Zarebrat 0 Napisano Jun 17, 2014 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko bi moglo maximalno na kawasaki ninju 300r 4″ 140/70-17 zadnja guma da ide bez prepravki viljuske i menjanja felne?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13241 Napisano Jun 17, 2014 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe, bolje potrosi pare na benzin. On vec ima veci pneumatik nego sto mu je potreban. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panick 83 Napisano Jun 17, 2014 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike da vidimo tu ninju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarebrat 0 Napisano Jun 17, 2014 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan a planiram da uzmem taj posto imam a2 i uzmem taj nov,ali bih stavio vecu gumu jer lepse izgleda i to sigurno pa kad prodju dve godine i dobijem cistu a onda cu uzeti jaci za brzine,sad mi brzine nije bitna vise izgled zato ako neko zna koliko maximalno moze da se stavi,a da se ne menja felna i viljuska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 17, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Možeš da staviš 150ku, bez nekih problema ili 160 ako želiš osjećaj da jašeš pijanu kravu. I nemoj da spamuješ čitav forum sa jednim pitanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarebrat 0 Napisano Jun 17, 2014 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Možeš da staviš 150ku, bez nekih problema ili 160 ako želiš osjećaj da jašeš pijanu kravu. I nemoj da spamuješ čitav forum sa jednim pitanjem objavio sam u svakoj temi gde je bilo reci o stvljanju vece gume jer nekome moze da zatreba,a moze da trazi u pogresnoj.znaci moze 160/60 17 po principu kupi i nosi kod vulkanizera bez ikakve dorade? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...