kepo 4527 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan mozemo grupno, a moze i posebno ako neko vise voli tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Hm? Pa neznam koj drugi model ovog tipa moze i priblizno da mu parira po performansama?? Naravno da bih kupovao isti novijeg godista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu 10 C milina bozja, znaci da ocekujem ljude motorom na zurku ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hm? Pa neznam koj drugi model ovog tipa moze i priblizno da mu parira po performansama?? Naravno da bih kupovao isti novijeg godista... heble vas vise te perfomanse na papiru. napisali na tarabi "super" i stavili kao 70konja, a ostalo nije bitno. e to ostalo ce vam prisedne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 2, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hm? Pa neznam koj drugi model ovog tipa moze i priblizno da mu parira po performansama?? Naravno da bih kupovao isti novijeg godista... heble vas vise te perfomanse na papiru. napisali na tarabi "super" i stavili kao 70konja, a ostalo nije bitno. e to ostalo ce vam prisedne Ja sam tebi već rekao, pošto se ti i Jimmy ne računate, sve o performansama ćemo da raspravimo u šumi :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 2, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan more bre afrikanci, ne moš čovek ni da se okrene a da vi ne krenete u grupisanje... u subotu +10 tako da ..... E, pa ako ti treba +10oC da bi stegao 00 i došao do severa motorom, šta da ti kažem onda... :D Da nećeš možda vozom? Organizovaćemo doček, ki za maršala! :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Nije potrebno 10C ali je potrebno malo mozga koga vi nemate.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Bar sad znamo kom se afrikancu mnooogo djasvi Super Stenera... Giletova Tenera je odlican motor Vozili smo se zajedno i mogu samo da ga preporučim! Interesantna je farba, mnogo lepše sve izgleda "live" nego na slikama. Da imam novca da mu doplatim, sigurno bi se menjao bez razmisljanja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 2, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gile, moj citat iz tvog oglasa je zapravo ovaj: Iako je Tenera motor je odličan. Vozili smo se zajedno i mogu samo da ga preporučim! Interesantna je farba, mnogo lepše sve izgleda "live" nego na slikama. Nije te mama učila da nije lepo lagati? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 2, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan more bre afrikanci, ne moš čovek ni da se okrene a da vi ne krenete u grupisanje... u subotu +10 tako da ..... E, pa ako ti treba +10oC da bi stegao 00 i došao do severa motorom, šta da ti kažem onda... :D Da nećeš možda vozom? Organizovaćemo doček, ki za maršala! :D Moš se desi, moš se desi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1473 Napisano Februar 5, 2011 Drug član, 1984 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se vozio danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 5, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se vozio danas pa vi se samo tako i vozite! u mislima! kradete slike sa neta i poturate ih ko svoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 5, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kud bez kacige, crni bopk?! Ajd što je ostatak opreme savršen, vidim da to odelce ima savršene protektore... a GLAVA?? :D :D :D :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 5, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, živo me zanima koliko ću tenera danaske ugledati... Sve mi se javlja da ih ni današnje sunce i +10oC neće naterati da izmile iz podruma i garaža... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 5, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pa slabo ces ih ugledati, alo jageru ti zivis tamo u ravninskoj vukojebini, ne razumes zasto furas to penzionersko vozilo, tenere se koriste po ovim prasumama u centralnoj u juznoj Srbiji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Februar 5, 2011 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Inače, živo me zanima koliko ću tenera danaske ugledati... Sve mi se javlja da ih ni današnje sunce i +10oC neće naterati da izmile iz podruma i garaža... Ja ne smem na toliki put motorom... ipak je to 500km tamo i nazad... Znas li ti koliko je to ulja i goriva???!?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Februar 5, 2011 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se provoza ali ni jedne Afrike nije bilo u blizini, mada kad malo bolje razmislim možda sam malko brže vozio (šta ću naštelovana pa ide kao blesava) pa nije ni za očekivati da ih bude u blizini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 5, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam te video u retrovizoru. Bio si sve manji, i manji, i manji, i onda samo puf, nema teeeee. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Februar 6, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Gile, jel` to dimi ta Tenera na avataru ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 6, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan to je prasina iza.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Februar 6, 2011 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam te video u retrovizoru. Bio si sve manji, i manji, i manji, i onda samo puf, nema teeeee. A to si ti gurao afriku, sorry išao sam u suprotnom smeru pa te nisam prepoznao a zato si mogao da me pratiš u retrovizoru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 6, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ahahahahahahahahahahahazaaaaaa a a a aaaa aa aa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Februar 6, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Gile, ono iza motora mo liči na padobran u otvaranju. Nije valjda da toliko brzo ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 6, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam i mislio.... braća teneraši na sever za vikend došli autima.... hehe Jedino se Afrika vozila. Od tenera, ni traga, ni glasa.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Februar 6, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam i mislio.... braća teneraši na sever za vikend došli autima.... hehe Jedino se Afrika vozila. Od tenera, ni traga, ni glasa.... Pa da, 10 stepeni ne cini prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...