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 29, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Nishta, stekaj pare za kartu za bus Ja mislio da ce drug da me odveze ! Кад је рекао бус мислио је на свој мотор, а паре за успутне сервисе! Има до Косјере преко 100 километара! Једанпут кад се враћао имао је два квара... Чекао га силан народ док је оправљао... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 29, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Има до Косјере преко 100 километара! Premjeravas za neko prebacivanje od Ljiga na kvarno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 29, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ako popravim KTM do Kotline, tvoj je na tri dana. HVALA druze moj, ne volim da teram tudju djuntu mogu da dodjem da vam budem vodonosa i da odrzavam vatru u kampu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 30, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako popravim KTM do Kotline, tvoj je na tri dana. HVALA druze moj, ne volim da teram tudju djuntu mogu da dodjem da vam budem vodonosa i da odrzavam vatru u kampu ! nije ti ni to losa ideja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 30, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ako popravim KTM do Kotline, tvoj je na tri dana. HVALA druze moj, ne volim da teram tudju djuntu mogu da dodjem da vam budem vodonosa i da odrzavam vatru u kampu ! nije ti ni to losa ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 30, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Само да се највимо, да ћемо да дођемо на ту Кепијаду да вам попијемо све цигаре, попушимо сав котлић и поједемо сво пиво ми се спремамо....... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano April 30, 2011 Enduraš, 6389 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan lokomotive za jedan cilindar su iz Kosjere, a za teskase neko od nas sa foruma, i Aca i ja od domaćih. ovi sa jednim cilindrom nek povedu računa! Patak i Koma su dolazili prosli vikend da nas spreme za Kotlinu, i ujedno su nam pomerili standarde off road voznje. sto znaci da bez plastike na vama, i dobrih krampona na tockovima nemojte ni pokusavati da jurite lokomotivodju!!! lele postao sam domaci Onda ja moram da dodjem u sredu, da sredim za neku snajku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 30, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan lele postao sam domaci Onda ja moram da dodjem u sredu, da sredim za neku snajku Uuufff pa ne smemo onda samog da te pustimo, znaš kako je bilo kad si prošli put jurio snajke po Kosjeriću :jee: "Jeli Aco, jesi video neku za sebe?" "Šta jednu, peeeeeeeeeeeeet sam video, il pet il nijedna !!!" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 1, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan lokomotive za jedan cilindar su iz Kosjere, a za teskase neko od nas sa foruma, i Aca i ja od domaćih. ovi sa jednim cilindrom nek povedu računa! Patak i Koma su dolazili prosli vikend da nas spreme za Kotlinu, i ujedno su nam pomerili standarde off road voznje. sto znaci da bez plastike na vama, i dobrih krampona na tockovima nemojte ni pokusavati da jurite lokomotivodju!!! lele postao sam domaci Onda ja moram da dodjem u sredu, da sredim za neku snajku Ti si lokomotiva samo zbog podrumske inicijacije!!! Ipak si ti sektas, jel! :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 1, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan realno vreme je cetvrtak vece jer je u petak ujutro izvidnica Ove godine, obzirom da ce kepening da poraste josh u odnosu na prosli, mora mu se pristupiti profesionalnije .. Znaci minimum dve izvidnice pre dogadjaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 1, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci minimum dve izvidnice pre dogadjaja Može, može, možeeeeeeee! Bar na izvidnicu da dođem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 1, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Znaci minimum dve izvidnice pre dogadjaja Može, može, možeeeeeeee! Bar na izvidnicu da dođem TANJUG: Grupa motociklista sa SRB moto-turistickog rally-a 2011, pod vodstvom Jager Zorana, slucajno zalutala u planinama zapadne Srbije. :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 1, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan dalje Tanjug javlja da je grupu preuzeo Zekstremni terorista i odveo ih u pravcu Uvca.. gde im se gubi svaki trag.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Maj 1, 2011 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...ič vas ne razumem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 1, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad si zalutao u temu.. to razumeju samo traktoristi lepo pise ST vs AT dakle, nigde nema TA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Maj 1, 2011 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...ma ne radi se o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 1, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan ne razumem ni ja.. al nije ni vazno negro.. da se vratimo na sluzbenu duznost Potpis: "Prodacu Afriku i za te pare kupiti VFR-a i TTR-a i jos ce mi ostati para za dve registracije" Jager, 22.04.2011. godine, Deliblatska Pescara sta vi mislito o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Maj 1, 2011 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da ima 30 godina još bi mi bilo logično, ovako.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 1, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan :nanana::nanana: jager Iskusni pozer Na mreži Motor: Honda Africa Twin RD07 Lokacija: Subotica Poruke: 619 Kvalitet: +106 (17%) Citat: MILJAN 01 Maj, 2011, 00:50...A da je GS lepši (po meni) JESTE! Vidiš, mišljenja su podeljena, a ukusi različiti. Meni GS jeste lep motor, ali mi je ST zaista LEPŠA! I da mi neko ponudi GS ili ST, pre bih uzeo ST, majke mi jegeru jegeru....ma zna se sta ti volis,samo je pitanje vremena...kad ces sesti na pravi motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Znaci minimum dve izvidnice pre dogadjaja Može, može, možeeeeeeee! Bar na izvidnicu da dođem TANJUG: Grupa motociklista sa SRB moto-turistickog rally-a 2011, pod vodstvom Jager Zorana, slucajno zalutala u planinama zapadne Srbije. :D sad si sve odao, a hteo si samo da se nasalis :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan E Jageru kakav si ti perfidan plan smislio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 1, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...