ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 24, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam više za sledeću nedelju... Brine me malo ta količina vode koju najavljuju u petak i subotu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1248 Napisano Septembar 24, 2015 Zainteresovan, 924 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam u nekom blesavom raspolozenju (otkad znam za sebe ) ako vecina odluci za blato sad u nedelju onda sam i ja za. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Septembar 24, 2015 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Blato je najbolje za isteravanje nervoze iz sebe, provereno. Nek´ ostane za sada nedelja, do subote se dogovaramo šta i kako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Septembar 26, 2015 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Cedo i ja sam mislio na sl nedelju sad sam u Grcku,Da na ta Vrsacka brda sam mislio pa bi mogla pescara da se skrati od recimo Dolova ili Devojackog Bunara pa do Zagaicka brda pa na Uljmu i za Vrsac.Bilo bi super kad bi tereni bili razliciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 26, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ako cete sutra ja preskacem nazalost. Ne da mi se pa to ti je, mada danas sam imao mnogo vise srece nego pameti (kolateralna steta u saobracajki), ali sam nabio zglob, tako da par dana nema zavrtanja gasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Septembar 26, 2015 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa, ostavljamo za sledeću nedelju, lepše je kad se više ljudi vozi. Mind, brz oporavak želim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Septembar 26, 2015 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ok Endurasi sl nedelja i da se porani malo ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 27, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, jos vreme da posluzi. Hvala druze, kako je moglo biti ispalo je toliko dobro da je potpuno neverovatno. Ništa, ostavljamo za sledeću nedelju, lepše je kad se više ljudi vozi. Mind, brz oporavak želim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Septembar 27, 2015 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan U pregovorima sam sa Vrscanima u vezi njihovog terena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
adeg 0 Napisano Septembar 28, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sumski bajkeri , u koje vreme bi odprilike bili u Vrscu ? planiram marsutu, a ima dosta dobrih sad sve zavisi od vremena zbog mraka,. ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
adeg 0 Napisano Septembar 29, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan E ovako marsuta preko Vrsackih planina je oko 40 km, moze da se napravi i duza ali sad sve zavisi od vas kad bi dosli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 29, 2015 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sumski bajkeri , u koje vreme bi odprilike bili u Vrscu ? planiram marsutu, a ima dosta dobrih sad sve zavisi od vremena zbog mraka,. ? Ne znam da li se nesto promenilo ali secam se da ranije sumari bas nisu bili prijateljski raspolozeni prema motociklistima, narocita tokom vikenda kad je puno planinara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 30, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Subota 24C, Nedelja 26C, koji cemo dan? Ne znam kolko je moguce da uklopimo i Vrsacke planine u jedan dan, posto su kratki dani? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
adeg 0 Napisano Septembar 30, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sumski bajkeri , u koje vreme bi odprilike bili u Vrscu ? planiram marsutu, a ima dosta dobrih sad sve zavisi od vremena zbog mraka,. ? Ne znam da li se nesto promenilo ali secam se da ranije sumari bas nisu bili prijateljski raspolozeni prema motociklistima, narocita tokom vikenda kad je puno planinara? Bicu u kontaktu sa njima , javicu im da prolazimo, da nam ustupe prolaz :-) , a ponecu ja i motorku za svaki slucaj :-) ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
adeg 0 Napisano Septembar 30, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Subota 24C, Nedelja 26C, koji cemo dan? Ne znam kolko je moguce da uklopimo i Vrsacke planine u jedan dan, posto su kratki dani? Isplanirajte se koliko bi vam trebalo , a ako ne stignete mozemo i neki drugi vikend . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Septembar 30, 2015 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se vratio danas,ja u subotu ne mogu jer imamo godisnju skupstinu Moto Kluba a nedelja je idealna za razbijanje mamurluka,Mislim da bi trebali da poranimo oko 8h pa nam 10h voznje moze biti dovoljno za obe varijante. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Septembar 30, 2015 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ja još javljam do nedelje kako stojim sa slobodnim vremenom, ali i dalje sam zainteresovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 30, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja još javljam do nedelje kako stojim sa slobodnim vremenom, ali i dalje sam zainteresovan.Isto i ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1248 Napisano Octobar 1, 2015 Zainteresovan, 924 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Sanse 50:50 Upravo dosao sa posla. Trenutno sam u procesu iskasljavanja levog plucnog krila (veceras se pocinjem kljukati nekim sirupom). Radim i subotu drugu a u ponedeljak idem u prvu (ustajanje u pola 5). Teoretski bi mogao jedino u nedelju i to da budem kuci do 10, 11 pm naravno pod uslovom da mi ostane bar desno plucno krilo da imam cime udisati onaj pesak i prasinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
adeg 0 Napisano Octobar 2, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Sta cete sa Vs planinama, cete u ovoj ili nekoj drugoj turi ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Octobar 2, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Uf uf, puno mozda. Ajd do veceras resimo ko ide ne ide, dal se ide, da mogu da planiram. Nije o glavu da mora nego cisto da znamo unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 2, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ipak necu moci ici...u subotu je bratov rodjendan pa cemo sigurno presisati... A plus imam dosta posla koje cu morati u nedelju da zavrsim... Uzivajte ako idete, pa se vozimo drugom prilikom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Octobar 2, 2015 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan I ja se nešto sjebo curi mi nos kao česma,ja sam da se odloži za sl vikend Jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Octobar 3, 2015 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nažalost moram odsustvovati sa ove vožnje, posao ne može da trpi. A dan za vožnju ne može bolji biti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
adeg 0 Napisano Octobar 3, 2015 U prolazu, 6 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Ok, onda nekom drugom prilikom... pozdrav endurasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...