Biker Q 1657 Napisano Jun 4, 2014 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno najtrazeniji uredjaj danas, kod nas su spiskovi podugacki pa da pitam ima li neko od nas da iznajmi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Jun 4, 2014 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, dacu ti da se posluzis (ne iznajmljujem) 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 4, 2014 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Aco, zovem te sutra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 6, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ja se izvinjavam na off-u,nego slucajno videh temu a obojica ste iz Paracina,kakva je situacija tamo,dolazim za par dana,pa cisto da imam neki info,Paracin i Cuprija,jel sve ok? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Jun 6, 2014 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sve funkcionise, sve je ok sem onima koji su poplavljeni, njima ce da bude ok tek za 6 meseci, a mozda i duze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 6, 2014 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vracamo se u normalu ali situacija je bila mnogo ozbiljnija nego sto je to javnost mogla da sazna putem medija, nije po pravilima foruma da pisem zbog cega pa naslutite sami. Mala pomoc, fasada na opstini je zute boje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 6, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ok,hvala za info.Bitno mi je da sve funkcionise,dolazim na par dana pa da znam sta me ceka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Jun 7, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Vracamo se u normalu ali situacija je bila mnogo ozbiljnija nego sto je to javnost mogla da sazna putem medija, nije po pravilima foruma da pisem zbog cega pa naslutite sami. Mala pomoc, fasada na opstini je zute boje... Samo da od toliko vlage ne "nahvata" budj, i ne pozeleni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...