zextreme 1293 Napisano Februar 6, 2011 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sinoc video samo neki krs ispred lokala.... ako je to ta vasa afrika, vi ste ondaK u gadnoje zabludi da je to motocikl! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 6, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan samo sto sam uso, ceo dan sam se vozikao.. ala zaledio put mamu mu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 6, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ocekujemo od Popseta novu aplikaciju Jager.. Jager.. da te nema trebalo bi te .... :care: Od sutra pada vadjenje motora.. kako bi cika Rajka na kangrbe? da mu vezemo gips na kresice.. pa tako do SU.. tako da prognoza je vrlo obecavajuca http://www.hidmet.gov.rs/ciril/prognoza/stanica.php?mp_id=13274 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano Februar 6, 2011 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 6, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan cek da se saberem sd ce sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 6, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E, jal nam ovi blatnjavci dolaze u Kotlinu kao pojacanje u ionako prejakoj ekipi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 6, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 6, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu nisko jageru nisko.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 6, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu nisko jageru nisko.. Ovo je poklon od nas, našem drugaru, da ne mora da objašnjava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 6, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan brilijantno, sta bi on siroma bez vas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 6, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu nisko jageru nisko.. Ovo je poklon od nas, našem drugaru, da ne mora da objašnjava oces sam da turis sliku sa sajma ili ja da rovarim i postavim? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 6, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan E covek invalid, nema zezanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 7, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Invalidan ti bre, motor, kad moraš da ga ostavljaš kod komšije!! :D U danas je bilo milina voziti se, ali oprez - sneg se topi i na delovima gde ima voda na putu uvece mrzava, ja malo pre nisam smeo da se spustim nizbrdo do kuce ostavio sam motor kod komsije i iso peske.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam te video u retrovizoru. Bio si sve manji, i manji, i manji, i onda samo puf, nema teeeee. A to si ti gurao afriku, sorry išao sam u suprotnom smeru pa te nisam prepoznao a zato si mogao da me pratiš u retrovizoru Realnije bi bilo da si izrazio divljenje kako Afrika dobro sagoreva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru ti baci u bunar svoj motor ako oces... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 7, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A što? Ja svoj motor ne ostavljam ni kod komšije, a kamoli da ga bacam u bunar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ocu da ti kazem da mi je ispre kuce mnogo velika nizbrdica i voda koja se topila po putu od snega zaledila je uvece. Nemam kres barove i ne zelim da polomim motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1473 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 1984 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je neko Gosi dao minus . Bas je glupo u ovoj temi davati minuse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 7, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jest' vala, glupo je. Pogotovo je još gluplje što je minus dao neko ko ne vozi ni ST ni AT.... misliiiiiiiiiiim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 7, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ocu da ti kazem da mi je ispre kuce mnogo velika nizbrdica i voda koja se topila po putu od snega zaledila je uvece. Nemam kres barove i ne zelim da polomim motor. Pa što ne kažeš odmah da se ta kanturina tako teško vozi, pa ne smeš da je spustiš niz nizbrdicu.... Eeee, jbg! Trebao si onda sa ugašenim motorom da siđeš. Nizbrdo, na gurku je prirodno za teneru, spustio bi je glat, bez po muke... :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Februar 7, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ti barabo kod Joske? Edit: Sad tek videh poruku na telefonu. Dolazim kasnije da popravimo tu Africu vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 7, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam, kod Joške. Ali ne treba ništa da se popravlja, ni ovaj put Doneo sam novu sirenu da ugradimo Sad ima da SVIRAAAAAAAAAAAAaaa za sve pare, hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano Februar 7, 2011 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Srećan rad majstori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1473 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 1984 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam, kod Joške. Ali ne treba ništa da se popravlja, ni ovaj put Doneo sam novu sirenu da ugradimo Sad ima da SVIRAAAAAAAAAAAAaaa za sve pare, hehe Da pocnes Joski da placas kiriju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da mu Afrika vec zna put napamet.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...