dr.zikabrown 0 Napisano Jun 12, 2014 U prolazu, 1 post Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi savet koje motorno ulje da sipam u moju Hondu Transalp 600? Prošlog leta sam je uvezao iz CH i servis je bio odrađen tamo 10-tak dana pre nego što sam je ja kupio i ne znam koje ulje je sipano. Ja sam sada uradio servis i sipao Bardhal 20-50w, sintetika i čini mi se da mi se motor " čuje" i to se desilo odmah nakon provozanih 10km nakon menjanja ulja. Od uvoza pa do kraja sezone je samo "šuškao". Što se samog rada i vožnje tiče, sve je ok ali se jedino pojavilo to što se agragat više čuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISUS-HAD 7 Napisano Jun 12, 2014 U prolazu, 44 postova Lokacija: München Motocikl: Honda Varadero 1000,honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Druze ja imam isto Hondu transalp 600 kad sam je kupovao predhodni vlasnik je sipao samo Motul 10-40 i ja sam nastavio da sipam isto Motul,motor radi kao Sat.Kad menjam ulje tada menjam i filter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...