bobbra 1428 Napisano Jul 11, 2014 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Momci srecan put lepo se provedite pozdrav Boban. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Jul 11, 2014 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Sretan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Jul 11, 2014 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Srecno deckonje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Jul 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Momci, samo lagano i pun gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 12, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Екипа од само два члана стигла у БЛ и купамо се у аква парку...велико хвала колези боксерБЛ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 13, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Екипа успешно утекла од кише целим коридором у комаду!!!250Км за 2ч и 50мин...тренутно паузирамо у Ср.Митровици...следи путопис !!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Jul 13, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Go Go Go... Srecno! Evo i mene nazad u ns, napokon!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 14, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Макси вожња у Бања Луку планирана да буде баш макси,на крају спаде књига на два слова... срећа па смо брат Лаки и ја баш макси по габаритима,па опет назив вожње има смисла... Наиме,шта се дешава,такорећи у 5 до 12 отказују сви сигурни учесници ове вожње,на крају остадосмо Лаки и ја... било би сигурно много занимљивије да нас је ишло више да посетимо Републику Српску,али и нас двојица смо се лепо провели... По договору сам био на Аутопуту код Руме...чекам Лакија који никада не касни... киша само што је стала,сунце се промаља и дан обећава... међутим,ветар дува и хладњикаво ми је док га чекам... после пола сата кашњења појављује се!!! Пегламо на Ср.Митровицу, па на Кузмин на Ср.Рачу...Договор је да у Бијељини правимо паузу а кафу и доручак... Бијељина,интересантан и чист градић,жив од раног јутра,људи љубазни са гомилом питања... онако безазлено радознали... Возимо даље коридором преко Брчког и после око 90ак км правимо следећу паузу у Модричи,где се чујемо са чланом БоксерБЛ и договарамо се да се нађемо на пумпи на улазу у БЛ. Кафић где сам уместо Капућина добио неку мешавину 3 у 1 ,и када сам рекао да нисам то тражио,лик мртав ладан са све локалним нагласком, каже ''Па пробај,добро је!!!'', а ја доле од смеха!!! Међутим,ми уместо за 2 сата колико је било планирано да стигнемо на договорено место,стижемо пола сата раније,јер је пут био права милина за вожњу и испод 100 км на сат нисмо спуштали...Касније нас колега спроводи до смештаја где нам је резервисао и овом приликом му захваљујем на томе ... Срамота али нисмо стигли ни да се сликамо са човеком иако смо цело вече били после са њим... Хостел где смо одсели... газда опуштен лик,све је ново и чисто почело да ради пре пар дана,цена преноћишта 11е,од центра 5мин пешке... Пошто смо се били упалили од вожње у опреми овако масни решили смо да одмах одемо на купање у аква парк ''Аквана'',вода пречиста,све ново и уређено,а улаз 2 е...џабе!!! После купања,онако оронули од глади одосмо ''Код Мује'' на чувене ћевапе ... за сваку препоруку,пре свега због ћевапа али и због погледа на реку Врбас и Кастел... Касније после одмора одосмо да града на пиће са колегом боксером и после пар пива,пице и сладоледа полако на спавање ... Мало шмекамо девојке на корзоу... Прелепи Храм Христа Спаситења Јутро прелепо,ваздух свеж,спавао сам као беба(ал'нисам се упишавао у сну),кревети нови и преудобни!!! Поглед са терасе на брдо и небо!!! Сутра бих се преселио у Бања Луку!!! Око 9 сати се налазимо са колегом Кнежом,који је био пре две недеље код нас у Србији на нашем великом Макси окупљању у Жабљу...одосмо на доручак,па је план био да идемо на купање,али су се црни облаци надвили над БЛ да нам није било друге него да се спакујемо и кренемо да побегнемо од кише!!! После сладоледа на ''Бањалучком сплаву''... растанак са Кнежом и паљба... ухвати нас пљусак на излазу из Бл али му побегосмо колико нас мотори носе ... договор је био да правимо паузу у Модричи али пошто су нас облаци пратили све време одвозали смо до границе у комаду... свих 250 км и то за мање од 3 сата ... Посебно бих да предложим нов део пута од Модриче до Брчког где су кривине врх за пеглање а пут нов!!!Паузу смо направили тек у Ср.Митровици,ту смо ручали и растали се... ја сам имао срећу да не покисме уопште,али зато брат Лаки је најеб'о к'о жути ... скоро целим путем од Митровице га је шибао пљусак.. Нових и веома интересантних 700тинак км у мојој евиденцији,нова дестинација оверена,лепо искуство,нова познанства,видео се са неким драгим и старим пријатељима у БЛ које годинама нисам видео... Мени баш срце на месту!!! МАКСИ ПОЗДРАВ!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boxerBL 14 Napisano Jul 14, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Gilera Nexus 250 Prijavi odgovor kao problematičan Срамота али нисмо стигли ни да се сликамо са човеком иако смо цело вече били после са њим... ...kao da se ima sta i vidjeti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 14, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Како нема ... можда те спази нека треба ... па се заљуби!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Jul 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da vas ne znam mislio bih da ste otac i sin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Jul 19, 2014 BJB Maxi scooter club, 1666 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Mani cevape, kakve su zeMske Bigi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...