Marko011 2457 Napisano Jun 4, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi preporuka za mini kompresor..................da zauzima što manje mesta, to je prioritet broj 1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 123 Napisano Jun 4, 2014 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u DUS-u i METRO-u. košta od 800-1000 dinara. Staje ispod sedišta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Jun 4, 2014 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A onda ga rasklopis i sastavis u neko manje kuciste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ton 12 Napisano Jun 4, 2014 U prolazu, 27 postova Lokacija: Slovenija, Notranjska Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da zaboraviš, da upotreba mini kompresora zahteva namanje 15w osigurač ako upotrebljavaš 12V utičnicu. Inače če pregoreti il osigurač ili nešto na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6326 Napisano Jun 4, 2014 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj ovu temu: http://forum.bjbiker...air-compressor/ pisao sam tamo o slim kopresoru, jos uvek radi kao nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 4, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan https://www.louis.de/en/artikel/airman-air-compressor/10002998?list=811279 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Jun 4, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio einhell-ov kompresor 12v za 1200din. Jedino sto ga razlikuje od drugih mini kompresora je sto daju dve godine garancije, a po dimenzijama I kapacitetu je isti kao I drugi. 15x10cm. Radi lepo, doduse treba vremena da se naduva guma. Sad mi je samo problem da nadjem nastavak sa kojim bih mogao I dusek da duvam, posto nije onaj standardni ventil nego siri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jun 4, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan AirMan iz Louisa, 30e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 4, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan https://www.louis.de/en/artikel/airman-air-compressor/10002998?list=811279 Kupio,upotrebio nisam... e to je pravo...neka je neupotrebljen Bogu fala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexbudva 6 Napisano Jun 4, 2014 U prolazu, 30 postova Lokacija: budva Motocikl: v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam taj problem rijesio sa kompresorom iz Smarta,dobio na poklon a sigurno je kvalitetni od male privrede u to sam siguran. poslato iz konzulata italije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jun 4, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Za Slime (ovaj najmanji model) ima sam nasao losih a i na uporednom testu mini kompresora je bio felerican. AirMan sam hteo da kupim, trebao bi da je dobar ali sam naleteo na ovo na kupindu.za 20 eur Nije bas najmanji ali pumpa odlicno 14" na autu na 2 bara napumpao za minut i po. Dimenzije 14x13x5.5 cm Uz njega dodje i posuda sa gelom koji moze da upumpa u gumu. Strujni kabl mu se tesko pakuje ali je toliko dugacak da komotno moze da se skrati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 5, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam promenio nekoliko ovih sa buvljaka, metroa ..i ostala njasra.... otisao na Bubanj potok i pazario fabricki kompresor koji ide u automobile umesto rezervnog tocka...sa sam konkretno uzeo od VW-a...on je minimalna kutija od 20x20x5cm..sa osiguracem i prekidacem i manometrom. radi kao sat...preporuka.... za 25/30 evrica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...