Dzoni1991 60 Napisano Jun 12, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam gledao ovaj oglas pre nego sto videh sta si mi ti Jasminko napisao Deluje fino, samo se ja ne razumem, tj ne znam koliko ima ovo KW i koliko su pouzdani ovi motori s obzirom da ga je covek na jako originalan nacin oglasio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 60 Napisano Jun 13, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj 36kw, pih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 60 Napisano Jun 29, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem motor do 35 kw. Prednost imaju kawasaki er5, suzuki gs500, kao i neke honde cb500, honda varadero 125cc itd. Ali svakako sta god da nudite pisite ovde ili na pp, ili ako znate nekoga ko prodaje kontaktirajte me na PP, bitno mi je da je posle 1995 godista, da je cena oko 1500-600 evrica. Cilj mi je da kupim motor u koji necu morati da cim ga kupim ulazem neke novce za popravku. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 60 Napisano Jul 10, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, od juce sam postao zvanicno vlasnik Honde Varadero xl 125. Hvala svima na ponudama i na misljenjima i vidimo se na putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Jul 10, 2014 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, od juce sam postao zvanicno vlasnik Honde Varadero xl 125. Hvala svima na ponudama i na misljenjima i vidimo se na putu E pa ne moze tako lako, sada si ti na redu da napises utiske i iskustva sa svojim motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 60 Napisano Jul 10, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemam za sada sta mnogo da kazem, vozim ga tek dva dana tako da nisam nesto merodavan. Generalno, motor super vuce, malo trosi, udoban je i lak za upravljanje. Meni za grad i eventualno turicu neku od stotinjak km deluje sasvim ok. Ali naravno kada ga budem malo provozao bez ovih popodnevnih kisa pisacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Jul 11, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemam za sada sta mnogo da kazem, vozim ga tek dva dana tako da nisam nesto merodavan. Generalno, motor super vuce, malo trosi, udoban je i lak za upravljanje. Meni za grad i eventualno turicu neku od stotinjak km deluje sasvim ok. Ali naravno kada ga budem malo provozao bez ovih popodnevnih kisa pisacu Pa kako to da posle dvoumljenja izmedju masina kao sto su er5 i gs ti uze xl 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Jul 11, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemam za sada sta mnogo da kazem, vozim ga tek dva dana tako da nisam nesto merodavan. Generalno, motor super vuce, malo trosi, udoban je i lak za upravljanje. Meni za grad i eventualno turicu neku od stotinjak km deluje sasvim ok. Ali naravno kada ga budem malo provozao bez ovih popodnevnih kisa pisacu Pa kako to da posle dvoumljenja izmedju masina kao sto su er5 i gs ti uze xl 125 Max, bolje po njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 60 Napisano Jul 11, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam svasta, probao, trazio. Bio sam zagrejan za par modela, ali ovog sam kupio registrovanog do sledece godine po korektnoj ceni. Nisam imao pare za neregistrovane gs iz uvoza ili neke krs er5ice tako da izbor je pao na Hondu i ja sam stvarno zadovoljan. Ima vremena za mene da kupim nesto jace, ovo mi je za po gradu i kratke ture od po 100-200 km sasvim zadovoljavajuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Jul 11, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemam za sada sta mnogo da kazem, vozim ga tek dva dana tako da nisam nesto merodavan. Generalno, motor super vuce, malo trosi, udoban je i lak za upravljanje. Meni za grad i eventualno turicu neku od stotinjak km deluje sasvim ok. Ali naravno kada ga budem malo provozao bez ovih popodnevnih kisa pisacu Pa kako to da posle dvoumljenja izmedju masina kao sto su er5 i gs ti uze xl 125 Max, bolje po njega... Pa i to sto kazes. Mada sve zavisi od njega ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 60 Napisano Jul 11, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan A i napisao sam ovde pri kraju da sam trazio i Hondu Varadero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Jul 11, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan A i napisao sam ovde pri kraju da sam trazio i Hondu Varadero E onda dobro Srecna kupovina, i lepo da se navozas I samo polako, bez zurbe, docice sve na svoje samo korak po korak ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 60 Napisano Avgust 11, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan A ovako izgleda masina koju sam ja pazario, nisam stigao sliku da okacim a ni da se ,,pohvalim''. Evo sa malim zakasnjenjem 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Avgust 12, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 60 Napisano Avgust 13, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Ima li jos neki kolega sa foruma koji vozi Varadera 125cc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Avgust 14, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Honda samo sapce...:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Avgust 14, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Honda samo sapce...:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...