Tanana 0 Napisano Jun 16, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Pozega Motocikl: V-STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj kofer posle bliskog susreta sa jednim Audijem A3. Da li neko ima iskustva sa sređivanjem kofera i koji je najbolji način. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Jun 16, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам користио ИМАЛИН црни !!! крпицом или сунђером нанео и утрљао.Додуше мој случај је био -кофер избледео од сунца,није гребан као твој,али у сваком случају пробај Позз Деда 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 16, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoćeš da bude kao nov, onda samo farbanje pomaže. Postoje farbe za tu hrapavu plastiku, tako da se ništa ne primećuje, osim što će možda biti malo drugačija nijansa crne. Naravno, i ovi sivi delovi se farbaju bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 16, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan bumper spej iliti sprej za branike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 16, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, zna čovek kako se zove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Jun 16, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj ceo radio , prvo vodena šmirgla a onda bumper sprej . Onu crvenu plastiku takođe ošmirglao i prešao sprejom za štopaljke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexbudva 6 Napisano Jun 16, 2014 U prolazu, 30 postova Lokacija: budva Motocikl: v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je bamper je zakon. Ja sam na mog stroma isto presao plastike koje su od sunca izbledjele. Inace drugi put ga udari rolbarom pomaze provjereno ja znam :lol: poslato iz konzulata italije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanana 0 Napisano Jun 16, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Pozega Motocikl: V-STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima. Tražim bamper sprej i šmirglu pa javljam tezultate. Negde sam na netu video da se može nešto dobiti i sa profi fenom, probaću na jednom manjem delu i to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Jun 16, 2014 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Crni deo moze i bez farbanja. Uglancas ga sa smirglom da nestanu ogrebotine i onda ga odneses na peskiranje da dobijes rapavost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Jun 17, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan peskarenje koliko kosta sada ? ovaj sprej je oko 400-500 din bio. Mislim da ima i sa sundjerom malim isto farba ta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 305 Napisano Jun 17, 2014 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Peskiranje ti je oko 0,75€ minut. Послато са GT-S5830i користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Jun 17, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam , a ne mora da je istina , ima bamper sprej s tom "krupnom granulacijom " kako bih je nazvao , pravi taj efekat rapavosti . Pitaj u farbari što bi se zajebavao s peskarenjem kad može sve sam sa sprejom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 17, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan I ja tako mislim, industrijskim fenom možeš da izderformišeš plastiku ako nisi iskusan, a nisi, a peskiranjem ćeš otanjiti istu, tako da je sprej zakon Peskiranje je namenjeno za čišćenje metala od korozije, tako da je pitanje da li će i ti ljudi znati da doziraju mlaz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 17, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kad fenom uneseš toplotu u plastiku nastupa promena u sastavu i dobija prvobitni oblik. To koriste nakupci da osveže izbledele plastične delove. Neki hemičar bi to sigurno bolje pojasnio šta se tačno desi i kojim procesom ili temp se to može izvesti. Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 17, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se, ali može i da se ukenja ako se ne zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lallo 9 Napisano Jun 17, 2014 U prolazu, 38 postova Motocikl: Honda Dominator trenutno. Nekada: Triumph Speed Twin 5T-1939,Lambretta 150-1961,BMW R25-1954 Prijavi odgovor kao problematičan Jednom kada ga ofarbas ili naneses bilo sta na njega postace mnogo osjetljiviji na svako grebanje pa i na najmanje,neuporedivo sa "golom" plastikom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13241 Napisano Jun 18, 2014 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je poklopac od Maxije pomalo izbledeo. Svestan sam ovoga sto Lallo kaze, zato cu ja moj, spric gitom, baza i lak u crno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...