BMW K1200R 1244 Napisano Jun 7, 2014 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Posto ima veoma nestrpljivih clanova foruma sto se tice lepih i dalekih putovanja, prinudjen sam da postavim novu temu..... Ovaj put konkretan predlog bez mogucnosti alternativnih destinacija. Jedan cilj....... Necemo na Bahamas i Hawaii, necemo u kisu, hocemo samo jedno...... Spanski i Francuski Pirineji, krajem Septembra - pocetkom Oktobra, sunce, krivine i ekstra predeli..... Vec nekoliko puta je ova destinacija bila medju interesantnijim u nasim odlukama gde da putujemo, ali nikako da izadje na prvo mesto na listi glasanja. To moramo hitno da promenimo. Evo i konkretan predlog za Avanturiste iz Srbije: Avio kompanija ALITALIA / Cena za povratnu kartu danas je 181,00 € Start Beograd : Sreda 24.09.2014 u 06:50 h - Barcelona 13:55 h Start Barcelona: Cetvrtak 02.10.2014 u 06:25 h - Beograd 11:25 h Za nase Avanturiste iz Nemacke: Avio kompanija Vueling Airlines / Cena za povratnu kartu danas je 103,00 € Start Düsseldorf : Sreda 24.09.2014 u 14:55 h - Barcelona 17:10 h Start Barcelona : Cetvrtak 02.10.2014 u 07:00 h - Düsseldorf 09:15 h Preuzimanje motora kod imtbikes.com u Sredu 24.09.2014 u 18:00 h, vracanje motora na istoj adresi 7 dana kasnije u Sredu 01.10.2014 u 18:00 h. Motori po izboru : http://www.imtbike.com/motorcycle-rental-spain-portugal-R1200GS.asp Razmislite malo jel vam odgovara ovaj termin, a sto se tice destinacije, smestaja i povoljnih avio karti, ovaj period je apsolutno idealan. Evo malo slika Holgerovog i mog putovanja u istom terminu 2011. god. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/74359-pirineji-2009-01102011/ Pa da prodiskutujemo......... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Jun 7, 2014 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedno pitanjce.Da li nosite svoje kacige ili tamo kupite neke koje posle bacite ,poklonite, vratite kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Jun 7, 2014 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedno pitanjce.Da li nosite svoje kacige ili tamo kupite neke koje posle bacite ,poklonite, vratite kuci. Veoma smesno zvuci i izgleda, ali je cinjenica. U Avion ulazimo u full bajkerskoj opremi, licni prtljag je u malom koferu 50 x 40 x 25 koji predajemo na check-innu, svoju kacigu sam uvek nosio u kabinu i nije bilo nikakvih problema ako je u orginal mekanoj kesi za kacige ili nekoj torbici. Jeste da nas gledaju kao marsovce kada tako ulazimo u Avion, ali ima logike, zato sto odmah posle dolaska u Barcelonu preuzimamo motore, vadimo stvari iz koferceta, pakujemo ih u kofere na motoru, a kofer ostavljamo u licnom depou koji je besplatan kod imtbike.com Posto je Moto oprema veoma teska i kabasta lakse je putovati u njoj, a licne stvari za 7 dana idu u manji kofer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Jun 7, 2014 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Pratim i dalje... jednog dana će se poklopiti kockice... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Jun 7, 2014 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za prvu grubu orijentaciju: Cene Hotela sa 5 zvezdica u tom preiodu i regionu kostaju oko 35,00 € po osobi i danu sa doruckom, losiji hoteli su neznatno povoljniji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Jun 7, 2014 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedno pitanjce.Da li nosite svoje kacige ili tamo kupite neke koje posle bacite ,poklonite, vratite kuci. Veoma smesno zvuci i izgleda, ali je cinjenica. U Avion ulazimo u full bajkerskoj opremi, licni prtljag je u malom koferu 50 x 40 x 25 koji predajemo na check-innu, svoju kacigu sam uvek nosio u kabinu i nije bilo nikakvih problema ako je u orginal mekanoj kesi za kacige ili nekoj torbici. Jeste da nas gledaju kao marsovce kada tako ulazimo u Avion, ali ima logike, zato sto odmah posle dolaska u Barcelonu preuzimamo motore, vadimo stvari iz koferceta, pakujemo ih u kofere na motoru, a kofer ostavljamo u licnom depou koji je besplatan kod imtbike.com Posto je Moto oprema veoma teska i kabasta lakse je putovati u njoj, a licne stvari za 7 dana idu u manji kofer. Tako sam i pretpostavio ful oprema u avion.Samo nisam bio siguran jel moze kaciga posto je nezgodnih gabarita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 7, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Jun 7, 2014 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma lepo zvuci! Samo ovaj put bez mene. Ako se sve sklopi kako treba,a i sponzori budu darezljivi....u tom periodu Vasquez i ja plovimo ka Tangieru. Snimamo jednu finu emisiju o vinu,pesku I motorima. I da vidimo gde su nastali oni sesirici dugo noseni u Bosni. Osim toga Rick Blaine mi je ostao duzan jednu pesmu. Sve napisano lepo zvuci. Samo za sledece prolece. Pratim temu i podrzavam. Pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 7, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan check! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Jun 7, 2014 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Jun 8, 2014 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislite o tome da pomerite put za 2 nedelje unazad, i umesto Barse da odete u Madrid, mozete da bodrite nasu reprezentaciju na svetskom prvenstvu u kosarci. http://fiba.com/spain2014 Ko o cemu, baba o ustipcima 1/4 finale je u Madridu, i pocinje 6-og septembra. Izvinjavam se za off... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Junge 34 Napisano Jun 8, 2014 U prolazu, 18 postova Lokacija: Nemacka Motocikl: -BMW R1200GS LC -BMW F800 S Prijavi odgovor kao problematičan Halo Milane, Ova ponudjena destinacija je fenomenalna. Gledajuci slike sa vaseg putovanja odusevili smo se, zato racunajte na nas. Ja i supruga smo odmah ZA !!! Pri nasem susretu imao sam osecaj da kujes neki plan i imao sam pravo. Odmah si sa reci presao na dela. Samo bacio si me bre na trosak , zena hoce novo kombi odelo. Voleo bih da nas bude sto vise posebno sa ove zajednicke zadnje ture. Pozdrav Junge 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza79 34 Napisano Jun 9, 2014 U prolazu, 42 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha TDM 850 '93-Otis`o za plocice, Yamaha TDM 900 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Rado prihvatam sve ako se termin bude poklapao sa godisnjim odmorom. Meni je malo problematicno posto ne mogu da biram period za godisnji vec kako mi dodijele. Tako mi je trenutno planirani godisnji odmor od 27. avgusta pa negdje do pocetka oktobra. Dakle ako budem kuci, druzimo se... Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nick-mik 108 Napisano Jun 9, 2014 U prolazu, 57 postova Lokacija: Чачак / Duesseldorf Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K9*Husqvarna Nuda 900R*Yamaha RD350YPVS*Honda XR650R Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih i ja ali mogu tek na prolece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...