*zeka* 1199 Napisano Jun 14, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga jer nova , provozana jedno popodne i ustanovio sam da mi ne odgovara (navikao sam na flip kacige). Kupljena pre par dana od decka koji je doneo iz madjarske,tako da nema garanciju. Slike su sa oglasa od pre par dana kad sam je kupio samo je sa vizira skinuta nalepnica (vraticu je na vizir) ako nekom treba. Kaciga dolazi sa kutijom i vrecicom za cuvanje kao i sa onim etiketama koje su zakacene za kacigu. Cena :85 evra PP,sms itd . 063/8361252 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koresovac 21 Napisano Jun 14, 2014 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CM125,GPz 550 Uni-trak Prijavi odgovor kao problematičan Velicina? U cm, posto zavisno od proizvodjaca dimenzije variraju i za po 3-4 cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Jun 15, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pogledacu kasnije kad stignem kuci , ali mislim da je 61-62 cm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Jun 15, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Proverena velicina . 61 - 62 cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Jun 16, 2014 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Meni odgovara,jos samo da se dogovorimo oko cene imas pm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Jun 17, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Posto se DjoleRs nije javio na PM da ponudi cenu kaciga ide na 80 evra. Sto je 30 evra jeftinije nego kod nas za istu kacigu na popustu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Jun 19, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo popusta. Nova cena : 77 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Jun 23, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo samo 70 evra za novu kacigu. Ili zamena za letnju jaknu u Xl-XXl velicini ili zenusku jaknu broj oko 40.(valjda je to L) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...