ZarePrince 1 Napisano Februar 9, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Ima li neko iskustva sa ovim motorom? Kako se pokazao? Kakav je za voznju? Koliko je pouzdan? Kolika mu je neka maksimalna brzina? Kako podnosi teret(recimo 150kg)? Kolika mu je potrosnja? Danas sam bio u njihovom salonu i lepo izgleda motor(ima V motor i nekih 18-19 konja,garancija 2 godine,a cena 2200e) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Februar 9, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam pisao, vozio sam SuperLight i nikakvih problema nisam imao, toliko sto se tice proizvodjaca. O modelu ne znam skoro pa nista, osim da je bio skuplji pre dve godine kada sam ga ja gledao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Februar 9, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Zapremina agregata: 249 ccm Snaga: 20 KS pri 8.750 o/min. Obrtni moment: 15 Nm pri 8.000 o/min. Mjenjač: 5 brzina Težina: 153 kg Zapremina rezervoara: 8 l Maksimalna brzina: 115 km/h U testu Moto Pulsa su ga ovako ocijenili za: izgled, cijena, agregat protiv: meko prednje i tvrdo zadnje vjesanje, doziranje prednje kocnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZarePrince 1 Napisano Februar 9, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne bi trebalo da je malo brzi? Ja sam sa princom od 125ccm isao 105 maksimalno,a njemu po fabrickim podacima pise 90km/h. Jel postoji mogucnost da je i kod ovog isto,da je po fabrickim podacima maksimalna brzina 115,a da on moze da ide 130 npr. Nije meni potrebno da on ide 130-140,nego ako on moze da ide 130,to znaci da komotno bez naprezanja masine moze da ide 100 na sat,a toliko mi je potrebno. Koliki problem moze predstavljati to tvrdje zadnje i mekse prednje vesanje u nekoj laganoj-normalnoj voznji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Februar 9, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Mom Qingqiju u specifikacijama je pisalo 85 km/h, a po instrumentima isao sam i preko 100 km/h. Ne znam, nemam licno iskustvo za Supershadow, pa prenosim tudje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Februar 10, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan jedno zapazanje Kineski instrumenti mnoooogo lazu ! Inace lepo motorce pazari i uzivaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Februar 11, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan jedno zapazanje Kineski instrumenti mnoooogo lazu ! Inace lepo motorce pazari i uzivaj... Obrtaljka na SuperLight laze, ali sat ne, proveravao uporednnom voznjom sa par kola i motora, tacan je ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Februar 11, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Koliko to laze obrtaljka otprilike? Cisto da znam na koliko ga vrtim? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir 1 Napisano Februar 11, 2008 U prolazu, 44 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Keeway supershadow 250 pljunuta kopija Jamahe virago .Motor koji sam vozio u par navrata i o njemu mogu reci ovo. Atraktivnog izgleda i mami poglede gde god da se pojavi.Masina jako lepo vuce , menjac i kocnice ok. Motor za opustenu voznju i uzivanciju sto govori i sam nacin sedenja . Za 2 godine i sad 3 koliko se prodaje kolko ja znam reklamacija vecih nije bilo.Garancija od 2 godine bez obzira na kilometrazu vec dovoljno govori da Keeway od ove godine hoce ozbiljno da pomrsi racune ostalim nazovi "Kinezima". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chooperko 0 Napisano Novembar 17, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekli svaki cigo svoga konja hvali, a ja niti sam cigo niti je moj supershadow konj Odlican motor za te pare, jedina mana koju sam primetio, a to se da resiti zatezanjem srafova, je brujanje prilikom dodavanjem gasa. No to su samo poklopci na agregatu koji treba da se dotegnu s'vremena na vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 17, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan jedno zapazanje Kineski instrumenti mnoooogo lazu ! Inace lepo motorce pazari i uzivaj... Lazu instrumenti, ali lazu i specifikacije. Uglavnom su kineski motori nesto jaci nego sto je deklarisano. Supershadow jeste losiji od Viraga, ali je za razliku od viraga za iste pare nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Novembar 17, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Keeway supershadow 250 pljunuta kopija Jamahe virago .Motor koji sam vozio u par navrata i o njemu mogu reci ovo. Atraktivnog izgleda i mami poglede gde god da se pojavi.Masina jako lepo vuce , menjac i kocnice ok. Motor za opustenu voznju i uzivanciju sto govori i sam nacin sedenja . Za 2 godine i sad 3 koliko se prodaje kolko ja znam reklamacija vecih nije bilo.Garancija od 2 godine bez obzira na kilometrazu vec dovoljno govori da Keeway od ove godine hoce ozbiljno da pomrsi racune ostalim nazovi "Kinezima". Tu ste se ozbiljno prevarili, Agregat nije kopija Yamahe virago , već je kupljena od Yamahe kao samo agregat i ubačena u KEEWAY ram. Svi delovi savršeno pasuju pa nema razloga da ne daju garanciju ;D ;D ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha63 3 Napisano Novembar 30, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki XF650 Freewind '97 Prijavi odgovor kao problematičan A kolika mu je potrosnja, s obzirom da je rezervoar samo 8l ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wule011 0 Napisano Januar 1, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan ako je ovo jos aktuelno, da se nadovezem... vozim gorepomenutog od septembra - useo ga god+ star i 500km, sada je skoro 8000 i problema nisam imao (mada moram napomenuti da se jednom posle kise ugasio, posle 15minutne voznje) ostalo je do sada bilo - upalio i vozio... treba mu malo da se zagreje pa za to vreme malo losije prima gas, ali posle je ok potrosnja 3,5-4, ne previse lagane voznje, ide fino, do 90-100km/h mu lezi, posle se malo muci (mada nemam previse iskustva da sudim detaljnije) max je po brzinomeru oko 115km/h (sa mnom koji sam 2m i 100+kg odrzavanje po uputstvu lepo zvuci i fin je za voznju preporucio bih ga, narocito za pocetak (meni je legao ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeonWalker 0 Napisano Januar 5, 2009 U prolazu, 82 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan offtopic:gde je keeway salon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 5, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Био на Зрењанинском путу, код раскрснице где 95-ца скреће у Борчу, али реновирају салон већ доста времена. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanLaki 0 Napisano Januar 7, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Imas salon i na batajnickom putu, preko puta Jugopetrol pumpe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeonWalker 0 Napisano Januar 7, 2009 U prolazu, 82 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan hvala!po mom misljenju keeway je sasvim dobra marka...mada me taj model ne odoljivo podseca na vitrago... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkrle 0 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja mislim da smo ti mi ljudi puni predrasuda a ti kineski motori nisu bas toliko losi koliko ih pojedini kude. Problem je sto ih kod nas lose montiraju jer ih u glavnom donose u kutijama sklopljene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Januar 23, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki ljubitelj Kineza, ali i nemam iskustva sa njima, pa ne mogu onda ni da sudim. Medjutim, bar iz onoga sto sam citao po forumima, Keeway prednjaci po kvalitetu medju njima! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...